• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr ne kadar çok şey yazmışsınız öylee,oku oku helak oldum ben :))

öncelikle bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah tan hayırlısı ile en yakın zamanda yeniden sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bi evlat nasip etmesini diilyorum!!!

ben işyerinde nete giremiyorum,akşaam gelince tüm sayfaları okudum birbir,ces ve sevgilsevgim çok sevindim hayırlı haberler ile döndüğünüzeee,darısı bizlerin başına işalah,ben bu cumartesi gidicem dk,a ama ikili test için doktor bişey dememişti,sanırım bu cmrtesi tarih verir ne zmn olucağı ile ilgili,merakla bekliyorumm bu zamanıı:18:

bende cinsiyet konusunda hiçbir tahminde bulunamıyorum..sağlıklı sıhhatli olsun bideeee kızzzz olursa:65::65: eşim tam bi erkek delisi,ama umarım yine bnm dediğim olurr :49:
bende hiçbi belirti yok,rüyamda da görmedim,hayırlısı diyorum bekliyorum..göbişim çımadı benim,sabah yok akşam yemekten sonra çıkıyo ama biraz:69::69:

ben aktara gittim bugün çatlaklar için krem dedim,bana susam yağı,acıbadem yağı,kayısı yağı,kakao yağı,buğday yağı,çörekotu yağı ve bi ki şeyin karışımı yapmayı önerdi,badem yağı kıllanma yapar sakın kullanma dedi,bi çok şeyin karışımı olduğu için açıkcası bilemedim ve almadım,siz ne kullanıyosunz?

daha yazıcak şeylerim vardı ama unuttum :9:

merhaba canım. ikili test dediğin kaç haftalıkken oluyo... birde haftaları sayarken son adet tarihinden başlıyosun dimi...

canım ben hamilelik döneminde ayçekirdeği yemek bebeğin beyin fonksiyonlarını geliştirir ve gözlerine faydalı olurmuş diye duymuştum ama abartmamak kaydıyla tabi :34::34:

bugun ne oldu bana bılmıyorum sureklı yıyorum :56:
bıde yanında şöyle tavşan kanı bi çay iyi giderdi amaaaaa malesef yasak
canım neler isiyo şuan varya noldu böle ya deli tatlı yıyesım var şimdide
yusyuvarlak olcam galiba:86:

merhaba canım. ikili test dediğin kaç haftalıkken oluyo... birde haftaları sayarken son adet tarihinden başlıyosun dimi...

evet canım son adet tarihinden başlıyosun saymaya,ikili test için burada giden arkadaşlarımız var genelde 11 hafta geçtikten sonra yani 11. yada 12. haftalıkken yapılıyo,bildiğim kadarıyla :)

esrantcım listeye benide eklermisin buarada ,sat 8 aralık yaş 25 tahmini doğum tarihi 15 eylül,cinsiyet tahimini yokkk :19:

Geç döllenmem mi olmuş sende Sat 19 kasimsa 3 eylül cok gec degil mi dogum tarihi olarak?

evet sata göre 26 ağustos ama doktor ultrasona göre bebeğin doğum tarihine 3 eylül dedi. geç döllenme olabilir dedi. bir de bende polikistik over vardı tedaviyle hamile kaldım. ondan da kaynaklanabilir dedi

cok sevindim senin adına canım bir polikistik overli olarak.Allah bebişini korusun.:nazar:ben 3sene yumurtlama tedavisi gördüm sonuc alamadım bir sene ara verdim tüp denedim ondada hamile kaldıma ama 2aylık düştü.sen neler yaptın nasıl hamile kaldın gerci yine tüp deniycem ama inş normal yolla olursa diye soruyorum ne kullandın:26:

bugun ne oldu bana bılmıyorum sureklı yıyorum :56:
bıde yanında şöyle tavşan kanı bi çay iyi giderdi amaaaaa malesef yasak
canım neler isiyo şuan varya noldu böle ya deli tatlı yıyesım var şimdide
yusyuvarlak olcam galiba:86:

bende öyleyim cnm,bi kaç gündür feci bi iştah söz konusu,yediklerimi buraya yazmaya çekiniyorum,aşerirsizin diye,ben aşeriyorum çünkü:66: bi kaç gün öncesine kadar meyve ile beslenen ben değilmişim sanki,aramızda seninle bir hafta var bak aam benim şimdiden maşallahım varr,bünyem kilo almaya çok müsait,nolucam bilmiyorum bende ama umursamıyorum,boşverrrrrr:63: :34:

evet canım son adet tarihinden başlıyosun saymaya,ikili test için burada giden arkadaşlarımız var genelde 11 hafta geçtikten sonra yani 11. yada 12. haftalıkken yapılıyo,bildiğim kadarıyla :)

esrantcım listeye benide eklermisin buarada ,sat 8 aralık yaş 25 tahmini doğum tarihi 15 eylül,cinsiyet tahimini yokkk :19:

