bilemediğin nedir peki?
içine sinmeyen bir şeyler mi var?
Neyse ki tüm bunların sebebi minnacık minnacık bir bebek. İnşallah test sonucların da cok iyi cikar. Zaten 1-2 haftaya bulantıların falan da gecer heralde. Bu arada diger topikin ruhuna fatiha desen yeridir. Facebook msn falan derken oldurduler topiki tam anlamıyla. İnşallah biran önce iyileşirsin.
tekkür ederim canım, baktım diğer topiğede kimseciler girmemiş pek
bu hafta kan hapına başladım sanki o daha kötü yapıyo midemi
ama 3 aydan sonra başlıyorlar maalesef kan hapını doktorlar. Mide bulantılarının geçmesi icin 3 ay bekliyolar sadece demek ki gercekten senin durumunda onemliymis kan ilaci ki bulantin kesilmemis olmasina ragmen baslatmis doktorun. Az daha sabredicez canım gececek sonra tum bunlar.
görünürde çok iiyi ama yok ya iiyii iyi ben üçüncüye hamileyim ikincisini centralda doğum yaptım meltem hanım vardı orada doğumda çok şeyler yaşadım ama o gitti şimdi yok bu fatmanur hanım zaten yaşadıklarımı ona anlatıcam bu sefer gitiiğimde gerhalde yapmaz aynı hataları
tekkür ederim canım, baktım diğer topiğede kimseciler girmemiş pek
bu hafta kan hapına başladım sanki o daha kötü yapıyo midemi
selam kızlar beliniz mi kalınlaştı totişiniz mi büyüdü?? benim totişim büyüyor gibi sanki belimde göze batacak bir şekilde kalınlaşma yok şimdilik.totiş büyürse kız bel kalınlaşırsa çok erkek olur diyorlar da fikri olan var mı
bu arada arkadaslar bebek arabamızı aldık, gerçi istedigimiz renk ellerinde yoktu, getirecekler ama aldık biz. Nasıl siz de bakın bakalım. Ben coook begeniyorum. Simdilik bu rengini aldık ben erkek olacagini dusundugum icin ama eger kiz olursa kirmizisi ile degistirecegiz.
Eki Görüntüle 144962
Bu arada arkadaslar bebek arabamızı aldık, gerçi istedigimiz renk ellerinde yoktu, getirecekler ama aldık biz. Nasıl siz de bakın bakalım. Ben coook begeniyorum. Simdilik bu rengini aldık ben erkek olacagini dusundugum icin ama eger kiz olursa kirmizisi ile degistirecegiz.
Eki Görüntüle 144962
Bu arada arkadaslar bebek arabamızı aldık, gerçi istedigimiz renk ellerinde yoktu, getirecekler ama aldık biz. Nasıl siz de bakın bakalım. Ben coook begeniyorum. Simdilik bu rengini aldık ben erkek olacagini dusundugum icin ama eger kiz olursa kirmizisi ile degistirecegiz.
Eki Görüntüle 144962
ces bana verdi kanla ilgili bişey şurup hep değil minicik bir şişe tek içimlik günde 3 defa
Kızlar diğer topic dediğiniz neresi,merak ettim de
peki avrupa yakası için ne diyosunuz hastane konusunda medical parka gidiyorum ben dr dan çok memnunum ama 3000 lira doğum kara kara düşünüyorum
ben de hala avrupa yakasında hastane arıyorum :-(((
vaavvv cess hayırlı olsun,bu ne hız böyle
Nerden ve ne kadara aldığını da söyler misin acaba?
çok güzelmiş valla güle güle kullansın bebek efendi.
çok güzel güle güle kullansın bebişin sağlıklı mutlu huzurlugünlerde
Eki Görüntüle 144962
bana da verdi, ben de içiyorum ama 12 hafta olunca basladi. Senin doktorun farkli dusunuyor deme ki. Benim ki bulantilar gecmeden baslamayalim demisti. Benim bulantim yok dedim, olsun hap bulanti yapabilir yemek yiyememen riskini goze alamayiz 3 aydasn sonra baslayalim demisti.
Valla canim bizim "aralık ayında hamile kalmak isteyenler" diye basladi. Orda inanilmaz bir arkadaslik yakaladik. Sonra "ocak ayinda hamile klmak isteyenler" oldu simdi de aralık ayının hamile kankaları ve hamile kalmak isteyenleri" gibi bisi tam hatirlamiyorum ama dedigim gibi eski yogunlu k asla olmuyor. Binlerce sayfa devirirdik, simdi 1 ayda 100 sayfa yapabilmisiz sadece. Cok uzucu tabi ama napalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?