Gerçekten de ne kadar zormuş ilk haftalar.
Ben de bu ara yalnızca endişe,korku hissediyorum.
Lithium ne güzel senin randevun bugün.
Benim yarın 11.00'de..
Allah'ım inşallah güzel haberleri alırız inşallah..:18:
bulantılar daha başlamadı dimi kızlar bulantısı az olanın oğlu olurmuş diyorlar çok olanın kız
aminnn inşallah!senin kilo ne kadar esrant?
Boy 170,kilo 69 canım:78:
yok valla bende tık daha hatta çok ilginç bir şekilde normalde ben de gastrit var hamile değilken her gün muhakkak midem bulanırdı özellikle akşam ve geceleri ondan bile eser kalmadı:)aaaa bir de ne dicem size hamile kalmadan 1 ay önce ben de ara ara ağzma balık tadı gelmeye başlamıştı htta mide doktoruna gidip hamile kaldığım ay ilaç kullandım 1kaç tane sonra her zmaanki gibi unuttum bıraktım.ama rennie duo baya içtim şurup.gerçi o zararsız.aslında benim de gönlüm erkekten yana gibi:)))sevgiso 6bucuk 7 haftalık kalp atışı duyulur canım
:81:
KIZ SEN tam olması gerekendesin vücut kitle index hesaplamasına göre ne takıyorsun kafaya.asıl zayıflar düşünsün zayıflar hamilelikte normal kiloda olanlara göre daha çok kilo alırmış genelde ve kolay veremezlermiş.benim boy 1.60 kg 48 ben de herhalde kilolu olurum.
Yok canım başlamadı benim
Böyle güzel,başlamasa da olur
canlarımm iyi haftalarrrr herkesin keyifleri yerindedir inşallahhh
lithium bugun gidiyosun doktora demek merakla güzel haberlerini bekliyoruz off benim daha cok var persembeye kadar nasıl geçicek bilmiyorum fazla iş yapamıyorum çok çabuk yorulmaya başladım vakit geçmek bilmiyor
lithium tablo yapıyormussun benim boy 168 kilo 53 istanbul beylikdüzü sat 27 aralık beklenen dogum tarihi 03 eylül ( inşallaaahhh)
NICK............... SAT................YAŞ......ŞEHİR....... KG .......... DOĞUM
schatzi87.........25 Kasim......... ...... ...... ..........
sevgiso............25 Kasim......... ...... ...... ..........
sebatt..............26 Kasim......... ...... ....... ...........
dmlonr..............27 Kasim.......... 29 İST ........ 53 ...........3 EYLÜL
kalbimiz............27 Kasim.......... ...... ........ ...........
esrant...............28 Kasim......... ...... ....... ...........4 EYLÜL
lithium84...........28 Kasim.......... 27 .......BLKSR.......48 ........4 EYLÜL
nehirinannesi......28 Kasim......... 28 .......İST ....... ..........4 EYLÜL scuba ...............????............. ....... ....... .........
pembedana........05 Aralık........ ....... ...... ..........
lightlife..............05 Aralık........ ...... ........ ........
asktutkunu.........10 Aralık........ ........ ........ .........
kızlar bulantıların cinsiyetle hiç bi ilgisi yok benim ilkindede hiç bulantım aşermem olmamıştı erkek demişlerdi kız oldu yine yok bakalım yine kızmı olcak annem 9 ay midesi ağzına gelmiş ben olmuşum yani kız kocakarı laflarına pek aldırış etmeyin kalp atışlarını ne zaman duyarız acaba ben kızımınkini 5.haftadaa duymuştuk ama acıbademde tabi oranın cihazları daha modern ama şimdi heralde 2 hafta bekleriz gibime geliyo türkiye hastanesine gidicem oraya giden varmı aranızda
sevgiso sen de mi Antalyadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?