bnmde mart başında randevum dr git yaptır dicek sanırım bnm hastanemde yapılmıormuş
ya dün hamile bir arkadaşımla konuştum 3haftaya doğurcak inşallah 2li test yaptırmadım dr da bişi demedi ille yaptır diye dedi o 3 lü test yaptırmış kafam karıştı bnm ya daha önce 2li yaptırıp ii sonuç aldığı için 3lü yaptırmayanı duymuştumda bunu ilk defa duydum
ikiz olan değil canım üstünde yeşil yaprağı olan
merhaba arkadaşlar...
malesefki ben bebeğimi kaybettim..
bitanemin, minik bebeğimin kalbi durmuş.. 11. haftasında bebeğimi benden ayırdılar..
Allah kimseye yaşatmasın.. yaşadığım acı tarif edilemez.
o kadar zor sahip olabilmiştim ki ona.. ağır bir infertilite tedavisi sonucu aşılamayla kavuşmuştum yavruma...
ben sizler gibi eylül annesi olamayacağım ama ben bir melek annesiyim artık..
Rabbim onu benden daha çok seviyormuş ki yanına aldı.. Bir kez veren Allahım yine verir diyorum ve isyan etmiyorum
umarım hepiniz çok sağlıklı bir hamilelik süreci geçirir ve benim yaşadıklarımı yaşamazsınız
merhabalar,herkese iyi geceler,benim dr.da ikilim iyi çıktığı için üçlüye gerek yok dedi,bazı ben yapalım
dedim doktor gereksiz yere kendinizi sıkıntıya sokarsınız ona bakarsanız öyle çok test varki dedi
sustum bende.Şükürler olsun ki böyle bi risk yoktu bende,şimdi 19.haftamdayım 20.haftamda 2.düzey
usg yapılıcak,bunu yaptıran varmı aranızda.
gözün aydın.maşallah önden gidiyorsun. daha ikili yaptırıp sonuç alan ilk seni duydum.mart 1 de nasipse benim testim.nasıl acaba 2. düzey usg dediğin?
günaydııın herkese canım öncelikle geçmiş olsun diyorum sana çok zor bir durum sen pko sendromu yaşıyormusun yani kıllanma kilo gibi şikayetlerin varmı yoksa devam et şeker ilaçlarına hemen kalma şansın var ben ara vermeden kullandım şeker ilacını oğlumdada düşüğümdede bundada hamile kalmamdaki tek neden şeker ilacıdır düzenli kullandım sende öyle yap bence tüp bebekten önce düşükten sonra gerçekten hemen kaınıyor ben 2ay sonra kaldım
hoşgeldin. haç haftalıksın canım.
hoşgeldin hatce. sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi dileriz sanada
hoşbuldukhoşgeldin canımmmmm
umarım herşey yolundadırrrr
kızlar geç oldu yatmadan önce tecrubelerime dayanarak sizlere bazı önerilerde bulunmak istiyorum
özellikle mide bulantısı olanlar şu an mevsimi ve bol bol varken havuç yiyin,içerisindeki A vitaminin
bulantı önleyici olduğu söylenir,katı ve yağsız olduğu için istediğiniz kadar tüketebilirsiniz,benim 3 ay
sürekli bulantım oldu çok fazla ilaç kullanmak istemediğim için doğal yollardan gidermeye çalıştım
sabahları yataktan kalmadan önce sarı leblebi ve çubuk krakerle güne başladım,şiddetle öneririm
bol bol yeşillik tüketmeye çalışın günde iiki tane ceviz ve bi avuç fındık tüketebilirsiniz,haftada 2 kere
mevsiminde balık mutlaka tüketmeye çalışın,azar azar ve sık sık yerseniz hem fazla kilo almaz hemde
kendinizi zinde hissedersiniz,günde iki kere mutlaka meyve yemeğe özen gösterin,bebişlerinizin sağlıklı
olması için sizde sağlıklı beslenmek zorundasınız,ilk 3 ay beslenemeseniz bile sakın üzülmeyin çünkü bebiş yediklernizden beslenmiyor,şu an aklıma başka bişey gelmiyor ama ben çalışmıyorum ve bol bol
okuyup araştırdığım için aklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz,seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Hepinize iyi geceler.
