Yok canım sorun falan.
Gayet güzel bir kitap.
Ben annemlerin adresini,bilgilerini verdim.
Kendi bilgilerimi vermedim ama versem de sorun olmazmış belli..
selam melekler
kızlar bahsettiğiniz kitep nedir?
slm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun daha önce yazmıştım ama kimse cevap vermedi diye bi müddet yazamadım :)
bende eylül annelerindenim kısmetse.....Bu gün gittim doktora 11+3 haftalık bebeğim.
ense ölçüsünü alamadık bebişime çok vurdu dönsün diye çok üzgünüm ...yarın gene çağırdı bakalım yarın ne olcak .
Randevumu aldım kızlar.
Perşembe 10:45 ' de gidiyoruz doktoraaa
canım sana bişey sorucam sen kitap geldi diyince sitesine girdim baktım bi form var e-mail cep tel gibi bilgileri de istiyo,yazmadan da elimize gelir mi yoksa bu bilgileri vermek zorunlu mu?
10 gündür iyiydim kanamam falan yoktu bugün lekelenme oldu yine akıntım var ama simsiyah. dr u aradım yrn sbh gideceğim korkuyorum ya bu neyin nesi? başına gelen var mı simsiyah akıntı koyu kahve lekelenme ne bu şimdi yineeee((
hayırlı haberlerle dön inş arkadaşım bende cumartesi gitcem rabbim yardımcımız olsun
aaaa süper bende bi bakiiimm saol esraSelam canım.
Bu siteden ücretsiz kitap isteyebiliyorsun
İnşallahh
Bu haftayı da atlatsak çok rahat edeceğim gerçekten..
Ben hepsini yazdım canım ama dediğim gibi kendi bilgilerimi değil
anne ve babamın bilgilerini karışık verdim
aaaa süper bende bi bakiiimm saol esra
inş atlatıcaz hepimiz iyi düşünelim iyi olsun inş
bizde özledik meleğimizi haftasonunu iple çekiyoruz bu kez görüntülerini vericekler evde bütüngün bakarım artık ben
aaayy çok tatlısın yaaa,çok güldümmbende öyle yaptım,verdim siparişi
randevusu olun tüm arkadaşlarıma da sabır diliyorum çünkü zaman geçmiyoo gibii,cumartesiyi iple çekiyorum bende,büyüdü mü biraz acaba diye çokk merak ediyorumm..feci şekilde iştahım açıldı,kokulara olan hassasiyetim devam ediyo ama yemek yemeye,karnımın acıktığını bile hissetmeye başladım bennbüyüyo sanırım
Kızlar bir şey soracağım:26:
2'li tarama için gene bir şey yemeden gitmek lazım değil mi?
Kan alınıyor sonuçta..
Kızlar bir şey soracağım:26:
2'li tarama için gene bir şey yemeden gitmek lazım değil mi?
Kan alınıyor sonuçta..
HErkese Günaydin. BEbegim ve ben geldiiiiiik. 2'li testimizi yaptirdik. Ense kalinligimiz incecik cikti cook sukur. burun kemigimiz de olusmus saglikla. Kanimizi da verdik 2'li test icin ama henüz sonuclari cikmadi 1 hafta 10 günü buluyormuş çikması şimdi sonuçları beklşiyoruz Allahın izniyle onlar da iyi gelecek. 5,2 cm olmuş bebegim. Elleri koları herseyi var cok sukur. Kahvalti edip gittigim icin, hop hop hopluyordu bebişim. ense kalinligini olcebilmek icin yarim saat ugrasti. ugrasmasinin bir sebebi de az su icin gittigim icin idrar torbamin bos olmasiymis. 20. haftaya kadar idrar torban dolu gelmeyi unutma sakin dedi. sizlerin de aklinizda olsun canlar.
HErkese Günaydin. BEbegim ve ben geldiiiiiik. 2'li testimizi yaptirdik. Ense kalinligimiz incecik cikti cook sukur. burun kemigimiz de olusmus saglikla. Kanimizi da verdik 2'li test icin ama henüz sonuclari cikmadi 1 hafta 10 günü buluyormuş çikması şimdi sonuçları beklşiyoruz Allahın izniyle onlar da iyi gelecek. 5,2 cm olmuş bebegim. Elleri koları herseyi var cok sukur. Kahvalti edip gittigim icin, hop hop hopluyordu bebişim. ense kalinligini olcebilmek icin yarim saat ugrasti. ugrasmasinin bir sebebi de az su icin gittigim icin idrar torbamin bos olmasiymis. 20. haftaya kadar idrar torban dolu gelmeyi unutma sakin dedi. sizlerin de aklinizda olsun canlar.
Merhabalar kızlar,
Ces cmt gidicekti di mi, akşama girerim demişti galiba, girmemiş, pazar da yok((( Umarım kötü bişey yoktur...
evet.akşamüstü girerim dedi ama hala yok...
canım sıkıldı.her şey yolundadır inşallah
yanlış hatırlamıyorsam mersinliydi ve mimarlık bürosunda çalışıyordu. keşke iş yerinin adını sorsaydım. hemşerim diye konuşmuştuk. arayıverirdik. belkide haftasonu işler yığıldı şimdi işlerle uğraşıyordur. kötü düşünmeyelim iyi olsun
günaydın cess,
gözümüz ekranlarda kaldı.)) nerde kaldın diye...
sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim, inşallah sorunsuz sonlandırırz gebeliğimizi.
idrar torbası konusunda uyardığın için sağol, aklımızda olsun, bende 26 şubatta gideceğim.
dün çok merak ettik seni. korktuk hatta. neyseki güzel haberlerle geldin. tebrik ederimmm. bu güzel haberlerin darısı bize.
Arkadaslar sizleri merakte koymusum kusura bakmayin. Ben cok agir migren hastasiyim da cumartesi aksamindan bei yattim. Dun ise de gelemedim. Bu sabah tam olarak iyilesip foruma girebildim o yuzden gelemedim kusura bakmayın.
İzmirliyim beeeen. İzmirde bir inşaat şiirketinde proje mimarı olarak çalışıyorum.
Dedigim gibi canim bir migrene tutuldum ki sorma. bugun ayaklanabildim daha. Insallah senin de cok iyi gecer kontrolün. Bana cinsiyet soyleyemedi doktorum. mumkun degil zaten. yerli yerinde durmuyor ku yavrucak hpidi hopidi hopluyor. zaten daha cok kucuk yaaa, hak verdim kadına yani neresinde ne var belli bile olmuyor. Anca eller kollar bacaklar ayaklar baş govde. cok detaylari gormek icin anca sanki 2-3 hafta daha lazım. bir sonrki randevu Mart 5'te zaten. o zaman soylerim cinsiyetini buyuk ihtimalle dedi.
herkese günaydin. Bebegim ve ben geldiiiiiik. 2'li testimizi yaptirdik. Ense kalinligimiz incecik cikti cook sukur. Burun kemigimiz de olusmus saglikla. Kanimizi da verdik 2'li test icin ama henüz sonuclari cikmadi 1 hafta 10 günü buluyormuş çikması şimdi sonuçları beklşiyoruz allahın izniyle onlar da iyi gelecek. 5,2 cm olmuş bebegim. Elleri koları herseyi var cok sukur. Kahvalti edip gittigim icin, hop hop hopluyordu bebişim. Ense kalinligini olcebilmek icin yarim saat ugrasti. Ugrasmasinin bir sebebi de az su icin gittigim icin idrar torbamin bos olmasiymis. 20. Haftaya kadar idrar torban dolu gelmeyi unutma sakin dedi. Sizlerin de aklinizda olsun canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?