2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı kandiller allahım herkesin dualarını kabul etsin...

allahım herkesin yavrusunu kucağına nasip etsin.olmayanlara da tez zamanda sağlıklı bebek versin...

allahım kimseyi ağlatmasın...bu akşam herkese dua edeceğim.

yarın dr gideceğim bana da dua edermisiniz.

amin amin amin...herkesin kandili kutlu olsun.. :81:
Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin...

amin amin amin...herkesin kandili kutlu olsun.. :81:
Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin...

inşallah canım...

kasık ağrılarım var korkuyorum biraz:83:

inşallah canım...

kasık ağrılarım var korkuyorum biraz:83:

bak görüceksin yarın dr.un çok normal olduğunu söyleyecek..kasık ağrılarımız olmalıki rahim genişlesin bebiş güzelce yerleşsin..

kasık ağrım var ama benimde bulantılarım azaldı epey..arkadaşların anlattığı gibi göbeğim falanda çıkmadı hiç..eskisinden farkım yok..benimde bu cumartesi kontrolüm meraktan çatlamak üzereyim geçmiyo günler sanki...
az önce okudum 5 haftalık bebeğe 8-12 mm demiş benim 7 haftalıkken 8 mmydi..nası takılıyo kafama anlatamam... :18:
bu gece dua edelim bol bol bebişlerimiz bizi bırakmasınlar..

Kızlar herkesin kandilini kutluyorum...Allah hepimize sağkıklı sıhattli hayırllı evlatlar ve sağlıklı hamilelikler versin....dualarımızı kabul etsin....

slm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun daha önce yazmıştım ama kimse cevap vermedi diye bi müddet yazamadım :)
bende eylül annelerindenim kısmetse.....Bu gün gittim doktora 11+3 haftalık bebeğim.
ense ölçüsünü alamadık bebişime çok vurdu dönsün diye çok üzgünüm ...yarın gene çağırdı bakalım yarın ne olcak .

iyi aksamlar kızlar.Kandılınız mubarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsın insallah.15 tatil bittipazartesi dersim yok vee yarından baslıyorr zor gunler.yolumda uzak.

Canım 5 haftalıkken 8-12 mm olan bebek değil kesedir.
O haftada bebek görünmez ki,kimden duydun bunu

canım 5 haftalıkken bebek değil 8 - 12 mm olan kese dir,yanlış yazılmıştır bence..

bende herkesin mevlid kandilini kutluyorum,hepimizin bi nevi duası aynı,hepimizin duası kabul olur inşallah..

bu cumartesi günü randevum var,benim yapılan rutin kan tahlilinde bi değerim düşük çıkmıştı doktor yeni tahlil vermişti sonuçları perşembe alıp cumartesi göstericem dk a,umarım hiçbir prblm yoktur bende de :44:

Son düzenleme:
10 gündür iyiydim kanamam falan yoktu bugün lekelenme oldu yine akıntım var ama simsiyah. dr u aradım yrn sbh gideceğim korkuyorum ya bu neyin nesi? başına gelen var mı simsiyah akıntı koyu kahve lekelenme ne bu şimdi yineeee((

İyi bari :) elma yiyebiliyodum iştahlıca sadece öğrendiğim iyi oldu,bi de kedi var evde ,hiç astımı olmayacağını kesinleştirdik

Gözün aydınnnnnnMaşallah miniğe

Ahh canım benimmm..
Üzülme lütfen,umarım önemli bir şey değildir.
Bol bol dinlen,dikkat et kendine..

Gözün aydıııınnnnn

ben de öyle yatınca bir şey yok...dün sürekli su içtim...tuvalete gittikçe ağrı hafifledi...idrar a yanma da var sanırım üşüttüm ben...

Evet canım bence de ayaklarını üşütmüşsün,aman başka bişey olmasında:)
Gir battaniyenin altına sıcacık yat
Geçmiş olsunn

Nasıll yaaaa kan geliyosa hiç beklemeden gitmelisin,geçmiş olsun
Tuvaletinde bir gariplik var mı,siyah kahve telvesi gibi bir kıvam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…