Eklendin canım listeye:34:

bende öyleyim cnm,bi kaç gündür feci bi iştah söz konusu,yediklerimi buraya yazmaya çekiniyorum,aşerirsizin diye,ben aşeriyorum çünkü:66: bi kaç gün öncesine kadar meyve ile beslenen ben değilmişim sanki,aramızda seninle bir hafta var bak aam benim şimdiden maşallahım varr,bünyem kilo almaya çok müsait,nolucam bilmiyorum bende ama umursamıyorum,boşverrrrrr:63: :34:

Ahhh benim de iştahla yemek yiyeceğim zamanlar gelecek mi acaba:31:

Ahhh benim de iştahla yemek yiyeceğim zamanlar gelecek mi acaba:31:

esrantcım deme öylebu da bi fena oluyomuş,eşim ben pes ettim diyo ,adam çldırcak yakında :27: bi bakıyorum miden bulanıyobi bakıyorum beni markete gönderiyosun,sen benden geçmiş zamanların öcünü alıyosun heralde diyo,yakında :22: böyle olucaz kendisiyle :1:

esrantcım deme öylebu da bi fena oluyomuş,eşim ben pes ettim diyo ,adam çldırcak yakında :27: bi bakıyorum miden bulanıyobi bakıyorum beni markete gönderiyosun,sen benden geçmiş zamanların öcünü alıyosun heralde diyo,yakında :22: böyle olucaz kendisiyle :1:

Benim eşim henüz bu duyguları tatmadığı için
başına geleceklerden habersiz,heyecanla bekliyor garibim:23:

ay evet ya yazamıyo insan dimi geçen bunun esprisini yapmıştık meyveleri söyluyoduk ama isimlerini değil işte kırmızı sarı yarısı yeşil saplı falan diye:9:

ay evet ya yazamıyo insan dimi geçen bunun esprisini yapmıştık meyveleri söyluyoduk ama isimlerini değil işte kırmızı sarı yarısı yeşil saplı falan diye:9:

heh işte ilk aşermem o gündü zaten benim,sen gel buraya o kadar okuyazılanları,sonra canım istiyo bnm diye ağla :69: siz bahsetmediniz tabi ama çok anlaşılıyodu hangi meyve olduğu,eşim diyo durduk yere senin aklına gelmez kk nde okudun dimi diye,zor kandırdım bi anda canım istedi diye :34: gitti aldı garibim,bi de tatlıydıki,tadı damağımda kaldı,hımmm :)

heh işte ilk aşermem o gündü zaten benim,sen gel buraya o kadar okuyazılanları,sonra canım istiyo bnm diye ağla :69: siz bahsetmediniz tabi ama çok anlaşılıyodu hangi meyve olduğu,eşim diyo durduk yere senin aklına gelmez kk nde okudun dimi diye,zor kandırdım bi anda canım istedi diye :34: gitti aldı garibim,bi de tatlıydıki,tadı damağımda kaldı,hımmm :)

Bak şimdi,yapmaaa:43:

olun nazımız okadar
canım sende çalışmıyomusun yoksa hamile kaldıktan sonramı bıraktın?

Ben öğretmenim canım ama henüz devlette değil:59:
Özeller de malum,bu nedenle evlenirken bıraktım ben işi.
8 ay oldu evleneli.
Doğumdan sonra başlayacağım inşallah..

ayyy yemin et ama bulmuşsunuz en azından benım ıstediğimi hala bulamadık yurtdışınaa gıden arkadaşlara dedım msn e yazdım kım gıderse bıyerlere getırsın bana dıye bulunmazsada avcunu yalayıp memene sürcekmişin öyle der eskiler:9:

Back
X