Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şimdi ne öğrendim ben arkadaşımdan ne safım ya benim gittiğim dr.u hapse atmışlar suçu 4-5 aylık kürtajlar yapmış ve çöplerde daha canlı olarak ele geçirmişler bebekleri benide aradılar demiştim hatırlarsanız hastaneden dr. izinli falan demişlerdi ne zaman gelir belli olmaz dediler demiştim meğer bundanmış gazetelerde yazmış yeni okudum netten dr. değiştirdim bugün diğer balıkesirde yaşayan arkadaşın dr.una gidicem bende
kızlar şimdi ne öğrendim ben arkadaşımdan ne safım ya benim gittiğim dr.u hapse atmışlar suçu 4-5 aylık kürtajlar yapmış ve çöplerde daha canlı olarak ele geçirmişler bebekleri benide aradılar demiştim hatırlarsanız hastaneden dr. izinli falan demişlerdi ne zaman gelir belli olmaz dediler demiştim meğer bundanmış gazetelerde yazmış yeni okudum netten dr. değiştirdim bugün diğer balıkesirde yaşayan arkadaşın dr.una gidicem bende
merhaba arkadaşlar bende bir eylül annei olucam Allah izin verirse.inşallah sizlerle tanışıp yardımlaşmak isterim 8 haftalık hamileyim
merhaba arkadaşlar bende bir eylül annei olucam Allah izin verirse.inşallah sizlerle tanışıp yardımlaşmak isterim 8 haftalık hamileyim
kime güveneceğimizi şaşırdık valla dr. çok ilgili alakalı bi dr.du memnundum ilgi ilgi diyoruz ama ilgic dr.larda azcık paracı oluyolar malesef yapmayan dr. kaldımı bu işleri onuda bilmiyorum hakkımızda hayırlısını versin allah hem bizi hem bebişleri korusun
çok dr tanıyorum bu işi ticarete döken.işleri güçleri alacakları para...
o kadar para veriyorsun senin kadar taslanmıyorlar endişe etmiyorlar...
ben ilk bebeğimi dr hatası yüzünden kaybettim.erken geldiğini anlayamadı.enfeksiyon deyip eve yolladı.ve bunu yapan özel hastanedeki bir doktor...sancılarım sıklaşınca tekrar aradım.ben böyle enfeksiyon görmedim dedim...ölüyorum deyince beni tekrar çağırdı...gittiğimde sabah atan kalp durmuştu....
doktorlara hiç ama hiç güvenim yok.....tek düşündükleri para....senin bebeğin onun için önemli değil yada çektiğin acılar...
hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar Allahım tüm dualarımızı kabul etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh![]()
hoşgeldinnn, aramıza katılman ne güzel...
hoşgeldin aramıza))
Hoş geldin canım![]()
benimle aynı isimleri düşünüyormuşsunuz. eşim şimdilik kabul etmiyo ama ben de erkek olursa alp, kız olursa tuana istiyorum
ayy ne kadar güzel aynı düşünüyoruz.eşim erkek ismini ben kız ismini istediğimi koycaz.kısmet olursa şimdilik bunlar.aslında ecrin de güzel isim ama çok var ecrin ismi![]()
selam hanımlar mevlüt kandılınız mubarek olsun...
geçmişi söyle bır okuyorum da ne kadar zorluk çeken arkadaşlarımız var allah yardımcınız olsun ... ben iştahım gırla gıdıyor valla..şimdien bir kılo aldım..hanımlar göbişlerınız ne durumda cıktımı yavas yavas benım belım lkalınlaştı sadece ve bır göbek var ama o göbek bebek değil gercek göbekbende folık asıtten sonra hazımsızlık ve kabızlık oluştu siz de nasıl durumlar?
mymel,
devlet hastanesinemi gitsek, onların derdi para olamaz değil mi?