- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
kızlarrr ne kadar çok şey yazmışsınız öylee,oku oku helak oldum ben :))
öncelikle bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah tan hayırlısı ile en yakın zamanda yeniden sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bi evlat nasip etmesini diilyorum!!!
ben işyerinde nete giremiyorum,akşaam gelince tüm sayfaları okudum birbir,ces ve sevgilsevgim çok sevindim hayırlı haberler ile döndüğünüzeee,darısı bizlerin başına işalah,ben bu cumartesi gidicem dk,a ama ikili test için doktor bişey dememişti,sanırım bu cmrtesi tarih verir ne zmn olucağı ile ilgili,merakla bekliyorumm bu zamanıı:18:
bende cinsiyet konusunda hiçbir tahminde bulunamıyorum..sağlıklı sıhhatli olsun bideeee kızzzz olursaeşim tam bi erkek delisi,ama umarım yine bnm dediğim olurr
bende hiçbi belirti yok,rüyamda da görmedim,hayırlısı diyorum bekliyorum..göbişim çımadı benim,sabah yok akşam yemekten sonra çıkıyo ama biraz
ben aktara gittim bugün çatlaklar için krem dedim,bana susam yağı,acıbadem yağı,kayısı yağı,kakao yağı,buğday yağı,çörekotu yağı ve bi ki şeyin karışımı yapmayı önerdi,badem yağı kıllanma yapar sakın kullanma dedi,bi çok şeyin karışımı olduğu için açıkcası bilemedim ve almadım,siz ne kullanıyosunz?
daha yazıcak şeylerim vardı ama unuttum![]()
merhaba canım. ikili test dediğin kaç haftalıkken oluyo... birde haftaları sayarken son adet tarihinden başlıyosun dimi...