Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
QUOTE=pembedana;17701115]24 kişiyiz![]()
Doktora yeni gitmiş olanlar bebeklerinin resmini koyabilirler mi? Lütfen lütfen lütfen...Sakıncası yoksa tabi...
Doktora yeni gitmiş olanlar bebeklerinin resmini koyabilirler mi? Lütfen lütfen lütfen...Sakıncası yoksa tabi...
Benim hala çıkmadı o çizgi malesef.
Nazar degdi 16'ya düstü sayi birden. herkes kaçıştı sanki....Ben koyamam malesef tarayıcım yok, telle cekip koiyim dicem onun da kablosu yok. Ama diger randevuda Cd alicam belki o zaman koyabilirim.
ben koyarım canım birazdan![]()
ay esraannnttt çok hoşuma gittiiiii bayıldım bayıldımmmm anlatımına dahada bayıldımmm içinde baya bir güneşlenmiş seninki ahahaallahım bizede nasipp ettt o günleriiii
esrant çok heyecanlandım vallahi...bende 11+4 de gidicem ay fotosunu koysana şeker bebişin görelim yaaaa...
çok merak ediorum nasıl oldular?
esra lutfen bı bakalım nazar değmez dımı arkadaşlar herkes maşallah desin![]()
çok sevindim esracım kotrolun güzel geçmesine nedense benimde içimden erkekmiş gibi geçti benim oğlumda malı meydanda dururdu hep![]()
Aaa evet Esrant, sakıncası yoksa koyar mısın? Yeni gitmiş olan diğer arkadaşlar da koyabilirler mi, hiç aklımıza gelmedi yaf!
Bu arada 700 sayfayı da devirdik kızlar![]()
Tamamdır. Bi dahaki randevun ne zaman Ces bu arada, bir ay sonraya mı çağırdı?
oleyyyyy!![]()
Kızlar ben kaçayım artık,test sonuçlarını alacağım
Akşam hem sonuçları yazar,hem de resmini yüklerim bebişin
İyi bakın kendinizee![]()
Amin arkadaşlar,Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.
Bu arada merak ederseniz fiyatı söyleyeyim.
Biz 2'li teste sadece 40 tl verdik
30 da muayene ücreti,bu kadar,bnen daha çok bekliyordum,çok şaşırdım![]()
Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin maşallah şuna bak kuzu gibi yatmışşş.
![]()
ah teyzesi sorma kandırıyo sizi böyle masum yatarak. Normalde doktor zor ölçüsünü aldı balık gibiydi kıpır kıpır![]()
![]()
maşallah , sankli kıpırdayacakmış gibi,![]()
6 cm olmuş canımay maşallah yacanım kaç cm burda acaba
amiiiinnnn cümlemizinkine inşallahhhbizimki de öyleydi, 45 dakika bekledik yan dönsün de ensesini göstersin diye. doktorların işi zor vallah. Allah saglik veersin kuzularımıza.![]()