benden çıkamaz o kadar bebek
maşallah bebşineee![]()
hiç belli olmaz kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden çıkamaz o kadar bebek
maşallah bebşineee![]()
2'li taramalar da yapılıyor artık.
Kızlar ya hadi artık göbiş topiğimizi de açıp fotolarımızı koyalım mı yavaş yavaş![]()
kızlar bu arada cinsiyetle ilgili elimdeki bi yazıyı paylaşıyım sizlerle tabi eğlencesine bunlar bilimsel değil biliyorsunuz ki. Gebeliğin başında Hamilelik takvimi diye bi kitap almıştım orda yazıyor size de aktarıyorum.
Ultrasonun icadından önce ana rahmindeki çocuğun cinsiyetini öğrenmek için başvurulan yöntemler;
KIZ OLACAK..
eğer;
benziniz soluksa,
sol gözünüz ve sol memeniz daha büyükse,
bir başkasının karnınızın üzerinde tuttuğu sarkaç daire çevirerek dönüyorsa,
gebeliğinizin ilk haftalarında sabahları şiddetli bulantı çektiyseniz,
rüyalarınızda küre şeklinde top ve bilye gibi eşyalar ya da karpuz gibi meyveler gördüyseniz.
ERKEK OLACAK..
Eğer;
yüzünüz pembe ve sağlıklı görünüyorsa,
sağ gözünüz ve sağ memeniz daha büyükse
bir başkasının karnınızın üzerinde tuttuğu sarkaç bir yandan öte yana düz hareket ediyorsa
rüyalarınızda uzun eşyalar ya da sebzeler, örneğin değnek, bahçıvan makası ya da kabak gördüyseniz.
Ayyy benim hiçbiri değil gibi sanki ya![]()
eveeettttt![]()
haha benimde öyle.Valla bi tek rüyamda üzüm görmüştüm yuvarlak yuvarlak belki kızım mesaj vermiştir bana üzümle![]()
Off zor olsa gerek kabızlık![]()
Hadi o zaman ilk adımı kim atmak ister,kim açmak ister![]()
Hadi o zaman ilk adımı kim atmak ister,kim açmak ister![]()
hemde nasıl canım ölüyorum valla.hepimiz bu sürecin farklı zorluklarını yaşıyoruz ama Allah bu durumu kimseye yaşatmasın çok zorrr..
kızlar bu arada cinsiyetle ilgili elimdeki bi yazıyı paylaşıyım sizlerle tabi eğlencesine bunlar bilimsel değil biliyorsunuz ki. Gebeliğin başında Hamilelik takvimi diye bi kitap almıştım orda yazıyor size de aktarıyorum.
Ultrasonun icadından önce ana rahmindeki çocuğun cinsiyetini öğrenmek için başvurulan yöntemler;
KIZ OLACAK..
eğer;
benziniz soluksa,
sol gözünüz ve sol memeniz daha büyükse,
bir başkasının karnınızın üzerinde tuttuğu sarkaç daire çevirerek dönüyorsa,
gebeliğinizin ilk haftalarında sabahları şiddetli bulantı çektiyseniz,
rüyalarınızda küre şeklinde top ve bilye gibi eşyalar ya da karpuz gibi meyveler gördüyseniz.
ERKEK OLACAK..
Eğer;
yüzünüz pembe ve sağlıklı görünüyorsa,
sağ gözünüz ve sağ memeniz daha büyükse
bir başkasının karnınızın üzerinde tuttuğu sarkaç bir yandan öte yana düz hareket ediyorsa
rüyalarınızda uzun eşyalar ya da sebzeler, örneğin değnek, bahçıvan makası ya da kabak gördüyseniz.
Canım benim..Umarım geçer çabucak..
mrs.gizmo canım sende 2li testi yaptırmışın ne güseell bende kıs istiyorum yaw hayırlısı bakaılım iyi çabuk belli olmuş ..dr.uma bgn sordum 4 aylıkken ancak öğrenebilirsin dedii iyice uyuzz oldummm
slm cumartesi günü kontrolum vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş bir gün önce hemen opr.ile aldılar sebep yok biz yolumuzu bitirdik şükür ederek üzüntümüm tarifi yok tabi(( rabbım sizlere önce sağlıklı gebelik sonrasında bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı anne ve babasına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın
Şimdilik 4 kızımız,2 erkeğimiz var
Yok mu başka hisseden kızlar?
yaa heep banaa erkek diolarr yaw ama kıs olsaaa :))olmas mııı:))
olur olur
banada herkes ısrarla erkek diyor çin takvimi ne varsa herkes erkek de erkek bu arada bütün belşrtilerimde erkekve bebeğim solda
ama gelin görün ki dr bana göre kız diyor kesin olmamakla birlikde tabiki yanılabilirim bu dönem dedi
kızlar bütün yazıları okudum ilk cinsiyet olayı benden gelmiş çok sevindimAllah ilkönce sağlık sonrada annelerin gönüllerinden geçen bebekleri nasip etsin inşallahhh
bu arada beklenen doğumum 25 ağustos ama sizi bırakmaya hiç niyetim yokkkk![]()
mrb kızlar, bende 8 haftalık hamileyim. benide aranıza alır mısınız?
benim de normalde doğum için doktorun verdiği son tarih 03 eylül ama ben 30 agustosta doğurucakmışım gibi geliyor. Aslında biçoğumuz ağustos annesi olucaz ama olsun biz normale göre gidelim![]()