2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh çok şükür,merak etmeye başlamıştık seni
Darısı hepimizin başına

İnşallah canım..
Tavsiyeler için de teşekkürler.
Tok karnına ve idrar torbası dolu gitmek gerek demek

Valla bilemiyorum ben tok karnına gittim, o kadar cok hareketliydi ki yarım saat ultrasonda ugrasti doktroum dogru pozisyon icin. cok da yeni yememiş olmak lazım bence. orta yani.

Yok canım aşkolsun:) ,benim de migrenim tuttuğunda bırak bilg.a bakmayı televizyona bile bakamıyorum,çok zor oluyordur migrenle de,o da ayrı bulantı yapar

Ohhh çok şükür,merak etmeye başlamıştık seni
Darısı hepimizin başına

Amin inşallah canım.

Yok canım aşkolsun:) ,benim de migrenim tuttuğunda bırak bilg.a bakmayı televizyona bile bakamıyorum,çok zor oluyordur migrenle de,o da ayrı bulantı yapar

Öyle vallaha, butun gun yattım yattım, kafama kor yapışmş gibi. ilaç yok iiyi gelen bişey yok. Aman Allahım. düşmanımın başına verme derim her seferinde.
Sen nasıl atlatıyosdun tutuncA? ya da tutuyomu hala diye sorayım inşallah sein tutmuyordur.

Valla bilemiyorum ben tok karnına gittim, o kadar cok hareketliydi ki yarım saat ultrasonda ugrasti doktroum dogru pozisyon icin. cok da yeni yememiş olmak lazım bence. orta yani.

Anladım canım.
Bu arada,cinsiyet için bir şey söylemedi sanırım doktorun?

Hamile kaldığımdan beri 1 defa tuttu,migren bantı var eczanelerde satılan,böyle vicks gibi bişey alnına yapıştırıyorsun.o iyi geliyor,ama kesinlikle en iyi gelen şey,nane yağı al,tutunca burun deliklerine sür,birden açılıyo öyle tıkanıklık gibi hissettiğin şey,bi de gece uyurken takılan göz bantları var ya:) ben salonda bile öyle oturuyorum ,sadece tvnin sesini dinliyorum.

Dediklerinin hepsini denedim de bende işe yaramıyor ki hiiiçbiri. boynuma viks sürmek azıcık rahatlatıyor o kadar. Allah yardımcımız olsun valla.

Ces canım ölçümü kendi doktorun yaptı değil mi?
Bir de özel hastaneye mi gidiyorsun,fiyat ne kadardı toplam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…