2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bunu izmir'deki hello baby'den aldim. 1800 tl, disariya gore biraz pahali ama hello babyde bir kapmanya var. 1800 tl'ye 500 tl hediye ceki veriyor. Yani 1300 liraya almis oldum. Biliyorum biraz pahali bir araba, kizacaksiniz bana ama cok begenince, esimden rica ettim, diger masraflarimizi kisacagiz artik biraz bunu aldik diye napalim. Sallanan sandalye istiyodum mesela ondan vazgectim artik.

yo ces baksana 3 fonsiyona ayrılıyor basit bir araba alıp diğerlerini gene tek tek alacaktın bence harika bende bunu istiyorum :52:

exporter tüğlenme olunca erkek diye bir hurafe duydum bilmem doğrumudur :40:

ces1234 çok güzelmiş bizde bakıyoruz şimdiden fellik fellik geziyoruz uygununu bulmak için ilk aklıma gelen fiyatı oldu ne kadar :15:

Valla canim bizim "aralık ayında hamile kalmak isteyenler" diye basladi. Orda inanilmaz bir arkadaslik yakaladik. Sonra "ocak ayinda hamile klmak isteyenler" oldu simdi de aralık ayının hamile kankaları ve hamile kalmak isteyenleri" gibi bisi tam hatirlamiyorum ama dedigim gibi eski yogunlu k asla olmuyor. binlerce sayfa devirirdik, simdi 1 ayda 100 sayfa yapabilmisiz sadece. Cok uzucu tabi ama napalim.

Hımm anladım canım.
Hamile kalanlar olunca kopmalar olmuş olabilir tabii ki..

Canım ben bunu İzmir'deki hello baby'den aldim. 1800 tl, disariya gore biraz pahali ama hello babyde bir kapmanya var. 1800 TL'ye 500 TL hediye ceki veriyor. Yani 1300 liraya almis oldum. Biliyorum biraz pahali bir araba, kizacaksiniz bana ama cok begenince, esimden rica ettim, diger masraflarimizi kisacagiz artik biraz bunu aldik diye napalim. Sallanan sandalye istiyodum mesela ondan vazgectim artik.

Güle güle kullansın bebişin,fiyat konusunda bilgim olmadığı için bir şey diyemedim:)
O sallanan koltukları emzirme koltuğu olarak düşünüyorsun değil mi?
Ben de kesinlikle istiyorum onlardan:75:
Bir tane alıp bebeğimin odasına koymayı ve bebeğimi orda emzirmek istiyorum:69:

yo ces baksana 3 fonsiyona ayrılıyor basit bir araba alıp diğerlerini gene tek tek alacaktın bence harika bende bunu istiyorum :52:

Ben su ana kucagi parcasini almadim ama cok cok gereksiz birsey o. Oto koltugu ayni islevi goruyorzaten. Bence siz de almayin derim ama siz bilirsiniz.

çok güzel ve kullanışlı görünüyo. hayırlı olsun. allah güzel günlerde kullanmanızı nasiip etsin. nereden aldınız ve fiyatı nedir bunların?????

ces1234 çok güzelmiş bizde bakıyoruz şimdiden fellik fellik geziyoruz uygununu bulmak için ilk aklıma gelen fiyatı oldu ne kadar :15:

Yukarida da yazdigim gibi:
Canım ben bunu İzmir'deki hello baby'den aldim. 1800 tl, disariya gore biraz pahali ama hello babyde bir kapmanya var. 1800 TL'ye 500 TL hediye ceki veriyor. Yani 1300 liraya almis oldum. Biliyorum biraz pahali bir araba, kizacaksiniz bana ama cok begenince, esimden rica ettim, diger masraflarimizi kisacagiz artik biraz bunu aldik diye napalim. Sallanan sandalye istiyodum mesela ondan vazgectim artik.

Pekii kızlar madem konu açıldı sorayım dedim.
Bebek arabası alırken nelere dikkat etmek lazım.
Yani ne tür özelliklerine göre seçiliyor arabalar,hiç bilgim yok:50:

şimdi doktorumla konuştum 2 Lİ TEST 8 LİRA DEDİ :66: süper ya muayene olucam 8 lira fark ödeyip 2 li testide özel hastanede yaptırıcam yani mauyene + test 40 lira. 300 lira doğum ücreti özel oda istersemde 375 lira. kızlar sizde gelin adana da doğurun valla :21:

Hımm anladım canım.
Hamile kalanlar olunca kopmalar olmuş olabilir tabii ki..

Güle güle kullansın bebişin,fiyat konusunda bilgim olmadığı için bir şey diyemedim:)
O sallanan koltukları emzirme koltuğu olarak düşünüyorsun değil mi?
Ben de kesinlikle istiyorum onlardan:75:
Bir tane alıp bebeğimin odasına koymayı ve bebeğimi orda emzirmek istiyorum:69:

Hamile kalinca kopmalar olmadi da facebook ve msn bitirdi bizi demek daha dogru.Ama kabul etmiyolar onun yuzunden oldugunu yine de.

