Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bana sormamışsın ama ben söyleyeyim..
Benim idrarım bulanıklaşmıştı.
Göğüslerim de çok olmasa da hassastı.
Sen silik de olsa gördüysen çizgiyi umarım hamilesindir.
İdrar testleri pek yanılmaz derler..
ay telefondan gırdıgım ıcın cetvel yapamıyorum allah rızası ıcın bana bırı baby gagadakı cetvelı yapabılırmı ozelden sıfremıde yollarım
NICK............................ SAT
schatzi87.......................25 Kasim
sevgiso..........................25 Kasim
sebatt...........................26 Kasim
dmlonr..........................27 Kasim
kalbimiz....................... 27 Kasim
esrant.......................... 28 Kasim
lithium84...................... 28 Kasim
nehirinannesi..................28 Kasim
scuba ............................????
pembedana.....................05 Aralık
lightlife..........................05 Aralık
asktutkunu.....................10 Aralık
elın degmısken bıde bıze bır lıste yapsaydın
sordum sordum hepinize.. ben ilk bebeğimde sonradan öğrendim anlamadım hiç bişi o yüzden.. bunu bekliorum vede hastayım ya o yüzden böle heycanlı ve stresliyim.. allah bilio ya çok çalıştım bu ay :) :):):) çizgiyi gördüm de silindi yok oldu anlamadım ki bozuktu herhalde...
canım ben beklenen regl gunumde yaptım testi çift çizgi çıktı ama biri daha belirsizdi sonra kan testiyle emin olduk ama söyle bişi var ben testi hatıra olsun diye sakladım ama hafif olan 2.çizgi silinmişti bikaç saat sonra. o yüzden kafanı karistırmasin silinmiş olması.
allahım ağzınız bal yesin... ateş bastı bak şimdi 10 tane test alıyorum yarın...
Hahahha çok güldüm akşam akşam. Allahım hayırlısını versin inşallah. Bak hamilenin duası tutarmış inşallah seni de ekliycem listeye en kısa zamanda Zaten hep dua ediyorum nerde varsa isteyen Allahım versin diye..
amiiinnn.. saol cnm..... ya ne bilim kafam karmakarışık çatlmıs ymrta dedi ya dr o küçük tü ay sonuna doğru bymüş mesela acaba mı diyorum yoksa kimyasal mı... bi kere oldu öle kan testi yüksek çıktı bi hafta önce sonra regl oldum..
Kötü düşünme canım.
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve sen de aramıza katılırsın..
Kızlar uyumayı düşünmüyor musunuz:)
Hadi artık dinlenelim biraz,yarın tekrar görüşürüz..
Bu arada gündüz pek giren olmuyor sanırım nete:44:
gebelikmidir ki du bakalım tmm düşünmüyorum daha yoksa test yapmaya deil tımaraneye yatmaya gidicem :) sizin ilk bebişleriniz mi.. hamiş olmasamda bi anneyim.. aranızdan atmazsınız herhaldebebik olmasada
amiiinnn.. saol cnm..... ya ne bilim kafam karmakarışık çatlmıs ymrta dedi ya dr o küçük tü ay sonuna doğru bymüş mesela acaba mı diyorum yoksa kimyasal mı... bi kere oldu öle kan testi yüksek çıktı bi hafta önce sonra regl oldum..
valla canım herseyin hayırlısı ama genelde beklemediğin anda geliyo bu maymuncuklar :)) ben 4 aydır yurt dışındaydım 2.denemede tuttu ilk zaman hissettim değişik bişiler olduğunu sonra tr ye dönerken hava alanında erken gebelik testi yaptım çok emindim hamile olduğuma ama negatif çıktı bende eve geldim valiz kaldırdım koca koca camları sildim 4 gün sonra regl günümde grip oldum eşim ilaç alıcaktı bana dur dedim bi daha test yapıcam cat diye çıktı 2 çizgi :))) doğru zamanı onlar biliyor işte inşallah çok bekletmeden gelir seninki de..