2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr 11 saat uyudum şimdi dayanamaıyorum gene yatmaya gidcemm... üç yawru benim kanımı emiyorlar sanırsammmm

kızlarrrr 11 saat uyudum şimdi dayanamaıyorum gene yatmaya gidcemm... üç yawru benim kanımı emiyorlar sanırsammmm
ayyy canım ya üç tane birden yandın sen herşeyi 3le çarp :)) allah şimdiden kolaylık versin sağlıklı olsunlar o yeter

inş. canım hamilesindir merak ettim sonucunu bildir olurmu

Hehhh şimdi oldu şu durumları falan göremiyordum ben
Bu arada bende bebeğimin kesesini gördüm onuda not etsen balım çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar
gecen cuma günü doktora gittim 4,5 haftalık hamileymişim. ama bebişimin normalde 6,5 haftalık olması gerekiyormuş. gelişimde problem var galiba yarın yine doktora gidicem..
içten bir ohhh diyip daha sevinemedim
ne kötüymüş bu durum.. doktorum hemen bağlanma , gelişimini tamamlamasını bekliycez, bakalım tamamlıycakmı dedi. çok üzülüyorum..

kızlar ben de bugün gittim, bebişmin kesesini gördüm haftaya da kalbini dinlemey gel dedi, içi dolu görsem artık,çok acele ediyorum galiba,aynı fasülye gibi şu anda,çok heyecanlı ya birbirimizi anlamak ne güzel değil mi:)

valla öğlen aldım gaviscon güzelce okudum reçeteyi özellikle gebelik dönemlerindeki tüm mide yakınmalarına iyi gelir diyor.ve gerçekten de inan rahatlattı biraz.tamamen yoketmedi çünkü dozu en düşük ilaç buymuş.emedur falan da var hap ama onlar şuruplar kar etmeyince veriliomuş.rennie duo var şurup o da iyi gelir canım çünkü normalde benim mide hep sorunluydu her gün muhakkak bi bulantı veya yanma oluyordu.

Hemen olumsuz düşünme canım geç döllenmeden dolayı olamazmıymış peki?

aynı işyerinde çalıştığım hamile arkadaşıma metpamıd vermişti doktor,ama dktora danışmadan alınmamalı tabii

uzman tv adresinde bütün bebişlerin burçlarını anlatıyor başak bütün bebeklerden en gazlı olanıymış off ya ben çok çektim oğlumda daha kötüsünü düşünemiyorum ya olmaz inş. eylül sonuna denk gelirse terazi oluyo o daha güzel özellikli bence ama onunda çiş eğitimi zaman alıyomuş bu arada çocuk bakmanın bana göre şimdiye kadar en zoru çiş eğitimiydi yaşıyınca görürsünüz oğlum çişi öğrenene kadar neler yaşadık hala büyüğünü öğrenemedi korkuyor büyüğünden ama bana diyorki ben küçük olduğum için korkuyorum anneeee diyor hassas konu yani

ay Allah iyiliğini versin emi Ayşegülcüm,
bu zamana dek o kadar burç bilmemne okumuşumdur , bebeklerin burçlara göre gazlılık durumunu anlatan bi yer bulamamıştım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…