• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah iyi olacakdüşük tehlikesi var canım
çarşamba akşamı kanam oldu...doktorumuz bayağı kanam var dedi.
perşembeden beri yatıyorum.şimdi kanama yok.inşallah bebeğimi kaybetmeyeceğim.yarın tekrar dr.gidecez.zor günler geçiriyorum.ağlamaktan helak oldum

Geçmiş olsun mymelcim,moralini yüksek tut.Hiçbişey olmayacak inşallah:nazar:

iyi pazarlar hanımlar...
kimseden çıt yok herkes geçmişi okuyo galiba...
ben iki gündür yataktayım soğuk algınlığından felaket durumdayım, yarında iş var napıcam nası atlatıcam bilmiyorum limonlu su içiyorum, meyve yiyorum ama midemde de bişey durmuyoki hemen çıkarıyorum yediklerimi de..eşim şimdi tavuksuyuna çorba yapıyo iyi gelir diye..başka önerisi olan var mı nası geçicek bu illet?

Geçmiş olsun canım
Benim de mide felaket 2gün iyi oluyorum tam bitiyo diyorum yine kötü oluyorum.
Bütün gün yatırdı beni bulantı,hiç bişey bulamıyorum artık ne yesem diye,en iyi biraz limon sıkıyorum soğuk su ilave edip içiyorum.:50:

Bu arada kızlar çok garip bir şey oluyor birkaç gündür:59:
Kendi evimin mutfağına giremiyorum artık:59:
Çok ağır geliyor kokusu,kolulara karşı hassasiyet bu olsa gerek.
Bulantı falan yaşamadım ama bu da çok kötü bir şey:50:

Evet canımmm çok kötü, olsun en azından geç yaşamaya başladın bunu,ve 12 haftayı bitirmeye az kaldı,az bi zaman çekeceksin ,güzel günler yakında:1:

Kızlar yine benden bi soru sizlere. Garip kaçacak ama sormadan edemicem. Kızlar benim totom ağrıyor. 1 haftadır, kas ağrısı gibi ama değil gibi de. Yürürken özellikle çok oluyor. Gebelikle ilgili mi? Yaşayan var mı?:44::44::44:

evet canım hamilelikte normalmiş bu tür ağrılar bende sırt üstü uzandıktan sonra pozisyon değişikliğinde hissediyorum sol kalçamın biraz üst tarafında kramp şeklinde oluyo

kızlar başımçok ağrıyo ne yapmalıyım malum ağrı kesicide içemiyoruz

geçmiş olsun canım hamilelikte ağrı kesici hiç içilmez diye birşey yok benim doktorum tamol diye bi ağrı kesici yazdı günde 3 defaya kadar kullanılabilirmiş hiç bir zararı yokmuş bence doktoruna sor sana da zararı olmayan bi ağrı kesici yazsın çünkü bazen ağrılara dayanılmıyor gerçekten ilaçsız geçmiyor

geçmiş olsun canım hamilelikte ağrı kesici hiç içilmez diye birşey yok benim doktorum tamol diye bi ağrı kesici yazdı günde 3 defaya kadar kullanılabilirmiş hiç bir zararı yokmuş bence doktoruna sor sana da zararı olmayan bi ağrı kesici yazsın çünkü bazen ağrılara dayanılmıyor gerçekten ilaçsız geçmiyor

Geçmiş olsunnn,Evet bana da parol ve minoset içebilirsin dedi,bunları içen birçok hamile arkadaşım da vardı.

Son düzenleme:
ii akşamlar kızlar,,,
nasılsınız? benimde buakşam yemek yedikten sonra çok midem bulandı,, hala da bulanıyor. Bulantı geçerse biraz meyva yicem inşallah...

slmlar şekerler.dün 2li testimiz yapıldı.ense kalınlıgı 0.84 mm çıktı.koca bir ohhhhh çektim.allaha şükür.tahlil sonuçlarım yetişmedi yarın telefonla öğrenicem ama doktorum down sendromlu olan bebekler genelde bu kadar hareketli olmazlar bu haftada dedi.bi görseniz meleğmi kafasını kaşıyor gözlerini ovuşturuyor bacaklar hiç durmuyor zaten doktor halay çekiyor seninki içerde dedi hehehe canım benim çok büyümüş maşallah. ama bana boyu kısa gibi geldi sanki 5.5 cm di tam 12+0'Da. Sizin boylar kaçıncı haftada nasıldı kızlar?

bende de bir iki kez dayanılmaz baş ağrısı oldu normalmiş.doktor minoset veya parol al dedi ama minoset plus olmuycakmış.

slmlar şekerler.dün 2li testimiz yapıldı.ense kalınlıgı 0.84 mm çıktı.koca bir ohhhhh çektim.allaha şükür.tahlil sonuçlarım yetişmedi yarın telefonla öğrenicem ama doktorum down sendromlu olan bebekler genelde bu kadar hareketli olmazlar bu haftada dedi.bi görseniz meleğmi kafasını kaşıyor gözlerini ovuşturuyor bacaklar hiç durmuyor zaten doktor halay çekiyor seninki içerde dedi hehehe canım benim çok büyümüş maşallah. ama bana boyu kısa gibi geldi sanki 5.5 cm di tam 12+0'Da. Sizin boylar kaçıncı haftada nasıldı kızlar?

gözün aydın tatlım maşallah bebişine de yesinler onu :nazar:boyuda kısa değil bence canım takılma bunlara falan bizim 10+0 da 3.8 di boy

gözün aydın tatlım maşallah bebişine de yesinler onu :nazar:boyuda kısa değil bence canım takılma bunlara falan bizim 10+0 da 3.8 di boy

sağol canım gerçi anası da babası da kısa ama :))sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hepimizin yavruları da gerisi teferruat.

Back
X