2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

O benim resmini koydugum cift yonlu.Gercekten onemli bir ozellik evet.

Çift yönlü derken yani:26::44:

Hımm evet pahalıymış gerçekten de..

Park yatak annemlerde var.
Abimler tatile geldiğinde bebekler için süper oluyor.
sonra da hoopp katla kaldır.
Ben de kesinlikle alacağım ama ben bebek odasını da mutlaka almak istiyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz kızlar bebek odası konusunda ?

Çift yönlü derken yani:26::44:
Hımm evet pahalıymış gerçekten de..

Oto koltugunu da, asil bebek arabasi koltugunu da cikarip sana bakacak sekilde şasiye takabbiliyorsun. Bebegi sana da baktirabiliyorsun, karsiya da.

Valla benim ne düşündügüm gayet acik cunku ben dun bebek odasini da aldim :):):)

POrt bebelerle otoda bebek tasimak yasak. Oto koltugu mecburi oldu, olmayana ceza kesiyolar ayrica guvenlik acisinda port bebenin hicbir koruyuculugu yok, oto koltugu mecburi.

evet öyle yasak canım ama çok gereksiz bebekler için olanı yani şöyle bebekler çok küçük oluyor zaten küçük oldukları için gezme şansın olmuyor evde oluyorsun sürekli aşıdan aşıya bide bizimkiler kış bebeği olacak nereye gideceksinki kışın ama çocuklar için olana bişey diyemiyorum olmalı şart o büyüyünce kış yaz farketmiyor gidiliyor ben fort bebenin çelik kaplamasını almıştım oğlumda çok ağır bir fort bebeydi eşim bile zor taşırdı yani onlarında güvenli olanı var

Canım inan çok sevindim Endişelenmiştik hep beraber. Bol bol dinlen bebişine ve kendine iyi bak annesi
teşekkür ederim canım
mymel,
canım şükür ki iyi haberlerle döndün.
işini hallet ve git dinlen lütfen.
inan çok sevindim senin adına :)

çok teşekkür ederim canım
işlerimi yoluna koysam gidecem de sanırım akşamı ederim

Evet e-bebek pahali, kapmanyalari da cok dusuk mebla veriyor.

evet bende şaşırdım bi dolap sordum bebiş için.. çok şıktı 1800 dedi??
odanın fiyatı mı komple dedim yok sadece dolap.. yatağıda 1800 tl di düşünün artık şok olduk..yatak da sadece mobilyası yatağı falan yok içinde..

cess güle güle kullan canım bayıldım süpermişşş valla.. kırmızısı ayrı bi güsel olur sanırımm ben çok severim de kırmızıyı
valla ben bi iğne dahi almadım bebişime henüüz yaaa:2:

POrt bebe celik olsa bile onu arabada sabitleyemedigin icin, Allah korusun ama kaza aninda bebegin savrulma riski var. Ben bu riskigoze alamam, 1 sene bu oto koltugunu kullanabiliyorlar, sonra 1 tane daha alinacak tabi, ama soru bebegin guvenligi olunca, alicam tabi, Oto koltuklari oyle fahis degil zaten. Bence alinmali derim ben, ama sen bilirsin tabi.

Aynen ben de ta bir kırmızı delisiyimdir
Benim de bebeğimin henüz hiçbir şeyi yok..
Yavaş yavaş alırız ama ben biraz daha bekleyeceğim sanırım..

Ben bebek dogana kadar masraflarimiz kolaylansin diye aliyorum. Sen sonra alirsin onemli degil ki. Senin icin ne dogruysa oyle yap canim,

Aynen ben de ta bir kırmızı delisiyimdir
Benim de bebeğimin henüz hiçbir şeyi yok..
Yavaş yavaş alırız ama ben biraz daha bekleyeceğim sanırım..

biz 7,aya kadar beklemeyi düşünüyoruzz da dayanabilir miyim bilmiyorum geçen gün e-bebkte içim gitti ama tuttuum kendimi vallaa beklemek lazım biras daha benim için çook erken

biz 7,aya kadar beklemeyi düşünüyoruzz da dayanabilir miyim bilmiyorum geçen gün e-bebkte içim gitti ama tuttuum kendimi vallaa beklemek lazım biras daha benim için çook erken

7.aya kadar dayanılabileceğini pek sanmıyorum canım:)
O kadar cici şeyler var ki

Evet bu mantık çok doğru.
Son aylara kalırsa hepsi sıkışır ve zor olur bizim için de..

Ama alacagin esya kadar parayi kenara koyup doguma yakin alisveris yapak da ayni mantik sonucta. ama ben cok tez canliyim, esim de oyle. O yuzden aldik. Bir de son zaanlarda daha agir olucam gezemem belki falan diye dusunuyorum o yuzden aldim gitti. Daha alacak cok sey var zaten.

Para biriktirmek,bir şeyler alıp onu ödemekten daha zordur aslında her zaman.
Ama tabii ki herkese göre hangisi daha mantıklıysa o şekilde davranılmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…