2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benden çıkamaz o kadar bebek
maşallah bebşineee

hiç belli olmaz kuzum benim anneciğim de incecikmiş 42 kiloyla hamile kalmış 4 kiloluk abim ve 4,5 kiloluk bendenizi normal olarak doğurmuş Bana bakan da sen Ebru Şallı gibi olursun diyodu ama maşallah 2 kilo almışım bile göbek desen önde gidiyor

Ayyy benim hiçbiri değil gibi sanki ya

bende de hiç bir belirtisi yok

Çok çok üzüldüm ki ne denir böyle bir durum için
En kısa zamanda tekrar mutluluğu yakalaman dileğiyle..

Yaaa ağustos annesine mi kaydın sen bakiiim?
Bence zaten çoğumuz sıcaklara dayanamayıp ağustosta doğurucaz:)
Benim bile 14 eylül gözükmesine rağmen ağustosta doğurucam gibi geliyor,hatta dgünüm 16 ağus.acaba o tarihte mi diyorum
Ama güçlü bi olasılık ben ben bayramın 1günü(30 ağustos) sabahın körü doğurucam gibi geliyor,çünkü benim işlerim böyle çok manyak günlerde patlak verir
Bayramın 1günü doğurursam demişti dersiniz..

Son düzenleme:
benim de normalde doğum için doktorun verdiği son tarih 03 eylül ama ben 30 agustosta doğurucakmışım gibi geliyor. Aslında biçoğumuz ağustos annesi olucaz ama olsun biz normale göre gidelim

benim de normalde doğum için doktorun verdiği son tarih 03 eylül ama ben 30 agustosta doğurucakmışım gibi geliyor. Aslında biçoğumuz ağustos annesi olucaz ama olsun biz normale göre gidelim

benim doğum günümde 30 Ağustos bakalım bebeğim de aynı güne mi denk gelir eşim yandım diyor iki başakla işi çok zor olacak valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…