2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben giriyorum canım gündüzleri de mutlaka haber ver yarın. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın (tabi isteyen)

tabiki... bekliycektim ama dayanamıycam heveslendirdiniz beni gününden önce öğrenen çok var burda..

kızlar bu arada nerelerde oturuyorsunuz bız gorev ıcabı dogudayız son aylarımız temmuzda yenı yerımıze yerlescez daha erken ama dogum nerde olur acaba ızmırdemı samsundamı yoksa yenı gıtcegımız yerdemı merak edıyorum

ben İstanbul Beylikdüzündeyim canım.. sen koca göbüşünle taşınıcaksın bide Allah kolaylık versin..

bugün nete giremedim neler konuşulmuş artık devamlı takipteyim kaçırmıyım bişey buarada bende cetvel istiyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum banada yardım edermisiniz

ohhh herkes uyuyor bır ben ayaktayım sanırım neyse topıgın nobetını tutuyorum ozaman

benım oglan ıkıde bı uyandı oturduk oyun oynuyoruz daha hıc uyumadım bır uyusa

merhabalar kızlar benide alın aranıza son sat 1 aralık daha test yapmadım sabah yapıcam sonucu yazarım inşallah pozitif olur bu arada bu benim ikinci bebeğim olucak allah nasip ederse

günaydınlar kızlarrrr.. taşınmışız? :) merak ettiğim konu listeyi kazen yapmış da eeee bundan sonra gelenleri ilk sayfaya o mu eklicek?? yada bizlerdeki değişiklikleri o mu listede değiştirecek?:76:

Günaydın hepinize...
Anlaşılan bizim kızlar gece uyumamışlar.Normalde ben en geç 11 de yatarım dün 12bucukta yattım hehehe

Sabah 9dan 5e kadar ofiste olduğumdan ben forumda olurum kızlar genelde.Bu arada ben diyorum ki dmlonr un yaptığı sat listesine diğer bilgilerimizi de ekleyelim daha iyi kaynaşırız.Bana verirseniz bilgilerinizi hepsinibir arada tutarım.

YAŞ ŞEHİR BOY KİLO BEKLENEN DOĞUM TARİHİ

bEN yazayım önce 27 Balıkesir 1.60 48kg 4Eylül

merhabalar kızlar benide alın aranıza son sat 1 aralık daha test yapmadım sabah yapıcam sonucu yazarım inşallah pozitif olur bu arada bu benim ikinci bebeğim olucak allah nasip ederse

Hoşgeldin bebeto.güzel haberlerini bekliyoruz!
CAZİİİ seni çok merak ediyorum test yapar yapmaz bilgilendir bizi
Bu arada sebatt ve lightlife günaydın kızlar

Cetvel yaptım bakim çıkmış mı? Ben de yaş 28 İst şişli İkinci bebişim kiloyu sormayın o çok (((((

off yine çıkmamış kızlar bu kodu web site yazan yeremi yapıştırıyoruz

Son düzenleme:
canım yanlış haıtlrmaıyorsam imza diye bir yer vardı orayaydı

NICK............... SAT................YAŞ......ŞEHİR....... KG .......... DOĞUM
schatzi87.........25 Kasim......... ...... ...... ..........
sevgiso............25 Kasim......... ...... ...... ..........
sebatt..............26 Kasim......... ...... ....... ...........
dmlonr..............27 Kasim.......... ...... İST ........ ...........
kalbimiz............27 Kasim.......... ...... ........ ...........
esrant...............28 Kasim......... ...... ....... ...........4 EYLÜL
lithium84...........28 Kasim.......... 27 .......BLKSR.......48 ........4 EYLÜL
nehirinannesi......28 Kasim......... 28 .......İST ....... ..........4 EYLÜL scuba ...............????............. ....... ....... .........
pembedana........05 Aralık........ ....... ...... ..........
lightlife..............05 Aralık........ ...... ........ ........
asktutkunu.........10 Aralık........ ........ ........ .........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…