Belli ki nazlı olacak senin bebiş
Doktor bir şey söyledi mi canım ?
kızlarr birşey söyler misiiniizzzz
oğlumda kanamam oldu idraryolu enfeksıyonundan düşük tehlıkesı vardı benımde oluyodu kahve rengı akıntım 3 ay dolduktan sonra geçti dınlenmen gerek baya stres yapıyo ALLAH sabır versın ama zamanla geçiyo
Bu arada kızlar Annelik akadamesinden ücretsiz kitabım gelmiş
ya aradığımda azalmıştı siyah leke yoktu.. yrn gel bakalım kalbine dedi..
şimdi wc ye bi girdim kara kara lekeler çook kötüüü...
aklım çıktı yrn gideceğiz yine sbh olmayacak bu gece banaaaaa:18:
e canım madem bu kadar mühim,gitsene hemen bir acile.
Neden bekliyorsun ki?
hamleliğimin başundan beri bırakmadı bu kahverengiler beniim ömrümü yedi yaa tam geçti derkenn yine dön başaa.. umarım son olur benim de ve umarım bebişim iyidir...
kızlar şimdi ne öğrendim ben arkadaşımdan ne safım ya benim gittiğim dr.u hapse atmışlar suçu 4-5 aylık kürtajlar yapmış ve çöplerde daha canlı olarak ele geçirmişler bebekleri benide aradılar demiştim hatırlarsanız hastaneden dr. izinli falan demişlerdi ne zaman gelir belli olmaz dediler demiştim meğer bundanmış gazetelerde yazmış yeni okudum netten dr. değiştirdim bugün diğer balıkesirde yaşayan arkadaşın dr.una gidicem bende
korkma inşaallah iyidir hepimizinki burda morel vermeliyiz birbirimize dua etmelıyız inşaallah herşey yolunca gidicek bende çok halsiizim bulantılarım var bide oğlum var rabbim hepimize yerdım etsin
bende verecektim sipariş güvenemedim.. nası kitap? bi sorun fln yok demi??
merhaba arkadaşlar bende bir eylül annei olucam Allah izin verirse.inşallah sizlerle tanışıp yardımlaşmak isterim 8 haftalık hamileyim
ya geçen gittiğimde aptal bi dr mahvetmişti beni kese boş kürtaj diye..artık cesaretim yok yrn olacak ne olacaksa bakalım..
ya geçen gittiğimde aptal bi dr mahvetmişti beni kese boş kürtaj diye..artık cesaretim yok yrn olacak ne olacaksa bakalım..
Yok canım sorun falan.
Gayet güzel bir kitap.
Ben annemlerin adresini,bilgilerini verdim.
Kendi bilgilerimi vermedim ama versem de sorun olmazmış belli..
canım bende de oluyor o tarz lekelenmeler dk a en son sorduğumda dinlen ayakta kalma fazla dedi,dk a gidene kadar yat dinlen sen şimdi,iyi düşün iyi olsun..eminim yoktur önemli bişey,geçer zmnla merak etme senn
Sen bilirsin canım ama en azından kalp atışını duyardınız.
Özel bir hastanenin acili de olabilir..
özel hastanelerde uzman olmuyor acilde canım ve hamile olduğun için doğum hastanesi dışında bakan yok düşündüm onu da.. ama geçen de yaşadığım için biliyorum..
sağolasın desteğin için tatlımm..
bende verdim sipariş şimdi bakalım.. sağol canımmmm
Sen bilirsin canım ama en azından kalp atışını duyardınız.
Özel bir hastanenin acili de olabilir..
özel hastanelerde uzman olmuyor acilde canım ve hamile olduğun için doğum hastanesi dışında bakan yok düşündüm onu da.. ama geçen de yaşadığım için biliyorum..
sağolasın desteğin için tatlımm..
Rica ederim canım.
Sıkma canını,her şey çok güzel olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?