Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 142877
oldu mu bilmiyorum ama bu da benim mercimeğim kızlarrr
evet canım ya maşallah bebişlerimize büyorlar yavaş yavaşş..Ay çok şeker bunlar yaaa maşallahhhiçim kıpır kıpır oldu bebişleri görünce
![]()
Eki Görüntüle 142877
Seninkinin haftası daha küçük galiba di mi Öslem? Size de maşallah![]()
Ne güzellll! Ben en son 6+5te görmüştüm bebeğimi, 0.84 cm di. Fotosunu koymuştum buraya. 5 hafta sonra yani haftaya bugün 11+5te görcem bi daha. Aralarda görmediğim için sizin resimlere bayılıyorum, benimki de böyledir diye. Çok uzun oldu bu ara yaa, 5 hafta beklemeyim bi dahaaaa....
Eki Görüntüle 142877
Ne güzellll! Ben en son 6+5te görmüştüm bebeğimi, 0.84 cm di. Fotosunu koymuştum buraya. 5 hafta sonra yani haftaya bugün 11+5te görcem bi daha. Aralarda görmediğim için sizin resimlere bayılıyorum, benimki de böyledir diye. Çok uzun oldu bu ara yaa, 5 hafta beklemeyim bi dahaaaa....
ben ılk 5. hafta ortasında gordum sonra hastalandım ve 6. hafta bıtınce gordum sonra 9.hafta bıtınce sımdıde 12. hafta bıtınce çağırdı cumartesı meleğime kavuscammmmmmm
İyi sabretmişsin canım yaben özele gidiyorum doktora tahlil için hastaneye gönderdi testlere ücret ödemeyeyim diye. doktor muayenesinden 2 hafta sonra gittim hastaneye ben dayanamadım hastanede de baktım bebişime
![]()
Sen iyi görmüşsün canım ya...
Ben paniklememeye çalışıyorum. Sağlıklıysa zaten görsem de görmesem de benimle kalacak. Sağlıklı değilse bikaç şikayetim olurdu sanırım. Herşey güzel olacak diye düşünüyorum, endişelenmemeye çalışıyorum. Onun orda olduğunu biliyorum:)))
Bende oda takımı almıyorum sadece park yatak düşünüyoruz zaten tek kişilik bir gardolabım ve şifonyerim var onu bebişin eşyalarına ayırdım. 3 yaşından sonra direk genç odası alıcam. Ama şu bi gerçek ki bebiş odaları da insanın aklını başından alıyor çok cici şeyler var. Yapsaydım kesin beyaz yapardım. Cinsiyetine göre odaya renk katardım.(perde, nevresim vs.) Benim bütün evim beyaz zaten beyaz mobilya hastasıyım.
Sen iyi görmüşsün canım ya...
Ben paniklememeye çalışıyorum. Sağlıklıysa zaten görsem de görmesem de benimle kalacak. Sağlıklı değilse bikaç şikayetim olurdu sanırım. Herşey güzel olacak diye düşünüyorum, endişelenmemeye çalışıyorum. Onun orda olduğunu biliyorum:)))