2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde kafamda soru işareti vardı ama doktorum sapolsun dedi ki2 li testi yaptıralım.bir sorun çıkmazsa 3 lü teste gerek yok dedi içim rahat etti.bana göre ikili test daha kapsamlı dedi.bende kızımda 3 lü yaptırmışrım ikili dememişti doktorum hepsi ayrı ayrı diyor.

merhabalar,herkese iyi geceler,benim dr.da ikilim iyi çıktığı için üçlüye gerek yok dedi,bazı ben yapalım
dedim doktor gereksiz yere kendinizi sıkıntıya sokarsınız ona bakarsanız öyle çok test varki dedi
sustum bende.Şükürler olsun ki böyle bi risk yoktu bende,şimdi 19.haftamdayım 20.haftamda 2.düzey
usg yapılıcak,bunu yaptıran varmı aranızda.

çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda gönlüne göre versin.böyle kaybeden arkadaşları duydukça çok üzülüyorum.geçmişimde bende 12 haftalık sonra 7 haftalık kayıpları olan birisiyim.insan neye uğradığını bilmiyor.yeni bir umut gelince unutuyor yaşadıklarını sadece gelecekte yaşasaydı bu yaşında olurdu diye aklından geçiriyorsun.ama yeni umutlat unutturuyor.benim bir kızım var şimdi bekliyoruz eylül anneleriyle birlikte.yeni heyecanlar unutturuyor.sende zamanı gelince unutucaksın.en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.sağlıcakla kal.

gözün aydın.maşallah önden gidiyorsun. daha ikili yaptırıp sonuç alan ilk seni duydum.mart 1 de nasipse benim testim.nasıl acaba 2. düzey usg dediğin?

gözün aydın.maşallah önden gidiyorsun. daha ikili yaptırıp sonuç alan ilk seni duydum.mart 1 de nasipse benim testim.nasıl acaba 2. düzey usg dediğin?

teşekkür ederim,eskidim ben :) sat 6 ekim 12.hafdata 2.li testimi yaptırdım,eğer doktorunuz
çok paragöz değilse ve 2.de sorun yoksa 3.lü testi istemeyebilir,oğluşum olucak benim 19.haftadayız
kısmetse 20.haftada 2.düzey usg bakılacak,büyük renkli ultrason ile bebeğin beyninden başlayıp
ayak parmak sayılarına kadar bakılıyomuş,Allah korusun bebekte her hangi bi anomali varmı yokmu diye
bedensel özrü varmı onlara bakılıyomuş,şimdiye kadar her kontrolde ben eline koluna bacağına bakardım
sürekli dr.a bacakları ve kolları normal dimi gibi sorular sorardım.Şükür şimdiye kadar bi terslik çıkmadı
Allahtan ümidimiz çıkmaması ve sağlıcakla kucağıma almak.darısı bütün hamişlerin başına.

cok saol canım tüylenme var bel bölgemde de hafif kalınlasma oldu ama kilom normal.kilo problemi yok.adetler düzensizdi ama verilen ilacları kullanmaya baslayınca oda normale dönmüştü.bana düşük oldugu için 3ay bekle dedi dr ama ben beklemek istemiyorum.olmazsa zaten mecbur tekrar deniycem dondurulmuslarla tüpbebek.birde düşük sebebini arastırmak için bi kac test varmıs onları yaptırcam diyabet testi falanda yapılıyomus galiba oyuzden seker ilacına devam etmek istemdim ama yarından itibaren hemen baslıycam kullanmaya.sana yapıldımı düşük sebebi için arastırma.baska tavsiyelerin varmı kullandıgın uyguladıgın bişey cok sordum ama bana moral oluyosun Rabbim oglunu ve bebişini korusun.bu arada ilk dogumundan sonra bir senede okadar kilo vermende süper yani.bide pkolular kilo veremez derler.

kızlar geç oldu yatmadan önce tecrubelerime dayanarak sizlere bazı önerilerde bulunmak istiyorum
özellikle mide bulantısı olanlar şu an mevsimi ve bol bol varken havuç yiyin,içerisindeki A vitaminin
bulantı önleyici olduğu söylenir,katı ve yağsız olduğu için istediğiniz kadar tüketebilirsiniz,benim 3 ay
sürekli bulantım oldu çok fazla ilaç kullanmak istemediğim için doğal yollardan gidermeye çalıştım
sabahları yataktan kalmadan önce sarı leblebi ve çubuk krakerle güne başladım,şiddetle öneririm
bol bol yeşillik tüketmeye çalışın günde iiki tane ceviz ve bi avuç fındık tüketebilirsiniz,haftada 2 kere
mevsiminde balık mutlaka tüketmeye çalışın,azar azar ve sık sık yerseniz hem fazla kilo almaz hemde
kendinizi zinde hissedersiniz,günde iki kere mutlaka meyve yemeğe özen gösterin,bebişlerinizin sağlıklı
olması için sizde sağlıklı beslenmek zorundasınız,ilk 3 ay beslenemeseniz bile sakın üzülmeyin çünkü bebiş yediklernizden beslenmiyor,şu an aklıma başka bişey gelmiyor ama ben çalışmıyorum ve bol bol
okuyup araştırdığım için aklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz,seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Hepinize iyi geceler.

hoşgeldin. haç haftalıksın canım.

hoşgeldin hatce. sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi dileriz sanada

hoşgeldin canımmmmm

umarım herşey yolundadırrrr
hoşbulduk
allah hepimize saglıklı bır sekılde evlatlarınız almayı nasip etsın benım kı dün gıttım doktor 8.1mm kese olusmus dedı 2 hafta sonra ayın 26 sında tekrar kontrolum var inşaallah aksılık cıkmaz

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederiz,havucu denememiştim.Hemen deneyeceğim.

