hayırlısı olsun canım, sonuçlar güzel ya, sağlık problemi yokya, bundan güzel habermi olur,
aman gözümüz aydın dünden beri bekle bekle neler geçti aklımdan ya
evet ben de halt etmişim sizi bu kadar bekleterek. Hamile insana bu kadar merak yaramaz deyip 2 dakika da olsa girmem gerekirdi ama migreni bilen bilir kafamı kaldıramadım ki ben. Bir daha tekrarlamamaya çalışıyırım hanımlar kusura bakmayın e mi.
neyse iyisiniz ya önemli olan bu bende 12 martta gidecem 2 li teste daha çokkkkkk var
Evet ben de halt etmişim sizi bu kadar bekleterek. hamile insana bu kadar merak yaramaz deyip 2 dakika da olsa girmem gerekirdi ama migreni bilen bilir kafamı kaldıramadım ki ben. bir daha tekrarlamamaya çalışıyırım hanımlar kusura bakmayın e mi.
:))) bir daha olmasın...)))
cess, sanırım senden sonra ikinci olarak ben gidicem ikili teste , emin değilim ama,
:18:
Ne zaman gideceksin peki?
26 şubatta, gel dedi.
E iyi iyi az kalmis cok. Gelir hemen. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.
evet karnım büyümesede bebişmiz büyüyor:))
inşallah dediğin gibi bende güzel haberlerle gelirim.
bu arada sende göbeğinin altında çizgi ve göğüs çevrende koyulaşma oldumu canım?
Amin canım amin, iyi haberler yağmur gibi yağsın inşallah. Sen ne zaman gidiyosun bakalım?
yarın ilk kez doğru düürüst tanışıcaz bebişimle. biz bir keseyi gördük o kadar. söylediğin ii oldu. yarın idrara sıkışık gideyim kontrole. ben 5 aydır hazırlıyordum vücudumu bebeğe. en son ne zman ilaç içtiğimi hatırlamıyorum. sonra balık süt yumurta çok önceden başladım tüketmeye. folic plus ın 3 kutusu bitti 4 kutu ortasında geldi bebişim. bakalım bu kadar uğraşım işe yaramışmı
ben daha gerideyim sizden. daha 8 haftadayım ve yarın 2. kontrole gidicem. mart sonu anca 2 li test yaptıralım der dr. sizde yapıyormusunz. bir kutu hazırladım bebişime. pozitif çıkan test çubuğu, onun ilk ultrason resmi. benim ona hamileykenki ilk resmim var içinde. böyle böyle ona hazırlıycam bunu. her ay kendi resmim ve onun ultrason resmini koyucam. doğduktan sonrada önemli şeyleri keliycem. büyüyüncede ona hediye edicem. çocuklarına gösterir oda
Tabi ki yaramıştır... ben de taaaa 2010 ocakta başlamıştım folik asite, kasımda hamile kaldım hala bırakmadım ama perşembe bırak dedi doktor. 12 haftada bırakmak gerekiyormus. başka karışık bir vitmin başlayacak bir de kan hapı.
ben kan hapı kullanmaya başladım. aç karnına için dicek doktor ama sakın sabah aç karnına içmeyin. mideyi mahvediyor. ben öğle yemeğinden önce içiyorum. kan hapı biirde fecii iştah açıyor. hatta guruldamalar hat safhadafolic içerken sorun yokta kan hapı beni zorluyor
kan hapını 3 aydan önce başlayamayız dedi benim doktorum mide bulanıları henüz geçmemiş oluyo çünkü ve kan hapı da mideyi bulandiriyio dedi. 3 ay bitince başlanacak dedi. sen erken başlamışın o yuzden. ama doktor farkı olabiliyor işte.
günaydın kızlar dr banada kan hapı ve elevit verdi haftaya folik asiti bırakıp baslayacagım ama ac karnına sabah mideyi mahvediyormus arkadasım gece saat 3 de kalkıp içip yatıyormus etkili olmus anlamamıs ilacın kotu etkilerini bende deniyeceğim.
benim kan sayımım sınırda çıktı bu yüzden verdi doktor. birde sorunlu bir hamilelik geçirmiyorum. bulantı, kusma, sinir iştahsızlık yok bende. sadece arada kasıklarım da ağrı var bide kabızlık. bizim aile kadınlarında hamilelik kolay geçiyormuş. şanslıyım
kişiden kişiye değişiyor. bende ilk hapı gece kalkıp içmiştim. 1 saat geçmeden uyandım gidip çıkardım ilacı. kusmayla kalmayıp soğuk terler döktüm fena oldum. 2 öğün arası aç karnına tavsiye ediyorum denemiş biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?