2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım. ikili test dediğin kaç haftalıkken oluyo... birde haftaları sayarken son adet tarihinden başlıyosun dimi...

canım ben hamilelik döneminde ayçekirdeği yemek bebeğin beyin fonksiyonlarını geliştirir ve gözlerine faydalı olurmuş diye duymuştum ama abartmamak kaydıyla tabi

bugun ne oldu bana bılmıyorum sureklı yıyorum
bıde yanında şöyle tavşan kanı bi çay iyi giderdi amaaaaa malesef yasak
canım neler isiyo şuan varya noldu böle ya deli tatlı yıyesım var şimdide
yusyuvarlak olcam galiba:86:

merhaba canım. ikili test dediğin kaç haftalıkken oluyo... birde haftaları sayarken son adet tarihinden başlıyosun dimi...

evet canım son adet tarihinden başlıyosun saymaya,ikili test için burada giden arkadaşlarımız var genelde 11 hafta geçtikten sonra yani 11. yada 12. haftalıkken yapılıyo,bildiğim kadarıyla :)

esrantcım listeye benide eklermisin buarada ,sat 8 aralık yaş 25 tahmini doğum tarihi 15 eylül,cinsiyet tahimini yokkk

bende öyleyim cnm,bi kaç gündür feci bi iştah söz konusu,yediklerimi buraya yazmaya çekiniyorum,aşerirsizin diye,ben aşeriyorum çünkü bi kaç gün öncesine kadar meyve ile beslenen ben değilmişim sanki,aramızda seninle bir hafta var bak aam benim şimdiden maşallahım varr,bünyem kilo almaya çok müsait,nolucam bilmiyorum bende ama umursamıyorum,boşverrrrrr

Eklendin canım listeye

Ahhh benim de iştahla yemek yiyeceğim zamanlar gelecek mi acaba

Ahhh benim de iştahla yemek yiyeceğim zamanlar gelecek mi acaba

esrantcım deme öylebu da bi fena oluyomuş,eşim ben pes ettim diyo ,adam çldırcak yakında bi bakıyorum miden bulanıyobi bakıyorum beni markete gönderiyosun,sen benden geçmiş zamanların öcünü alıyosun heralde diyo,yakında böyle olucaz kendisiyle

Benim eşim henüz bu duyguları tatmadığı için
başına geleceklerden habersiz,heyecanla bekliyor garibim

ay evet ya yazamıyo insan dimi geçen bunun esprisini yapmıştık meyveleri söyluyoduk ama isimlerini değil işte kırmızı sarı yarısı yeşil saplı falan diye

ay evet ya yazamıyo insan dimi geçen bunun esprisini yapmıştık meyveleri söyluyoduk ama isimlerini değil işte kırmızı sarı yarısı yeşil saplı falan diye

heh işte ilk aşermem o gündü zaten benim,sen gel buraya o kadar okuyazılanları,sonra canım istiyo bnm diye ağla siz bahsetmediniz tabi ama çok anlaşılıyodu hangi meyve olduğu,eşim diyo durduk yere senin aklına gelmez kk nde okudun dimi diye,zor kandırdım bi anda canım istedi diye gitti aldı garibim,bi de tatlıydıki,tadı damağımda kaldı,hımmm :)

Bak şimdi,yapmaaa

olun nazımız okadar
canım sende çalışmıyomusun yoksa hamile kaldıktan sonramı bıraktın?

Ben öğretmenim canım ama henüz devlette değil
Özeller de malum,bu nedenle evlenirken bıraktım ben işi.
8 ay oldu evleneli.
Doğumdan sonra başlayacağım inşallah..

ayyy yemin et ama bulmuşsunuz en azından benım ıstediğimi hala bulamadık yurtdışınaa gıden arkadaşlara dedım msn e yazdım kım gıderse bıyerlere getırsın bana dıye bulunmazsada avcunu yalayıp memene sürcekmişin öyle der eskiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…