• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi ne öğrendim ben arkadaşımdan ne safım ya benim gittiğim dr.u hapse atmışlar suçu 4-5 aylık kürtajlar yapmış ve çöplerde daha canlı olarak ele geçirmişler bebekleri benide aradılar demiştim hatırlarsanız hastaneden dr. izinli falan demişlerdi ne zaman gelir belli olmaz dediler demiştim meğer bundanmış gazetelerde yazmış yeni okudum netten dr. değiştirdim bugün diğer balıkesirde yaşayan arkadaşın dr.una gidicem bende

aaaaaaaaaaaaaa yazık ya valla yazık hepimiz güvenip kendimizi yakınlarımızı yavrularımızı emanet ediyoruz bu insanlara bunu yapan herşeyi yapar para insanların gözünü bu kadarmı kör eder insan hiç öbür dünyayıda mı düşünmez yazıklar olsun valla içim bi tuhaf oldu:47:

kızlar şimdi ne öğrendim ben arkadaşımdan ne safım ya benim gittiğim dr.u hapse atmışlar suçu 4-5 aylık kürtajlar yapmış ve çöplerde daha canlı olarak ele geçirmişler bebekleri benide aradılar demiştim hatırlarsanız hastaneden dr. izinli falan demişlerdi ne zaman gelir belli olmaz dediler demiştim meğer bundanmış gazetelerde yazmış yeni okudum netten dr. değiştirdim bugün diğer balıkesirde yaşayan arkadaşın dr.una gidicem bende

aaa yazık yazık...
sevindim senin adına, kurtulmuşsun katilin elinden.:47:

ne güzel dualar etmişsiniz hepinizin kandili mübarek olsun hakkımızda hayırlı duların kabul olması dilegiyle mevlam sizleri ve bebeklerinizi korusun

merhaba arkadaşlar bende bir eylül annei olucam Allah izin verirse.inşallah sizlerle tanışıp yardımlaşmak isterim 8 haftalık hamileyim

kime güveneceğimizi şaşırdık valla dr. çok ilgili alakalı bi dr.du memnundum ilgi ilgi diyoruz ama ilgic dr.larda azcık paracı oluyolar malesef yapmayan dr. kaldımı bu işleri onuda bilmiyorum hakkımızda hayırlısını versin allah hem bizi hem bebişleri korusun

nasıl uykum geldi anlatamam, esnemekten gözlerimden yaş geliyor artık..((
zamanda geçmiyor bugün bir evime gitsem, uyusammmm:53:

kime güveneceğimizi şaşırdık valla dr. çok ilgili alakalı bi dr.du memnundum ilgi ilgi diyoruz ama ilgic dr.larda azcık paracı oluyolar malesef yapmayan dr. kaldımı bu işleri onuda bilmiyorum hakkımızda hayırlısını versin allah hem bizi hem bebişleri korusun

çok dr tanıyorum bu işi ticarete döken.işleri güçleri alacakları para...
o kadar para veriyorsun senin kadar taslanmıyorlar endişe etmiyorlar...
ben ilk bebeğimi dr hatası yüzünden kaybettim.erken geldiğini anlayamadı.enfeksiyon deyip eve yolladı.ve bunu yapan özel hastanedeki bir doktor...sancılarım sıklaşınca tekrar aradım.ben böyle enfeksiyon görmedim dedim...ölüyorum deyince beni tekrar çağırdı...gittiğimde sabah atan kalp durmuştu....:59:

doktorlara hiç ama hiç güvenim yok.....tek düşündükleri para....senin bebeğin onun için önemli değil yada çektiğin acılar...

hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar Allahım tüm dualarımızı kabul etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :nazar:

çok dr tanıyorum bu işi ticarete döken.işleri güçleri alacakları para...
o kadar para veriyorsun senin kadar taslanmıyorlar endişe etmiyorlar...
ben ilk bebeğimi dr hatası yüzünden kaybettim.erken geldiğini anlayamadı.enfeksiyon deyip eve yolladı.ve bunu yapan özel hastanedeki bir doktor...sancılarım sıklaşınca tekrar aradım.ben böyle enfeksiyon görmedim dedim...ölüyorum deyince beni tekrar çağırdı...gittiğimde sabah atan kalp durmuştu....:59:

doktorlara hiç ama hiç güvenim yok.....tek düşündükleri para....senin bebeğin onun için önemli değil yada çektiğin acılar...

mymel,
devlet hastanesinemi gitsek, onların derdi para olamaz değil mi?

selam hanımlar mevlüt kandılınız mubarek olsun...
geçmişi söyle bır okuyorum da ne kadar zorluk çeken arkadaşlarımız var allah yardımcınız olsun ... ben iştahım gırla gıdıyor valla..şimdien bir kılo aldım..hanımlar göbişlerınız ne durumda cıktımı yavas yavas benım belım lkalınlaştı sadece ve bır göbek var ama o göbek bebek değil gercek göbek :52: bende folık asıtten sonra hazımsızlık ve kabızlık oluştu siz de nasıl durumlar?

benimle aynı isimleri düşünüyormuşsunuz. eşim şimdilik kabul etmiyo ama ben de erkek olursa alp, kız olursa tuana istiyorum

ayy ne kadar güzel aynı düşünüyoruz.eşim erkek ismini ben kız ismini istediğimi koycaz.kısmet olursa şimdilik bunlar.aslında ecrin de güzel isim ama çok var ecrin ismi :49:

selam hanımlar mevlüt kandılınız mubarek olsun...
geçmişi söyle bır okuyorum da ne kadar zorluk çeken arkadaşlarımız var allah yardımcınız olsun ... ben iştahım gırla gıdıyor valla..şimdien bir kılo aldım..hanımlar göbişlerınız ne durumda cıktımı yavas yavas benım belım lkalınlaştı sadece ve bır göbek var ama o göbek bebek değil gercek göbek :52: bende folık asıtten sonra hazımsızlık ve kabızlık oluştu siz de nasıl durumlar?

:) 1 kilo da neyki canım ben sanırım 3 kilo aldım :17: böyle giderse sonum ne olur bilmiyorum ama eninde sonunda verilir göbüş zaten vardı biraz daha büyüdü ama bebiş göbüşü değil dahaa

Back