• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

$100_0054.webp
oldu mu bilmiyorum ama bu da benim mercimeğim kızlarrr

nasıl acıkmışım nasıl acıkmışım anlatamam bı yedım bı yedım patlıycam sımdı ama hala yıyesım var bu gıdısle duba olcam duba:126:

Ne güzellll! Ben en son 6+5te görmüştüm bebeğimi, 0.84 cm di. Fotosunu koymuştum buraya. 5 hafta sonra yani haftaya bugün 11+5te görcem bi daha. Aralarda görmediğim için sizin resimlere bayılıyorum, benimki de böyledir diye. Çok uzun oldu bu ara yaa, 5 hafta beklemeyim bi dahaaaa....

Ne güzellll! Ben en son 6+5te görmüştüm bebeğimi, 0.84 cm di. Fotosunu koymuştum buraya. 5 hafta sonra yani haftaya bugün 11+5te görcem bi daha. Aralarda görmediğim için sizin resimlere bayılıyorum, benimki de böyledir diye. Çok uzun oldu bu ara yaa, 5 hafta beklemeyim bi dahaaaa....

bizde en son gördüğümüzde noktaydı henüz şimdi böyle görünce çook şaşırdık eşimle büyümüş diye bi dahaki randevuma bisde esrant kadar olacağız inşallah.. çok tuhaf geliyor gittiğinde..5 haftada çokmuş ya ben en fazla 2 hafta görmedim onda bile çatlıyordumm:1:

ben ılk 5. hafta ortasında gordum sonra hastalandım ve 6. hafta bıtınce gordum sonra 9.hafta bıtınce sımdıde 12. hafta bıtınce çağırdı cumartesı meleğime kavuscammmmmmm

İyi sabretmişsin canım ya :34: ben özele gidiyorum doktora tahlil için hastaneye gönderdi testlere ücret ödemeyeyim diye. doktor muayenesinden 2 hafta sonra gittim hastaneye ben dayanamadım hastanede de baktım bebişime :60:

ben ılk 5. hafta ortasında gordum sonra hastalandım ve 6. hafta bıtınce gordum sonra 9.hafta bıtınce sımdıde 12. hafta bıtınce çağırdı cumartesı meleğime kavuscammmmmmm

Sen iyi görmüşsün canım ya...

İyi sabretmişsin canım ya :34: ben özele gidiyorum doktora tahlil için hastaneye gönderdi testlere ücret ödemeyeyim diye. doktor muayenesinden 2 hafta sonra gittim hastaneye ben dayanamadım hastanede de baktım bebişime :60:

Ben paniklememeye çalışıyorum. Sağlıklıysa zaten görsem de görmesem de benimle kalacak. Sağlıklı değilse bikaç şikayetim olurdu sanırım. Herşey güzel olacak diye düşünüyorum, endişelenmemeye çalışıyorum. Onun orda olduğunu biliyorum:)))

Ben paniklememeye çalışıyorum. Sağlıklıysa zaten görsem de görmesem de benimle kalacak. Sağlıklı değilse bikaç şikayetim olurdu sanırım. Herşey güzel olacak diye düşünüyorum, endişelenmemeye çalışıyorum. Onun orda olduğunu biliyorum:)))

Haklısın canım panik yapmamak gerekiyor :34: ama ben birazcık panik atak biriyim de bu yine sabırlı halim :77: Senin adına çok sevindim ne güzel moralin yüksek maşallah :))

Bende oda takımı almıyorum sadece park yatak düşünüyoruz zaten tek kişilik bir gardolabım ve şifonyerim var onu bebişin eşyalarına ayırdım. 3 yaşından sonra direk genç odası alıcam. Ama şu bi gerçek ki bebiş odaları da insanın aklını başından alıyor çok cici şeyler var. Yapsaydım kesin beyaz yapardım. Cinsiyetine göre odaya renk katardım.(perde, nevresim vs.) Benim bütün evim beyaz zaten beyaz mobilya hastasıyım.

Bende senin gibi düşünüyorum dmlonr. :) Çok tatlı odalar benide cezbediyo ama zamane çocukları 3 yaşında genç odası istiyor haklı olarak. Heryerde cıvıl cıvıl almazsan olmaz. 10 sene kullanır tahmin ediyorum :) Bende park yatak istiyorum şimdilik bakalım o günleri görelimde inşallah :69: doğmadan almama taraftarıyım bende :)

ben bugün toxoplazma testimi tekrar etmeye ilk defa devlet hastanesine gittim.. gitmez olaydım içeri girdim hiç buyur otur diyen yok içerde hemşire yok benim yaşımda belkide benden küçük bi doktor üzerinde beyaz önlük falanda yok :) az kalsın sizmisiniz doktor diyecektim..şikayetin nedir dedi toxoplazma testi yaptıracaktım dedim toxoplazma testi yapılmıyo burda dedi ozaman sürekli kullandığım ilaç için rapor alıcaktım dedim raporda vermiyoruz dedi baktım masanın kenarında kronometre var IPHONE da kronemetre çalışıyo.. dedim bebeğin kalp atışını duyabilirmiyim şöyle bi baktı suratıma sadece yaşayıp yaşamadığını söylerim yanlız dedi burda muayene etmiyoruz dedi öyle karnımı alel acele açtım pis bi çatal :25: iğrençççç... neyse ucuna oturdum.. baktım bizim bebiş yan gelip yatmış ohhhhh.. keyifler yerinde :60: sırtüstü yatıyodu eller ayaklar havada :60: ilk defa bebişimi öyle gördüm kollarıyla bacaklarıyla :61:

Back
X