2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben mesajları okuyunca kendime geldim.
bizim nasipse doğum telaşımız bayrama mı denk geliyor.
benim de olası doğum 5 eylül ama doktorum 18 ağustostan itibaren beklemeye başlarız
en çok da 15 eylüle kadar bekleriz diyor..
doktorum de ben de normal doğum istiyoruz, Allahım nasip eder inşallah

Esrant..
altlarda çok şirin görünen bebeklerinizin haftalık çizelgelerini nasıl yapıyorsunuz bana da söyleyin lütfen heves yaptımm :)

Kızlar çok uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar hemen hemen 10 gündür nete giremedim. çok fazla şey yazılmış okuyamayacğım ama umarım bıraktıgımdan beri kötü haber alan arkadaş olmamıştır.umarım tüm bebişler ve anneler iyidir.biz çok iyiyiz.cuma günü kontrole gittim.doktorumuz daha erken ama erkeğe benziyor bu dedi:) bu cumartesi de 2li testimiz var inşallah. bunlar dışında isteksizlik bitkinlik ve uyku hali dışında bütün yan etkiler yok oldu allaha şükür.umarım herkes çok çok iyidir.göbek topiği açılmış bile girmeyeli eheheh
Ayşegül senin doktorun olayını duymuşsundur.napmayı düşünüyorsun?

Esrant..
altlarda çok şirin görünen bebeklerinizin haftalık çizelgelerini nasıl yapıyorsunuz bana da söyleyin lütfen heves yaptımm :)

ağustos anneleri bölümünde takip çizelgesi yapmak isteyenler başlığı altında ayrıntılı olarak anlatılmış ordan bakabilirsin...

merhaba canım gözünaydın güzel haberler almışsın bende perşembe gideceğim bakalım

Merhaba canım,hoşgeldin
Ayy maaşallah bebişine
Ayşegül değiştirecekti canım doktorunu:18:

canım malesef duydum burda arkadaşlarlada paylaştım rezilliği doktorun senin dr.a randevu aldım cmtesi bende erol beye gidiyorum artık anlıcan hakkımızda hayırlısı olsun allahtan daha bir kere gitmiştim o doktora

olsun canım hayırlısı olmuş hakkında daha 1 kere gtmşsin ya son ayına gelip de böyle olsaydı çok sorun olurdu. yaaaaa çok sevindim! randevun kaçta belki karşılaşırız ben daha almadım randevu da bana cuma veya cumt gel dedi dr. sen de 2li için mi gideceksin normal kontrol mü

ben cmtesi sabah 10a aldım randevuyu normal kontrole gidicem canım diğer dr.kısmet olmadı kontrol zamanım geçen haftaydı bende sskya gittim tabi özeldeki gibi insanı çok bilgilendirmiyolar usg ekranını bile göstermedi sskda dr. kağıtta vermedi :2: belki karşılaşırız ne dersin benim adım soyadım ortada rastlarsan belki kulağına adım çalınır neden olmasın

selam kızlarrr

kızlar varya bır paket çekirdek yedim yuh bana durduramadım kendımı zararlı değildir dimi:44:

kızlarrr ne kadar çok şey yazmışsınız öylee,oku oku helak oldum ben :))

öncelikle bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah tan hayırlısı ile en yakın zamanda yeniden sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bi evlat nasip etmesini diilyorum!!!

ben işyerinde nete giremiyorum,akşaam gelince tüm sayfaları okudum birbir,ces ve sevgilsevgim çok sevindim hayırlı haberler ile döndüğünüzeee,darısı bizlerin başına işalah,ben bu cumartesi gidicem dk,a ama ikili test için doktor bişey dememişti,sanırım bu cmrtesi tarih verir ne zmn olucağı ile ilgili,merakla bekliyorumm bu zamanıı:18:

bende cinsiyet konusunda hiçbir tahminde bulunamıyorum..sağlıklı sıhhatli olsun bideeee kızzzz olursa eşim tam bi erkek delisi,ama umarım yine bnm dediğim olurr
bende hiçbi belirti yok,rüyamda da görmedim,hayırlısı diyorum bekliyorum..göbişim çımadı benim,sabah yok akşam yemekten sonra çıkıyo ama biraz

ben aktara gittim bugün çatlaklar için krem dedim,bana susam yağı,acıbadem yağı,kayısı yağı,kakao yağı,buğday yağı,çörekotu yağı ve bi ki şeyin karışımı yapmayı önerdi,badem yağı kıllanma yapar sakın kullanma dedi,bi çok şeyin karışımı olduğu için açıkcası bilemedim ve almadım,siz ne kullanıyosunz?

daha yazıcak şeylerim vardı ama unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…