2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi günler,iyi haftalar diliyorum kızlar.
Bu hafta çoğumuz için çok heyecanlı geçecek,umarım hepimiz hayırlı haberleri alırız

kızlar ruhsal fiziki durumunuz nasıl? normalde namile kadınlar halsiz olur uykuları geliverir diye biliyorum bizde tam tersi acayip bi enerji patlaması var hoplayıp zıplayıp dans ediyoz bütün gün gülüyorum kendime bide galiba bizimki çok hareketli olcak diye

CANDAŞ canım idrar testlerinde yanılma payı muhakkak bulunur sen en iyisi mi bir kan tahlili yaptır.en doğrusu bu.ben de işte bu nedensiz kayıp olaylaından çok korkuyorum ve hala alışamadım hamileliğe arakadaşların bebeklerini çocuklarını kucağımda gezdirmeye bayılyorum.sonradan da aklıma geliyor.ben ne yaptm diyorum.herşey allah yazgısı veren de o alan da...yine de elde değil telaşlanmak üzülmek.umarım bu sefer gönlüne göre olur eylül annesi olursun kucağın 1 değil 2 çocukla birden dolar gene inşallah

korkma canım ya çoğul değildir büyük ihtimal ben kan tahlili yaptırdığımda yumurtlamanın üstünden 12-13 gün geçmişti 334 çıktı bana da yüksek geldi bana da ama doktor çoğul gebelik yok dedi zaten bi tane kese gördük bizde

ben bugun biraz kötüyüm akşam 4.45te randevum var.kendi doktorum 1-2gün doluymuş ameliyatları varmış ben de artık dayanamayacağım deyip başka bir doktordan randevu aldım bugünlük.sonra gene kendi doktoruma gidicem.çok korkuyorum.ya derlerse dış gebelik ne biliyim kese gözükmüyor ya da gebelik sonlanmış.rabbim yardımcımız olsun şu 3 ay bir geçiverse.meleklerimiz annelerine sıkıca bir tutunuverse

bende alışamadım daha farkında olmadan bişeyler kaldırıyon indiriyom sonra da her akıntı geldiğinde wc ye koşuyom çok stresli bi dönem

nehirinannesi ve sevgiso, tşkrler kızlar moral oldunuz.akşam dr dan döner dönmez haber vericem size.dua edin bana kese gözüksün.

yok canım böyle şeyler düşünme rahat ol her anne adayında olan bi durum bu bizde çok korkuyorduk ultrason öncesi eşimde bende bi sorun varsa diye ama çok şükür herşey yolunda gitti kese gözükür mutlaka bebişinde yerinde mışıl mışıl uyuyordur inşallah dualarımız sizinle

güzel haberlerini bekliyos keseyi görürsen ikinci gören sen olacaksın herhalde

evet canım 2. ben olucam:))bu haftalar hep keseler kalp atışlarıyla ilgili olucak herhalde:)allah doğum yaklaştı telaşına düşürmeyi de nsaip etsin:)

valla sevgiso ben normalde günde 1 bardak su bile içmem desem yeridir.çok zorluyorum kendimi 1-2 gndür ama suyu sevmiyorum.çay,meyve suyu ok ama saf su içemiyorum.ama zorluyorum kendmi

olabilir, tamam canım bunu duymamda iyi oldu.Yarın öğlene sonucum çıkar heralde.Hayırlısıyla inş.
Canım çok saol valla tam istediğim duayı yaptım 2 tane :) Canm allah korusun, sen dikkat ette gerisi allaha kalmış, zaten olacaksa oluyor ki inş olmaması dileğimle.
bende alışamadım daha farkında olmadan bişeyler kaldırıyon indiriyom sonra da her akıntı geldiğinde wc ye koşuyom çok stresli bi dönem
dikkat et canım ..

valla sevgiso ben normalde günde 1 bardak su bile içmem desem yeridir.çok zorluyorum kendimi 1-2 gndür ama suyu sevmiyorum.çay,meyve suyu ok ama saf su içemiyorum.ama zorluyorum kendmi

bende öyle yapmaya çalışıyorum tıkanıp kalıyorum su içerken ya ne kadar zormuş susamadan su içmek yaww yazın olsa giderdi şişe şişe

evet canım 2. ben olucam:))bu haftalar hep keseler kalp atışlarıyla ilgili olucak herhalde:)allah doğum yaklaştı telaşına düşürmeyi de nsaip etsin:)

inşallah canım bizim kalp atımı için gitmemize 10 gün var daha 5+4 günlüğüz 6. haftada duyulur mu acaba kalp atımı?Doktorumu değiştircem ona göre daha çabuk gideyim diyorum

bulantılar daha başlamadı dimi kızlar bulantısı az olanın oğlu olurmuş diyorlar çok olanın kız

Gerçekten de ne kadar zormuş ilk haftalar.
Ben de bu ara yalnızca endişe,korku hissediyorum.
Lithium ne güzel senin randevun bugün.
Benim yarın 11.00'de..
Allah'ım inşallah güzel haberleri alırız inşallah..:18:

Bu arada kızlar su içmeye alışın şimdiden.
Normalde ben de çok içmem ama
öğrendiğimden beri günde 2-2,5 litre içiyorum.
Şimdiden alışsak iyi olur.
Bir de benim kilo problemim olduğu için
Su iyi oluyor,fazla kilo almamı da engeller..

bulantılar daha başlamadı dimi kızlar bulantısı az olanın oğlu olurmuş diyorlar çok olanın kız

yok valla bende tık daha hatta çok ilginç bir şekilde normalde ben de gastrit var hamile değilken her gün muhakkak midem bulanırdı özellikle akşam ve geceleri ondan bile eser kalmadı:)aaaa bir de ne dicem size hamile kalmadan 1 ay önce ben de ara ara ağzma balık tadı gelmeye başlamıştı htta mide doktoruna gidip hamile kaldığım ay ilaç kullandım 1kaç tane sonra her zmaanki gibi unuttum bıraktım.ama rennie duo baya içtim şurup.gerçi o zararsız.aslında benim de gönlüm erkekten yana gibi:)))sevgiso 6bucuk 7 haftalık kalp atışı duyulur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…