kaçkilosun ben 90Cetvel yaptım bakim çıkmış mı? Ben de yaş 28 İst şişli İkinci bebişim kiloyu sormayın o çok(((((
off yine çıkmamış kızlar bu kodu web site yazan yeremi yapıştırıyoruz
sağolun kızlar oldu galiba bu sefer şimdi kızım uyanır onun kahvaltısını yaptırırım 4 yaşında ama pc ye el koydu ondan vakit bulursam ben otururum artık
olmamışl yine amma beceriksizim
Canım korkmana gerek yok, ikiz yada çoğul gebelik olabilri.ya kızlar benim kaç gündür kafama takılan birşey var.dün de kötü kötü rüyalar gördüm korktum.gerçi bugün doktora gidersem cevabını alırım ama yine de paylaşmak istedim.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
bu olması gerekn değerler
bir de yumurtalamadan sonra geçen gün sayısına göre betahcg var benim yumurtlamam 11-12 kasım dı zaten 11-12-13ünde ilişkiye girdik.kan tahlilim 29u sabahı yapıldı yani yumurtlama üstünden en az 16 gün geçmiş oluyor.buna göre en yüksek beta hcg 514 olması gerekirken benin 759.5 çıkmıştı. çok korktum şimdi yaa acaba bir terslik olabilir mi ya da ne biliyim çoğul gebelik falan?
Canım korkmana gerek yok, ikiz yada çoğul gebelik olabilri.
Bende ilk gebeliğimde değerim yüksek olduğunu farketmem rağmen ikiz denmemeişti.
Kürtajdan evvel meleklerimizin ikiz olduğunu öğrendik.Hakkında hayırlısı inş.
Kızlar hepinizie güzel ve sağlıklı gebelikler dilerim öncelikle.Size bir sorum olacak.İdrar testini ne zaman ve nasıl yaptınız? Adetim 3 gün gecikti, adetime 1 gün kala 2 saatlik idrarla test yaptım ama negatifti.ve 2 ay evvel kürtaj olmuştum.Dr um bu ayların çok çok riskli olduğunu söylemişti.sanki hamile değilmişim gibi geliyor ama dr un söylemide kafamı karıştırdı.İlk gebeliğimde 10 gün sonra geceleyin test yapmıştım.O yüzden de çok bilgim yok.
Çok sağol canım, inş.Hamile kalma riski çok yüksekmiş canım.Çünkü kürtaj olalı daha 2 ay oluyor.İlk 3 ayda çok yüksek ihtimalle gebelik olurmuş.o açıdan yani.merhaba canım.çok geçmiş olsun.topiğimize hoşgeldin.neden kürtaj oldun sorun neydi canım.şefaatçilerin olsunlar inşallah.çok üzgünüm.ben testi tam adet günümde yaptım bariz bir ikinci çizgi çıktı.erken test yapma taraftarı değilim çok kafa karıştırıyor.ama erken gebelik testleri doğru sonuç verebilir canım.doktorun riskli derken düşük olması açısından mı riskli dedi acaba
belkide geç döllenmede olabilir.Ama sanırım ben testi uygun yapmadım afedersin açık söyleyeceğim, sabah 3. wc ihtiyacımda yaptım testi ve en fazla 2 saatlik idrardı.ben bunada bağlı olarak teste güvenemedim.Ama dediğin gibi normal şartlarda çıkması gerekirdi.Brde kendimi hamile gibi hissetmiyorum özelliklede şu açıdan; göğüs sızım ve şişkinliğim yok ama karnım çok şişkin o da adet gecikmesinden de olabilri.Neyse bakalım hayırlısı.Ne çok istiyorum ne de istemiyorum.Sadece eylül annesi olmak istemişşimdir hep en çok o sevindirir tabi sağlıklı olmasıyla beraber :)canım geç döllenme olmuş olabilir belki o yüzden negatif çıkmış da olabilir ama genelde adete 1 gün kala poizitf çıkar bence
kaçkilosun ben 90
merhaba canım.çok geçmiş olsun.topiğimize hoşgeldin.neden kürtaj oldun sorun neydi canım.şefaatçilerin olsunlar inşallah.çok üzgünüm.ben testi tam adet günümde yaptım bariz bir ikinci çizgi çıktı.erken test yapma taraftarı değilim çok kafa karıştırıyor.ama erken gebelik testleri doğru sonuç verebilir canım.doktorun riskli derken düşük olması açısından mı riskli dedi acaba
hamile olmak için illa belirtilere gerek yok canım merak etme.ben çok hafif gögüs hassaslığı ve karın şişkinliği yaşadım.etrafımda çoğu arakadaş hiç farketmedi bile. eğer hamile kalma ihtimalin fazlaysa neden olmasın canım?evet idrar testi biraz ters bir zamanda yapılmış ben de adetin 1 gün geçince yinele testi veya hemen bir kan tahlili yaptır en doğrusu o canım.hem içindeki şüpheleri giderirsin.hakkında hayırlısı olsun canım
maşallah canım sen birinci ben ikimciyim heralde 75
ya kızlar benim kaç gündür kafama takılan birşey var.dün de kötü kötü rüyalar gördüm korktum.gerçi bugün doktora gidersem cevabını alırım ama yine de paylaşmak istedim.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
bu olması gerekn değerler
bir de yumurtalamadan sonra geçen gün sayısına göre betahcg var benim yumurtlamam 11-12 kasım dı zaten 11-12-13ünde ilişkiye girdik.kan tahlilim 29u sabahı yapıldı yani yumurtlama üstünden en az 16 gün geçmiş oluyor.buna göre en yüksek beta hcg 514 olması gerekirken benin 759.5 çıkmıştı. çok korktum şimdi yaa acaba bir terslik olabilir mi ya da ne biliyim çoğul gebelik falan?
moralin yerine geldi dimi
geldi geldiama çok zorlicak bu kilolar ilk bebişime 76.8 kiloyla hamile kaldım 88 le doğuma gittim neler çektim ama 90 olmamak için doğumdan sonra 72 yi gördüm ama yine merdiven dayadık 80 lere doğru hadi hayırlısı senin ilkmi olacak
Kızlar hepinizie güzel ve sağlıklı gebelikler dilerim öncelikle.Size bir sorum olacak.İdrar testini ne zaman ve nasıl yaptınız? Adetim 3 gün gecikti, adetime 1 gün kala 2 saatlik idrarla test yaptım ama negatifti.ve 2 ay evvel kürtaj olmuştum.Dr um bu ayların çok çok riskli olduğunu söylemişti.sanki hamile değilmişim gibi geliyor ama dr un söylemide kafamı karıştırdı.İlk gebeliğimde 10 gün sonra geceleyin test yapmıştım.O yüzden de çok bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?