2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Doktora yeni gitmiş olanlar bebeklerinin resmini koyabilirler mi? Lütfen lütfen lütfen... Sakıncası yoksa tabi...

Nazar degdi 16'ya düstü sayi birden. herkes kaçıştı sanki....Ben koyamam malesef tarayıcım yok, telle cekip koiyim dicem onun da kablosu yok. Ama diger randevuda Cd alicam belki o zaman koyabilirim.

Nazar degdi 16'ya düstü sayi birden. herkes kaçıştı sanki....Ben koyamam malesef tarayıcım yok, telle cekip koiyim dicem onun da kablosu yok. Ama diger randevuda Cd alicam belki o zaman koyabilirim.

Tamamdır. Bi dahaki randevun ne zaman Ces bu arada, bir ay sonraya mı çağırdı?
ben koyarım canım birazdan

oleyyyyy!

ay esraannnttt çok hoşuma gittiiiii bayıldım bayıldımmmm anlatımına dahada bayıldımmm içinde baya bir güneşlenmiş seninki ahaha allahım bizede nasipp ettt o günleriiii

esrant çok heyecanlandım vallahi...bende 11+4 de gidicem ay fotosunu koysana şeker bebişin görelim yaaaa...
çok merak ediorum nasıl oldular?

esra lutfen bı bakalım nazar değmez dımı arkadaşlar herkes maşallah desin

çok sevindim esracım kotrolun güzel geçmesine nedense benimde içimden erkekmiş gibi geçti benim oğlumda malı meydanda dururdu hep

Aaa evet Esrant, sakıncası yoksa koyar mısın? Yeni gitmiş olan diğer arkadaşlar da koyabilirler mi, hiç aklımıza gelmedi yaf!

Bu arada 700 sayfayı da devirdik kızlar

Çok sağolun kızlar
Resmi çektim ama annemlerdeyim fotoğraf makinemin ara kablosu yok:26:
Akşam eve gidince hemen yüklerim

Kızlar ben kaçayım artık,test sonuçlarını alacağım
Akşam hem sonuçları yazar,hem de resmini yüklerim bebişin
İyi bakın kendinizee

ah teyzesi sorma kandırıyo sizi böyle masum yatarak. Normalde doktor zor ölçüsünü aldı balık gibiydi kıpır kıpır

bizimki de öyleydi, 45 dakika bekledik yan dönsün de ensesini göstersin diye. doktorların işi zor vallah. Allah saglik veersin kuzularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…