QUOTE=pembedana;17701115]24 kişiyiz
Doktora yeni gitmiş olanlar bebeklerinin resmini koyabilirler mi? Lütfen lütfen lütfen...Sakıncası yoksa tabi...
Doktora yeni gitmiş olanlar bebeklerinin resmini koyabilirler mi? Lütfen lütfen lütfen...Sakıncası yoksa tabi...
Benim hala çıkmadı o çizgi malesef.
Nazar degdi 16'ya düstü sayi birden. herkes kaçıştı sanki....Ben koyamam malesef tarayıcım yok, telle cekip koiyim dicem onun da kablosu yok. Ama diger randevuda Cd alicam belki o zaman koyabilirim.
ben koyarım canım birazdan
ay esraannnttt çok hoşuma gittiiiii bayıldım bayıldımmmm anlatımına dahada bayıldımmm içinde baya bir güneşlenmiş seninki ahahaallahım bizede nasipp ettt o günleriiii
esrant çok heyecanlandım vallahi...bende 11+4 de gidicem ay fotosunu koysana şeker bebişin görelim yaaaa...
çok merak ediorum nasıl oldular?
esra lutfen bı bakalım nazar değmez dımı arkadaşlar herkes maşallah desin
çok sevindim esracım kotrolun güzel geçmesine nedense benimde içimden erkekmiş gibi geçti benim oğlumda malı meydanda dururdu hep
Aaa evet Esrant, sakıncası yoksa koyar mısın? Yeni gitmiş olan diğer arkadaşlar da koyabilirler mi, hiç aklımıza gelmedi yaf!
Bu arada 700 sayfayı da devirdik kızlar
Tamamdır. Bi dahaki randevun ne zaman Ces bu arada, bir ay sonraya mı çağırdı?
oleyyyyy!
Kızlar ben kaçayım artık,test sonuçlarını alacağım
Akşam hem sonuçları yazar,hem de resmini yüklerim bebişin
İyi bakın kendinizee
Amin arkadaşlar,Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.
Bu arada merak ederseniz fiyatı söyleyeyim.
Biz 2'li teste sadece 40 tl verdik
30 da muayene ücreti,bu kadar,bnen daha çok bekliyordum,çok şaşırdım
Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin maşallah şuna bak kuzu gibi yatmışşş.
ah teyzesi sorma kandırıyo sizi böyle masum yatarak. Normalde doktor zor ölçüsünü aldı balık gibiydi kıpır kıpır
maşallah , sankli kıpırdayacakmış gibi,
6 cm olmuş canımay maşallah yacanım kaç cm burda acaba
amiiiinnnn cümlemizinkine inşallahhhbizimki de öyleydi, 45 dakika bekledik yan dönsün de ensesini göstersin diye. doktorların işi zor vallah. Allah saglik veersin kuzularımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?