Çok geçmiş olsun canım...gerçekten çok üzüldüm...hayırlısı olsun ne denir..çok zor....Allah en kısa zamanda inşallah tekrardan sağlıcakla yaşatır aynı duyguları anneliği sana...Bşy sorcam haliyle 11. haftanda bebeğini kaybetmen endişelendirdi bizleri...başından beri herşey normalmiydi birden nasıl oldu nasıl anlaşıldı ters giden ne oldu bizi bilgilendirebilirmisin....
Allahım sabrını versin canımm.. en kısa zamanda sağlıkla kucağına bi bebiş versin Allahım inşallah.. çook üzüldüüm
çok teşekkür ederim.. herşeyde vardır bir hayır.. isyan etmemek lazım..arkadaşım afedersin acı kaybını şimdi okudum. çok üzüldüm. Allahım hayırlısını versin inşallah acını paylaşıyorum inşallah en kısa zamanda umutlarına tutunarak hayata yeniden sarılman ve çiçekler açman dileğiyle....
arkadaşım, çok büyük geçmiş olsun..
Allahım sana güç, kuvvet ve sabır versin.
inşallah yine güzel haberlerle aramıza dönersin.
çok sağol canım..çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda gönlüne göre versin.böyle kaybeden arkadaşları duydukça çok üzülüyorum.geçmişimde bende 12 haftalık sonra 7 haftalık kayıpları olan birisiyim.insan neye uğradığını bilmiyor.yeni bir umut gelince unutuyor yaşadıklarını sadece gelecekte yaşasaydı bu yaşında olurdu diye aklından geçiriyorsun.ama yeni umutlat unutturuyor.benim bir kızım var şimdi bekliyoruz eylül anneleriyle birlikte.yeni heyecanlar unutturuyor.sende zamanı gelince unutucaksın.en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.sağlıcakla kal.
cok saol canım tüylenme var bel bölgemde de hafif kalınlasma oldu ama kilom normal.kilo problemi yok.adetler düzensizdi ama verilen ilacları kullanmaya baslayınca oda normale dönmüştü.bana düşük oldugu için 3ay bekle dedi dr ama ben beklemek istemiyorum.olmazsa zaten mecbur tekrar deniycem dondurulmuslarla tüpbebek.birde düşük sebebini arastırmak için bi kac test varmıs onları yaptırcam diyabet testi falanda yapılıyomus galiba oyuzden seker ilacına devam etmek istemdim ama yarından itibaren hemen baslıycam kullanmaya.sana yapıldımı düşük sebebi için arastırma.baska tavsiyelerin varmı kullandıgın uyguladıgın bişey cok sordum ama bana moral oluyosun Rabbim oglunu ve bebişini korusun.bu arada ilk dogumundan sonra bir senede okadar kilo vermende süper yani.bide pkolular kilo veremez derler.
arkadaşım nedir bu meyvenin adı? çok merak ettim adı resmi bişeyi yokmu bunun
kızlar bişey sorcm folic plusla eleviti aynı anda kullanan var mı ?:44:
selam hanımlar nasılsınız? uzun zaman oldu giremedım sayfaya,hamılelıgınız nasıl gıdıyor?2. ayımdayım ve bazen halsızılık dışında hıc bır sıkıntım yok,çok şükür ki mide bulantılarım olmadı benım,gecen cuma kalp atışlarını aldık bebegımızın hersey yolunda dedı dr. cok hareketlıydı:) kan hapı verdı ve folık puls kullanıyordum gunde kez ,şimdi 1 kez alacaksın dedi sizde nasıl?ve her dr.a gıttıgımde sormayı unutuyorum dr.a ,çay hastasıyım ama öğrendıgımden beri içemıyorum çay dr. çay içimi için bir şey söyledımı size?ayrıca kola gazoz içemedıgım için hemen hemen her gun meyvelı soda içiyorum acaba bunu da soran var mı dr.una cevap yazarsanız sevınırım.
bebeğini kaybeden arkadaşımıza allah sabır versin işallah en kısa zamanda yenidn bebek sahibi olur..
kızlar bişey sorcm folic plusla eleviti aynı anda kullanan var mı ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?