çok sağol canım.. lütfen endişelenmeyin siz.
Herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok.
mide bulantılarım ve göğüs hassasiyetim iki haftadır yoktu..
en son doktora gittiğimde kalbi yeni oluşuyor demişti sorun yok demişti.
en son cuma gittim doktora kalp atışı alamadı.. ayrıntılı ultrasona aldılar beni bebeğin kalbi durmuştu..
hemen kürtaja aldılar zaten

Allahım sabrını versin canımm.. en kısa zamanda sağlıkla kucağına bi bebiş versin Allahım inşallah.. çook üzüldüüm

çok sağol canım.. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı

çok teşekkür ederim.. herşeyde vardır bir hayır.. isyan etmemek lazım..

arkadaşım, çok büyük geçmiş olsun..
Allahım sana güç, kuvvet ve sabır versin.
inşallah yine güzel haberlerle aramıza dönersin.

inşallah inşallah.. bunu o kadar çok istiyorum ki..

çok sağol canım..
çok haklısın aslında.. Allah arkadan gelene sağlık sıhhat versin

kızlar destek olduğunuz için hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim..

aslında övünmek gibi olmasın ben bir pko başarı öyküsü gibiyim aslında kilo almaya o kadar müsaitimki ben hep direndim kıllanma sorunum olmadı şükür kiloyla hep başettim hayat biçimim haline getirdim istediğim zaman yemeklerden kendimi soğutabilir haline geldim şimdi hazımsızlık dediğin zaman sıkıntı çöker bana yiyemem dayanamam ama hamilelikteki aldığım kilo çokta yemek yemekle alakalı değil bu kkda sormuştum bi dr.a pkolular çok kilo alırmış gebelikte 2.dedealıcaksın büyük ihtimal dedi başa gelen çekilir nasılsa yine veririm diyorum ben alıştım artık ilaç konusuna gelince ben sadece ve sadece şeker ilacı kullandım başka hiç bir şey kullanmadım ve zamanla oldu ama ilacı aylarca yani 4yada 5ay kullanmam sonucunda hamile kaldım ve düzenli içtim bir gün almasam adetim şaşıyordu onun için hep dikkat ettim bide doğum sonrası kilolarımıda şeker ilacıyla daha kolay verdim malum şeker yeme isteğini iştahını baya kesiyor sana şunu söyleyim dr.umunda bana söylediği şey zayıf olman her zaman avantaj bebek sahibi olmakta yılma sakın o ilacı düzenli iç sabırla bekle canım inş. alıcaksın güzel haberlerini

arkadaşım nedir bu meyvenin adı? çok merak ettim adı resmi bişeyi yokmu bunun

canım kimsenin canı çekmesin diye yazmadım ama baya merak edilmiş çilek canım bu meyve canı çeken olursa napıyım artık herkes merak etmiş gerçi heryerde bulunan bi meyve allahtan

selam hanımlar nasılsınız? uzun zaman oldu giremedım sayfaya,hamılelıgınız nasıl gıdıyor?2. ayımdayım ve bazen halsızılık dışında hıc bır sıkıntım yok,çok şükür ki mide bulantılarım olmadı benım,gecen cuma kalp atışlarını aldık bebegımızın hersey yolunda dedı dr. cok hareketlıydı:) kan hapı verdı ve folık puls kullanıyordum gunde kez ,şimdi 1 kez alacaksın dedi sizde nasıl?ve her dr.a gıttıgımde sormayı unutuyorum dr.a ,çay hastasıyım ama öğrendıgımden beri içemıyorum çay dr. çay içimi için bir şey söyledımı size?ayrıca kola gazoz içemedıgım için hemen hemen her gun meyvelı soda içiyorum acaba bunu da soran var mı dr.una cevap yazarsanız sevınırım.
bebeğini kaybeden arkadaşımıza allah sabır versin işallah en kısa zamanda yenidn bebek sahibi olur..

Gözün aydın canım kalp atışlarınıı duymuşşsun Çay konusunda günde 2 bardak içebilirsiniz diyorlar ama demli olmayacak açık içebilirsin. Çay demir eksikliği yaptığı için doktorlar önermiyorlar ben zaten çok nadir içerdim şimdi hiç içmiyorum. Ama çok tiryakiysen dediğim gibi günde 2 bardağı aşmayacak şekilde açık içebilirsin.Meyveli soda konusunda da ben doktora soda içebilirmiyim diye sordum günde 2 tane içebilirsin dedi ama doktorun bahsettiği sade olan maden suyu. Meyveli sodalar aslında soda değil gazlı içecek.O yüzden izin olacağını sanmıyorum.Bende çok severdim ama şimdi içmiyorum. Çok canım isterse bol limonlu maden suyu içiyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…