2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım teşekkür ederim.
bugün 11,45 randevu var bakalım benim minoş nasıl...
merak içindeyim

inşallah çok iyidir, annesi de ağlamaz güler artık.
sen güçlü olacaksın ki o da senden güç alıp daha sıkı tutunacak sana.
her şey iyi olacak unutma, habersiz bırakma bizi.

Günaydin canim, haftasonu giremedim. Cuma günü de sen yoktun. MErak ettim seni geçmişi de okumadım ama nasıl oldun? Neden olmuş kanama? geçti mi şimdi? Doktora gidebildin mi? Çok sordumm ama napiyim merak işte...

düşük tehlikesi var canım....
kanam durdu bakalım bugün dr ne diycek
günaydın canım nerelerdeydin geçmişi okumadım henüz çok endişelendik nasılsınız

iyiyi canım.düşük tehlikesi var.inşallah bir şey olmaz.
inşallah çok iyidir, annesi de ağlamaz güler artık.
sen güçlü olacaksın ki o da senden güç alıp daha sıkı tutunacak sana.
her şey iyi olacak unutma, habersiz bırakma bizi.

her şeyi boşverdim inan...4 gün yattım....yemeğimi bile yatakta yedim.bakalım dr ne diycek...inşallah her şey yolunda gider.

düşük tehlikesi var canım....
kanam durdu bakalım bugün dr ne diycek

iyiyi canım.düşük tehlikesi var.inşallah bir şey olmaz.

her şeyi boşverdim inan...4 gün yattım....yemeğimi bile yatakta yedim.bakalım dr ne diycek...inşallah her şey yolunda gider.

Canım korkma, yatarak bunun üstesinden gelmişsindir büyük bir ihtimal. Cok hamilenin basina geliyor bu biliyosundur sen de. İnsallah doktorun da iyi haberler verir sana. içini ferah tut, Allah saglik versin sana da bebegine de.

Canım korkma, yatarak bunun üstesinden gelmişsindir büyük bir ihtimal. Cok hamilenin basina geliyor bu biliyosundur sen de. İnsallah doktorun da iyi haberler verir sana. içini ferah tut, Allah saglik versin sana da bebegine de.

inşallah canım

allahım her şeyin hayırlısını versin...tek isteğim bu....:16:

yoğun bir pazar geçirdik misafirlerim vardı, onları geçirdim ortalığı biraz toparladım buraya geldim.
iyi haberlerle gelen arkadaşlar olmuş gözünüz aydın arkadaşlar.

lithium değerin süper güzel çıkmış maşallah canım.

mymel, günlerce seni merak ettik önce yazdıklarını okuyunca sıkıldım ama sonra kanamanın kesilmiş olmasına çok sevindim.
inan hepimiz dua ediyoruz tüm arkadaşlarımız hep iyilikler yaşasınlar diye, senin için de çok dua ediyoruz..
Allahın izniyle her şey iyi olacak canım sen sıkma canını.

sağol puikocum çok endişeli ve stresliydim ama rabbim yardımcımız oldu.kalan tahlil sonuçlarını da bugun telefonla öğrenicem sizlere de söylerim.

mymel tekrar geçmiş olsun, benim de tehlike ardı 10 gn yattım.sen içini ferah tut arkadaşım.allahın izniyle geçicek bugünler

sağol puikocum çok endişeli ve stresliydim ama rabbim yardımcımız oldu.kalan tahlil sonuçlarını da bugun telefonla öğrenicem sizlere de söylerim.

mymel tekrar geçmiş olsun, benim de tehlike ardı 10 gn yattım.sen içini ferah tut arkadaşım.allahın izniyle geçicek bugünler

saol canım inşallah geçecek....

günaydın güzel anne adayları mymel canım çok geçmiş olsun az kaldı canım hepimizin riskinin biraz olsun azalmasına kanamanın geçmesine sevindim canım inş. daha güzel olucak herşey hepimiz için

benim göbüş gitti biraz şükürler olsun kabızlığım geçti aktivya sayesinde sanırım düzenli yiyorum doğuma kadar yiyicem oğlumdada ilk ve son dönem yakalanmıştım bu illete aldım dediğim kiloları almamışım karnım boşalınca terazide boşaldı tartıya göre 1e yakın kilo almışım şükür inş. böyle gider azar azar

Ben bu cumartesi gidiyorum doktora.Hem testleri yapcam
hemde öğrenebilirsem cinsiyetini öğrencem inşallah
Ayy haftasonunada çok var zaman hızla geçse.

ayy hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin.cinsiyet konusunda da rabbim önce sağlıklı ve hayırlısını sonra da gönlünde yatanı versin diyorum.çok garip bişey bu cinsiyet yaa ben ve eşim sanki erkek istiyoruz daha çok ama kız çocuklarının da cicileri bicileri o kadar şeker ki bakmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi benim 11.haftamda erkeğe benziyor demişti bu hafta da aynı şeyi dedi ama bakalım kısmet tabi daha16.haftada netlik kazanacak.

günaydın güzel anne adayları mymel canım çok geçmiş olsun az kaldı canım hepimizin riskinin biraz olsun azalmasına kanamanın geçmesine sevindim canım inş. daha güzel olucak herşey hepimiz için

benim göbüş gitti biraz şükürler olsun kabızlığım geçti aktivya sayesinde sanırım düzenli yiyorum doğuma kadar yiyicem oğlumdada ilk ve son dönem yakalanmıştım bu illete aldım dediğim kiloları almamışım karnım boşalınca terazide boşaldı tartıya göre 1e yakın kilo almışım şükür inş. böyle gider azar azar

saol canım...2 haftayı bi atlatsam allahın izniyle...

bu arada ben hiç kilo almamışım...aynı kilodayım

ayy hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin.cinsiyet konusunda da rabbim önce sağlıklı ve hayırlısını sonra da gönlünde yatanı versin diyorum.çok garip bişey bu cinsiyet yaa ben ve eşim sanki erkek istiyoruz daha çok ama kız çocuklarının da cicileri bicileri o kadar şeker ki bakmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi benim 11.haftamda erkeğe benziyor demişti bu hafta da aynı şeyi dedi ama bakalım kısmet tabi daha16.haftada netlik kazanacak.

Bende önce sağlık diliyorum sonrada bir kızım olduğu için birde oğlum olsa
iyi olur diyorum ama kısmet.
Aslında kız çocukları daha sevimli, daha evcimen, ay kızın tadı başka...

Back
X