amin canım inşallah şimdi sıra sizlerin güzel haberlerinde.
Esrant perşembe gidiyordun galiba,yarın giden var mı ikili için? Ces yaptırmış temiz çıkmış çok sevindim onun içinde
Evet canım perşembe gideceğizzzzzzzzzzz
Evet canım perşembe gideceğizzzzzzzzzzz
yehhuuuuu sen uzun zamandır görmüyodun dimi tombiğini? Bak şimdi nasıl şaşırıcaksın görünce inşallah güzel haberlerini alıcaz perşembe..
bende perşembe günü gidiyorum esracım aramızda da 1 gün var galiba.Umarım hayırlı haberlerle geliriz.Bu arada cinsiyet tahminleri yapmışsınız ben hiç bir şey hissedemiyorumrüyamda da görmedim daha çok merak ediyorum ...
kızlar bu arada bişey sorucam ben normalde 11+4 oldum bugün. Ama doktorun verdiği kağıtta 12 hafta 2 günlük yazıyor. Önden mi gidiyor bizim ufaklık sizce?
kızlar bu arada bişey sorucam ben normalde 11+4 oldum bugün. Ama doktorun verdiği kağıtta 12 hafta 2 günlük yazıyor. Önden mi gidiyor bizim ufaklık sizce?
Evet canım 1 gün var aramızda
İkimiz de güzel haberlerle geleceğiz inşallah.
Cinsiyet konusunda benim de hiçççç tahminim yok inan.
Nedense hissedemiyorum hiçbir şey:44:
Rüyamda erkek görüyorum ama o da sanırım eşim erkek çok istediği için
16.haftayı bekleyeceğiz artık.Sağlıklı sıhhatli doğsunlar inş.
2'li taramalar da yapılıyor artık.
Kızlar ya hadi artık göbiş topiğimizi de açıp fotolarımızı koyalım mı yavaş yavaş
ne güzel işte.... önde gidiyor gayette sağlıklı maşallahhh
Evet canım önden gidiyor demek ki,maaşallahh
bana da öyle geldi zaten 6 cm olmuş şimdidenbiraz iri olucak galiba bu bebiş bende 57 cm doğmuşum normalde kız bebekler 52 cm doğarmış doktor basketçi kızınız oldu demiş Sonra çok uzamadım gerçi ama bebekken epey iri doğmuşum 4,5 kilo benim gibi tosuncuk olucak herhalde
bana da öyle geldi zaten 6 cm olmuş şimdidenbiraz iri olucak galiba bu bebiş bende 57 cm doğmuşum normalde kız bebekler 52 cm doğarmış doktor basketçi kızınız oldu demiş Sonra çok uzamadım gerçi ama bebekken epey iri doğmuşum 4,5 kilo benim gibi tosuncuk olucak herhalde
2'li taramalar da yapılıyor artık.
Kızlar ya hadi artık göbiş topiğimizi de açıp fotolarımızı koyalım mı yavaş yavaş
bende göbek kabızlıktan dolayı çıkıyor malesef
benden çıkamaz o kadar bebek
maşallah bebşineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?