• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benden çıkamaz o kadar bebek :60::60:
maşallah bebşineee:nazar:

hiç belli olmaz kuzum:1: benim anneciğim de incecikmiş 42 kiloyla hamile kalmış 4 kiloluk abim ve 4,5 kiloluk bendenizi normal olarak doğurmuş :27: Bana bakan da sen Ebru Şallı gibi olursun diyodu ama maşallah 2 kilo almışım bile göbek desen önde gidiyor:52:

kızlar bu arada cinsiyetle ilgili elimdeki bi yazıyı paylaşıyım sizlerle tabi eğlencesine bunlar bilimsel değil biliyorsunuz ki. Gebeliğin başında Hamilelik takvimi diye bi kitap almıştım orda yazıyor size de aktarıyorum.
Ultrasonun icadından önce ana rahmindeki çocuğun cinsiyetini öğrenmek için başvurulan yöntemler;
KIZ OLACAK..
eğer;
benziniz soluksa,
sol gözünüz ve sol memeniz daha büyükse,
bir başkasının karnınızın üzerinde tuttuğu sarkaç daire çevirerek dönüyorsa,
gebeliğinizin ilk haftalarında sabahları şiddetli bulantı çektiyseniz,
rüyalarınızda küre şeklinde top ve bilye gibi eşyalar ya da karpuz gibi meyveler gördüyseniz.

ERKEK OLACAK..
Eğer;
yüzünüz pembe ve sağlıklı görünüyorsa,
sağ gözünüz ve sağ memeniz daha büyükse
bir başkasının karnınızın üzerinde tuttuğu sarkaç bir yandan öte yana düz hareket ediyorsa
rüyalarınızda uzun eşyalar ya da sebzeler, örneğin değnek, bahçıvan makası ya da kabak gördüyseniz.

Ayyy benim hiçbiri değil gibi sanki ya:1:

kızlar bu arada cinsiyetle ilgili elimdeki bi yazıyı paylaşıyım sizlerle tabi eğlencesine bunlar bilimsel değil biliyorsunuz ki. Gebeliğin başında Hamilelik takvimi diye bi kitap almıştım orda yazıyor size de aktarıyorum.
Ultrasonun icadından önce ana rahmindeki çocuğun cinsiyetini öğrenmek için başvurulan yöntemler;
KIZ OLACAK..
eğer;
benziniz soluksa,
sol gözünüz ve sol memeniz daha büyükse,
bir başkasının karnınızın üzerinde tuttuğu sarkaç daire çevirerek dönüyorsa,
gebeliğinizin ilk haftalarında sabahları şiddetli bulantı çektiyseniz,
rüyalarınızda küre şeklinde top ve bilye gibi eşyalar ya da karpuz gibi meyveler gördüyseniz.

ERKEK OLACAK..
Eğer;
yüzünüz pembe ve sağlıklı görünüyorsa,
sağ gözünüz ve sağ memeniz daha büyükse
bir başkasının karnınızın üzerinde tuttuğu sarkaç bir yandan öte yana düz hareket ediyorsa
rüyalarınızda uzun eşyalar ya da sebzeler, örneğin değnek, bahçıvan makası ya da kabak gördüyseniz.

bende de hiç bir belirtisi yok

slm cumartesi günü kontrolum vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş bir gün önce hemen opr.ile aldılar sebep yok biz yolumuzu bitirdik şükür ederek üzüntümüm tarifi yok tabi :((( rabbım sizlere önce sağlıklı gebelik sonrasında bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı anne ve babasına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın

Çok çok üzüldüm ki ne denir böyle bir durum için
En kısa zamanda tekrar mutluluğu yakalaman dileğiyle..

yaa heep banaa erkek diolarr yaw ama kıs olsaaa :))olmas mııı:))

olur olur :40::40::40:
banada herkes ısrarla erkek diyor çin takvimi ne varsa herkes erkek de erkek bu arada bütün belşrtilerimde erkek:34: ve bebeğim solda :66:

ama gelin görün ki dr bana göre kız diyor kesin olmamakla birlikde tabiki yanılabilirim bu dönem dedi:32::32:

kızlar bütün yazıları okudum ilk cinsiyet olayı benden gelmiş çok sevindim:32::32: Allah ilkönce sağlık sonrada annelerin gönüllerinden geçen bebekleri nasip etsin inşallahhh:52:

bu arada beklenen doğumum 25 ağustos ama sizi bırakmaya hiç niyetim yokkkk:64::64::64:

Yaaa ağustos annesine mi kaydın sen bakiiim?
Bence zaten çoğumuz sıcaklara dayanamayıp ağustosta doğurucaz:)
Benim bile 14 eylül gözükmesine rağmen ağustosta doğurucam gibi geliyor,hatta dgünüm 16 ağus.acaba o tarihte mi diyorum:52:
Ama güçlü bi olasılık ben ben bayramın 1günü(30 ağustos) sabahın körü doğurucam gibi geliyor,çünkü benim işlerim böyle çok manyak günlerde patlak verir :52:
Bayramın 1günü doğurursam demişti dersiniz..

Son düzenleme:
benim de normalde doğum için doktorun verdiği son tarih 03 eylül ama ben 30 agustosta doğurucakmışım gibi geliyor. Aslında biçoğumuz ağustos annesi olucaz ama olsun biz normale göre gidelim :61:

benim de normalde doğum için doktorun verdiği son tarih 03 eylül ama ben 30 agustosta doğurucakmışım gibi geliyor. Aslında biçoğumuz ağustos annesi olucaz ama olsun biz normale göre gidelim :61:

benim doğum günümde 30 Ağustos bakalım bebeğim de aynı güne mi denk gelir eşim yandım diyor iki başakla işi çok zor olacak valla

Back
X