ayyy şimdi heyecanlandım işte haftaya kendini gösterrir o zaman benim yumurcak :))
bende kabızım canım doktor actıvıa yı önerdi
selam kızlar aranızda benim kadar çok uyuyanınız var mı gece gündüz uyuyorumm(
iyi bir cihaz ve profesyonel gözler görür tatlım.
ama eğer haftaya gittiğinde erkek derse kimseye söyleme, erken olduğu için bir iki hafta sonra tekrar gittiğinde bu seferde erkek derse söylersin.
bendede uykucuyum ben de :) hatta diyorum umarım uyuyan bir bebeğim olur...
kız için karar vermem çok zor olucak oooooffffffff ooffffff
bende kabızım normalde bgebelikte olan bişey bide aldığımız vitamin ve folik asit te kabızlık yapıyo kayısı mısır çorba posalı meyveler yemeliymişiz
kız için karar vermem çok zor olucak oooooffffffff ooffffff
bende kabızım normalde bgebelikte olan bişey bide aldığımız vitamin ve folik asit te kabızlık yapıyo kayısı mısır çorba posalı meyveler yemeliymişiz
benim aldığım vitamin normalde kabızlık yapıyormuşta bende tam tersini yaptı bende bıraktım kullanmayı
benim aldığım vitamin normalde kabızlık yapıyormuşta bende tam tersini yaptı bende bıraktım kullanmayı[/QUOT
ben vitamınlerle ayakta olduğum için bırakmam heralde dr söyliyene kadar bıde folic asit cok önemli hayatım bebek için bence dr bırak demediği sürece bırakma kabızlığğa bi şekilde çare bulucaz elbet geçicek ama bebeğin sağlığı daha önemli
ama dr bırak dediyse tabi o daha iyi bilir
ben de öyle yatınca bir şey yok...dün sürekli su içtim...tuvalete gittikçe ağrı hafifledi...idrar a yanma da var sanırım üşüttüm ben...
belki isim için çok erken ama erkek olursa alp, kız olursa tuana düşünüyoruz biz. tuana nın anlamını çok beğendik cennete düşen ilk yağmur tanesi.hatta levent yüksel in de tuana diye bir şarkısı var
avtıvıa nedir canım drum bana bir şey veremem 3 ayın geçsin demişti ama çok zorluyor beni
allah kimseye yaşatmasın
Canım bende de olmuştu. içtiğin su miktarına dikkat et. Doktorum 2-3 litre arasında su içeceksin demişti. Ama yine de doktoruna sor bi kontrol etsinBol şifalar canım.
sen de kasıklarda ağrı olmuşmuydu..benim sol kasıkta ağrı var...yarın kontrolüm var baklaım dr ne idycek heyecan ve korku hepsi bir arada
selam kızlar aranızda benim kadar çok uyuyanınız var mı gece gündüz uyuyorumm(
danonenin bağırsak için yoğurtları kesinlike dene cumartesi günü önerdi doktorum bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?