• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Belli ki nazlı olacak senin bebiş:nazar:
Doktor bir şey söyledi mi canım ?

ya aradığımda azalmıştı siyah leke yoktu.. yrn gel bakalım kalbine dedi..
şimdi wc ye bi girdim kara kara lekeler çook kötüüü...
aklım çıktı yrn gideceğiz yine sbh olmayacak bu gece banaaaaa:18:

oğlumda kanamam oldu idraryolu enfeksıyonundan düşük tehlıkesı vardı benımde oluyodu kahve rengı akıntım 3 ay dolduktan sonra geçti dınlenmen gerek baya stres yapıyo ALLAH sabır versın ama zamanla geçiyo

hamleliğimin başundan beri bırakmadı bu kahverengiler beniim ömrümü yedi yaa tam geçti derkenn yine dön başaa.. umarım son olur benim de ve umarım bebişim iyidir...

ya aradığımda azalmıştı siyah leke yoktu.. yrn gel bakalım kalbine dedi..
şimdi wc ye bi girdim kara kara lekeler çook kötüüü...
aklım çıktı yrn gideceğiz yine sbh olmayacak bu gece banaaaaa:18:

e canım madem bu kadar mühim,gitsene hemen bir acile.
Neden bekliyorsun ki?

hamleliğimin başundan beri bırakmadı bu kahverengiler beniim ömrümü yedi yaa tam geçti derkenn yine dön başaa.. umarım son olur benim de ve umarım bebişim iyidir...

korkma inşaallah iyidir hepimizinki burda morel vermeliyiz birbirimize dua etmelıyız inşaallah herşey yolunca gidicek bende çok halsiizim bulantılarım var bide oğlum var rabbim hepimize yerdım etsin

kızlar şimdi ne öğrendim ben arkadaşımdan ne safım ya benim gittiğim dr.u hapse atmışlar suçu 4-5 aylık kürtajlar yapmış ve çöplerde daha canlı olarak ele geçirmişler bebekleri benide aradılar demiştim hatırlarsanız hastaneden dr. izinli falan demişlerdi ne zaman gelir belli olmaz dediler demiştim meğer bundanmış gazetelerde yazmış yeni okudum netten dr. değiştirdim bugün diğer balıkesirde yaşayan arkadaşın dr.una gidicem bende

Aaaaaaabu kadarmı olur yaaa pesss,valla Ayşegülcüm Allahın sevgili kuluymuşsun böyle insafsız bir insandan kurtulmuşsun..

korkma inşaallah iyidir hepimizinki burda morel vermeliyiz birbirimize dua etmelıyız inşaallah herşey yolunca gidicek bende çok halsiizim bulantılarım var bide oğlum var rabbim hepimize yerdım etsin

amiin canımm Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh

ya geçen gittiğimde aptal bi dr mahvetmişti beni kese boş kürtaj diye..artık cesaretim yok yrn olacak ne olacaksa bakalım..

canım bende de oluyor o tarz lekelenmeler dk a en son sorduğumda dinlen ayakta kalma fazla dedi,dk a gidene kadar yat dinlen sen şimdi,iyi düşün iyi olsun..eminim yoktur önemli bişey,geçer zmnla merak etme senn

canım bende de oluyor o tarz lekelenmeler dk a en son sorduğumda dinlen ayakta kalma fazla dedi,dk a gidene kadar yat dinlen sen şimdi,iyi düşün iyi olsun..eminim yoktur önemli bişey,geçer zmnla merak etme senn

inşalllaaahhh yaaaa hep dinleniyorum canım geçer inşallah sağolasın..

Sen bilirsin canım ama en azından kalp atışını duyardınız.
Özel bir hastanenin acili de olabilir..

özel hastanelerde uzman olmuyor acilde canım ve hamile olduğun için doğum hastanesi dışında bakan yok düşündüm onu da.. ama geçen de yaşadığım için biliyorum..
sağolasın desteğin için tatlımm..

bende verdim sipariş şimdi bakalım.. sağol canımmmm

Sen bilirsin canım ama en azından kalp atışını duyardınız.
Özel bir hastanenin acili de olabilir..

özel hastanelerde uzman olmuyor acilde canım ve hamile olduğun için doğum hastanesi dışında bakan yok düşündüm onu da.. ama geçen de yaşadığım için biliyorum..
sağolasın desteğin için tatlımm..

Rica ederim canım.
Sıkma canını,her şey çok güzel olacak..:61:

Back