2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

vala bak yemin ederim eşim markete gidiim bakiim diye çıktı evden Allahtan arabayla gitmek aklına gelmiş,bi saat sonra aradım nerdesin diye,bulucam işalah diye cevap verdi,alıp gelmesi yaklaşık 2 saati buldu hemde

Ben öğretmenim canım ama henüz devlette değil
Özeller de malum,bu nedenle evlenirken bıraktım ben işi.
8 ay oldu evleneli.
Doğumdan sonra başlayacağım inşallah..

bende yapmıştım öğretmenlık çok başka bişey ücretlı öğretmenlikti bir yıl kadar sonra uçucu oldum 10 senem havadageçti ama meleğimin geldiğini duyunca indim karaya evdeyim artık evimin kadını çocuklarımın anası olucam durumu yani

Ben öğretmenim canım ama henüz devlette değil
Özeller de malum,bu nedenle evlenirken bıraktım ben işi.
8 ay oldu evleneli.
Doğumdan sonra başlayacağım inşallah..

boşver tatlım şuan evde olmak en iyisi zaten ben de çalışıyorum ama çok zor gidiyorum her sabah işe sıcacık yatağımı bırakıp bebişin kendine gelene kadar bakar büyütürsün,daha sonra bakarsın işe güce

Çalışmayı düşünmüyor musun artık canım?

Aynen canım..
Çalışmak güzel ama işte uygun bir iş olması lazım.
Aksi zorluyor insanı

Çalışmayı düşünmüyor musun artık canım?

benim mesleğimde çocuk olunca zor canım ya evlendıkten sonrada bı sure calısmadım ama sonra ağlıya ağlıya zor izin verdi eşim o da kendi çalıştığı şirkette yoksa hayatta izin vermezd çok uzun uçuşlara yatılara gıtmedım böylelıkle ama çocuk olunca çalışmam bencilllik olur zaten artık hayatta izin vermez eşim oyüzden evdeyim

Aynen canım..
Çalışmak güzel ama işte uygun bir iş olması lazım.
Aksi zorluyor insanı

evet kesinlikle ben şuan çok zorlanıyorum o yüzden,okuduğum işi yapamadım malesef çağrı merkezinde çalışıyorum şimdi,işletme okudum halbuki,iş açısından bi türlü kısmetim olmadı bnm

Mesleğin ne canım:44:

Gene buna da şükür canım.
En azından bir işin var,güzel yönlerden de bakmak lazım
Napalım hayat böyle işte..

evet aslında bi bakıma eşin haklı yani sabah gidip akşam eve döndüğün bi iş olsa çalışırdın ama uçmak çocuğundan ayrı kalmak,hele bi de bakıcak kimse yoksa hem eşin hem senin hemde bebişiniz için çok çok zor olur canım,boşver sen keyfini çıkar evin,canın sıkılınca al bebişinini gezmeye çıkkk

zor ama eşimi kazandırdı bana
rabbim onu başımdan eksik etmesin

hadi kızlar iyi geceler herkese bebeklerinize ve kendınıze ıyı bakın byeee

Son düzenleme:
Kaderimiz aynı desene[/QUOTE]

hemde nasıl ... en verimli olduğumuz , çalışmamız gereken zamanda atama bekliyoruz.çok üzücü

Aynen canım
En son gittiğimde 7+1'dik.
Sadece küçük bir noktacıktı.
Kalp atışlarını duymuştuk işte..
Bu kez hareketlerini göreceğiz inşallah
Çok heyecanlıyım yaa

nasıl büyüyorlar var yaa.. bende en son gittiğimdee bi noktaydı şimdi 23,3mm olmuşş şok geçirdik kocişle resmen kocaman geldi bize.. i sen benden 2 hafta da öndesin canımm ohoo sana nası gelecek..dahada güsel bi duygu haline geliyor gitgide yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…