CANDAŞ canım idrar testlerinde yanılma payı muhakkak bulunur sen en iyisi mi bir kan tahlili yaptır.en doğrusu bu.ben de işte bu nedensiz kayıp olaylaından çok korkuyorum ve hala alışamadım hamileliğe arakadaşların bebeklerini çocuklarını kucağımda gezdirmeye bayılyorum.sonradan da aklıma geliyor.ben ne yaptm diyorum.herşey allah yazgısı veren de o alan da...yine de elde değil telaşlanmak üzülmek.umarım bu sefer gönlüne göre olur eylül annesi olursun kucağın 1 değil 2 çocukla birden dolar gene inşallahHaklısın canım gerçi ben diğerinde de hamile değilim kesin diye düşünmüştüm ama :) Hayırlısı tabi.Yarın 4 gün gecikme olacak zaten gebelik varsa 100 % 500 çıkar heralde.
Bu arada biraz önce sorunu cevaplamayı unutuşum.İlk hamileliğimdeki sorun; bebekler gelişememiş, kalpleri 9. haftaya kadar atmadı.gelişememişler, kalp atma htimalide yokmuş ondan dolayı aldılar.Kanamam falan hiçbişeyim olmadı inş ikincide sağlıklı olur inş.Kendinize çok dikkat edin derim ben arkadaşlar, dr. bana ilk gebeliklerin çoğunda sebepsiz nedenler çok kayıplar olduğunu söylemişti.İnş sizler yaşamazsın ve meleklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
korkma canım ya çoğul değildir büyük ihtimal ben kan tahlili yaptırdığımda yumurtlamanın üstünden 12-13 gün geçmişti 334 çıktı bana da yüksek geldi bana da ama doktor çoğul gebelik yok dedi zaten bi tane kese gördük bizdeya kızlar benim kaç gündür kafama takılan birşey var.dün de kötü kötü rüyalar gördüm korktum.gerçi bugün doktora gidersem cevabını alırım ama yine de paylaşmak istedim.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
bu olması gerekn değerler
bir de yumurtalamadan sonra geçen gün sayısına göre betahcg var benim yumurtlamam 11-12 kasım dı zaten 11-12-13ünde ilişkiye girdik.kan tahlilim 29u sabahı yapıldı yani yumurtlama üstünden en az 16 gün geçmiş oluyor.buna göre en yüksek beta hcg 514 olması gerekirken benin 759.5 çıkmıştı. çok korktum şimdi yaa acaba bir terslik olabilir mi ya da ne biliyim çoğul gebelik falan?
kızlar ruhsal fiziki durumunuz nasıl? normalde namile kadınlar halsiz olur uykuları geliverir diye biliyorum bizde tam tersi acayip bi enerji patlaması var hoplayıp zıplayıp dans ediyoz bütün gün gülüyorum kendime bide galiba bizimki çok hareketli olcak diye
CANDAŞ canım idrar testlerinde yanılma payı muhakkak bulunur sen en iyisi mi bir kan tahlili yaptır.en doğrusu bu.ben de işte bu nedensiz kayıp olaylaından çok korkuyorum ve hala alışamadım hamileliğe arakadaşların bebeklerini çocuklarını kucağımda gezdirmeye bayılyorum.sonradan da aklıma geliyor.ben ne yaptm diyorum.herşey allah yazgısı veren de o alan da...yine de elde değil telaşlanmak üzülmek.umarım bu sefer gönlüne göre olur eylül annesi olursun kucağın 1 değil 2 çocukla birden dolar gene inşallah
ben bugun biraz kötüyüm akşam 4.45te randevum var.kendi doktorum 1-2gün doluymuş ameliyatları varmış ben de artık dayanamayacağım deyip başka bir doktordan randevu aldım bugünlük.sonra gene kendi doktoruma gidicem.çok korkuyorum.ya derlerse dış gebelik ne biliyim kese gözükmüyor ya da gebelik sonlanmış.rabbim yardımcımız olsun şu 3 ay bir geçiverse.meleklerimiz annelerine sıkıca bir tutunuverse
nehirinannesi ve sevgiso, tşkrler kızlar moral oldunuz.akşam dr dan döner dönmez haber vericem size.dua edin bana kese gözüksün.
güzel haberlerini bekliyos keseyi görürsen ikinci gören sen olacaksın herhalde
olabilir, tamam canım bunu duymamda iyi oldu.Yarın öğlene sonucum çıkar heralde.Hayırlısıyla inş.10 gün geçiyodu test yaptım tek çizgi çıktı hiç umudum yoktu dedim bide kandan baktırayım pozitif çıktı megersem geç yumurtalarım çatlamış geç döllenme olmuş sat göre şuan8haftalık olması gerek ama ben 6haftadan geliyorum
Canım çok saol valla tam istediğim duayı yaptım 2 tane :) Canm allah korusun, sen dikkat ette gerisi allaha kalmış, zaten olacaksa oluyor ki inş olmaması dileğimle.CANDAŞ canım idrar testlerinde yanılma payı muhakkak bulunur sen en iyisi mi bir kan tahlili yaptır.en doğrusu bu.ben de işte bu nedensiz kayıp olaylaından çok korkuyorum ve hala alışamadım hamileliğe arakadaşların bebeklerini çocuklarını kucağımda gezdirmeye bayılyorum.sonradan da aklıma geliyor.ben ne yaptm diyorum.herşey allah yazgısı veren de o alan da...yine de elde değil telaşlanmak üzülmek.umarım bu sefer gönlüne göre olur eylül annesi olursun kucağın 1 değil 2 çocukla birden dolar gene inşallah
dikkat et canım ..bende alışamadım daha farkında olmadan bişeyler kaldırıyon indiriyom sonra da her akıntı geldiğinde wc ye koşuyom çok stresli bi dönem
tabiki... bekliycektim ama dayanamıycam heveslendirdiniz beni gününden önce öğrenen çok var burda..
valla sevgiso ben normalde günde 1 bardak su bile içmem desem yeridir.çok zorluyorum kendimi 1-2 gndür ama suyu sevmiyorum.çay,meyve suyu ok ama saf su içemiyorum.ama zorluyorum kendmi
evet canım 2. ben olucam:))bu haftalar hep keseler kalp atışlarıyla ilgili olucak herhalde:)allah doğum yaklaştı telaşına düşürmeyi de nsaip etsin:)
bulantılar daha başlamadı dimi kızlar bulantısı az olanın oğlu olurmuş diyorlar çok olanın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?