Sallanan sandaleyeyi emzirme icin dusunuyordum evet ama simdi oturma odamin (oturma odası kullanmıyorum salonda oturuyoruz) tekli koltugunu bebek odasina koyucam, orda emzircem.

Bir kere oto koltugu ile beraber kullanilabiliyor olmasi lazim. Katlandiginda az yer kaplamasi lazim ki bagaja sigsin evde de cok yer kaplamasin. Şasinin saglamligi onemli, alttaki esya cantasinin buyuk olmasi gerekli. Kolay katlanabilir olmasi lazim, her zaman eslerimiz yanimizda olmayacak cunku, emniyet kemerinin guzenligi onemli 5 nokta gibi seyler var. Bir de herseyden onemlisi sizin zevkiniz tabiiii :)

Son düzenleme:

Ben çift yönlü istiyorum ilk yeğenimde tek yönlü almıştı abimler, zorluk çekmişlerdi. Bide ortapedik olması şart :93:

kızlar biliyorsunuz bende doktor değiştiriyorum bu kontrolde şimdi merak ettim aradım.. ikili testte normal muayne ücreti dışında yani 30 tl dışında bi ücret ödemiyormuşuz şaşırdıımm:1:

biz bu haftasonu e-bebk mağazasına baktık fiyatlar çok uçuk geldi bana 2000 liraya bile bebek arabası vardı 1500 e vardı baktım baktım çok şaşırdım çok pahalı geldi bana..fonksiyonlarını bilmiyorum anlayamıyorum henüz tabiiki

bebek oto koltuğu çok gereksiz kızlar boşuna almayın derim normal fort bebeler var ya ucuz ondan alın zaten arabadada hep kucakta olucak ve pahalılar 6 aydan sonra oturabiliyor bebekler normal oto koltuğu alırsınız onda oturur bide ben park yatak kullandım oğlumda çok memnunum şemsiye gibi küçülüyor katlıyorsun her yere sığıyor mobilya olsaydı sığdırmak zor her yere kolay montaj olan sökülen bişi değil onlar 2 yaşına kadar bizim odamızdaydı sonra oda yaptık ayırdık odaları sabaha karşı kaçıp geliyor aramıza ama olsun kendi yatağında kendi odasında artık bide park uatak büyüdüğü zaman oyun bahçesi gibi oluyor küçük toplar alıp koyunca küçük top havuzu oluyor bebişinizin :16:

Ben çift yönlü istiyorum ilk yeğenimde tek yönlü almıştı abimler, zorluk çekmişlerdi. Bide ortapedik olması şart :93:

ayrıca bebek arabasını sürerken fazla eğilmemek gerek tutacak yerelerinin boyuna da dikkat etmek lazım.yoksa sırt ağrıları bırakmaz bizi

bebek oto koltuğu çok gereksiz kızlar boşuna almayın derim normal fort bebeler var ya ucuz ondan alın zaten arabadada hep kucakta olucak ve pahalılar 6 aydan sonra oturabiliyor bebekler normal oto koltuğu alırsınız onda oturur bide ben park yatak kullandım oğlumda çok memnunum şemsiye gibi küçülüyor katlıyorsun her yere sığıyor mobilya olsaydı sığdırmak zor her yere kolay montaj olan sökülen bişi değil onlar 2 yaşına kadar bizim odamızdaydı sonra oda yaptık ayırdık odaları sabaha karşı kaçıp geliyor aramıza ama olsun kendi yatağında kendi odasında artık bide park uatak büyüdüğü zaman oyun bahçesi gibi oluyor küçük toplar alıp koyunca küçük top havuzu oluyor bebişinizin :16:

POrt bebelerle otoda bebek tasimak yasak. Oto koltugu mecburi oldu, olmayana ceza kesiyolar ayrica guvenlik acisinda port bebenin hicbir koruyuculugu yok, oto koltugu mecburi.

biz bu haftasonu e-bebk mağazasına baktık fiyatlar çok uçuk geldi bana 2000 liraya bile bebek arabası vardı 1500 e vardı baktım baktım çok şaşırdım çok pahalı geldi bana..fonksiyonlarını bilmiyorum anlayamıyorum henüz tabiiki

Evet e-bebek pahali, kapmanyalari da cok dusuk mebla veriyor.

Bir kere oto koltugu ile beraber kullanilabiliyor olmasi lazim. Katlandiginda az yer kaplamasi lazim ki bagaja sigsin evde de cok yer kaplamasin. Şasinin saglamligi onemli, alttaki esya cantasinin buyuk olmasi gerekli. Kolay katlanabilir olmasi lazim, her zaman eslerimiz yanimizda olmayacak cunku, emniyet kemerinin guzenligi onemli 5 nokta gibi seyler var. Bir de herseyden onemlisi sizin zevkiniz tabiiii :)

Hımm tamam kızlar,sağolun.
Eğer bakarsak aklımızda bulunsun.
Gerçi bizim bebek arabasını belki abimlerden alabiliriz.
Yurtdışında abimler,çok da kaliteliydi onlarınki.
Hem de yepyeni ama bakalım..

Back
X