• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Doktora yeni gitmiş olanlar bebeklerinin resmini koyabilirler mi? Lütfen lütfen lütfen... :66::66::66:Sakıncası yoksa tabi...

Nazar degdi 16'ya düstü sayi birden. herkes kaçıştı sanki....Ben koyamam malesef tarayıcım yok, telle cekip koiyim dicem onun da kablosu yok. Ama diger randevuda Cd alicam belki o zaman koyabilirim.

Nazar degdi 16'ya düstü sayi birden. herkes kaçıştı sanki....Ben koyamam malesef tarayıcım yok, telle cekip koiyim dicem onun da kablosu yok. Ama diger randevuda Cd alicam belki o zaman koyabilirim.

Tamamdır. Bi dahaki randevun ne zaman Ces bu arada, bir ay sonraya mı çağırdı?
ben koyarım canım birazdan :nazar::nazar:

oleyyyyy!:52::52:

ay esraannnttt çok hoşuma gittiiiii bayıldım bayıldımmmm anlatımına dahada bayıldımmm içinde baya bir güneşlenmiş seninki ahaha:nazar: allahım bizede nasipp ettt o günleriiii

esrant çok heyecanlandım vallahi...bende 11+4 de gidicem ay fotosunu koysana şeker bebişin görelim yaaaa...
çok merak ediorum nasıl oldular?

esra lutfen bı bakalım nazar değmez dımı arkadaşlar herkes maşallah desin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok sevindim esracım kotrolun güzel geçmesine nedense benimde içimden erkekmiş gibi geçti benim oğlumda malı meydanda dururdu hep :9:

Aaa evet Esrant, sakıncası yoksa koyar mısın? Yeni gitmiş olan diğer arkadaşlar da koyabilirler mi, hiç aklımıza gelmedi yaf!

Bu arada 700 sayfayı da devirdik kızlar:52::52:

Çok sağolun kızlar:75:
Resmi çektim ama annemlerdeyim fotoğraf makinemin ara kablosu yok:26:
Akşam eve gidince hemen yüklerim :61:

Kızlar ben kaçayım artık,test sonuçlarını alacağım:21:
Akşam hem sonuçları yazar,hem de resmini yüklerim bebişin:61:
İyi bakın kendinizee:21:

$DSC02042d.webp

sata göre 11+3 ama bebişim 12+2 olmuş. 2 gün önceki fotomuz :69::nazar::nazar::nazar:

ah teyzesi sorma kandırıyo sizi böyle masum yatarak. Normalde doktor zor ölçüsünü aldı balık gibiydi kıpır kıpır :nazar: :1:

bizimki de öyleydi, 45 dakika bekledik yan dönsün de ensesini göstersin diye. doktorların işi zor vallah. Allah saglik veersin kuzularımıza.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X