• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ikili ikili olanlardanmııı:52:

begüümmmmm ben aldım o yoğurtlardan ama henüz yemedim cnm istemior ama elimin altında bulunsun dedim ne olur ne olmaz onuda eşim düşünmüş e bunu bebekelre çocuklara yediriorlarsa sende yiyebilirsin dedi aferin onaaaa:16:

onalr sağlıklı mı sizce

ben pek inanamıyorum da....

bi aralar danone de bazı sorunlar çıkmıştı.bu yoğurtları üreten ülkeler çocuklarına bu yoğurtlardan yedirmiyorlar...ben sağlıklı olduklarına inanmıyorum

onalr sağlıklı mı sizce

bi aralar danone de bazı sorunlar çıkmıştı.bu yoğurtları üreten ülkeler çocuklarına bu yoğurtlardan yedirmiyorlar...ben sağlıklı olduklarına inanmıyorum

CANIM danone lüleburgazda üretiliyo çok ta temiz bır fabrıka cok saglıklı ortamda üretiliyo meyvelerde aynı şekilde dıye anlatıyolardı ama bılemeyız tabı haklısın gerci yediğimiz hemen hemen herşeyde katkı maddesi hormon var mevsiminde üretilen sebze meyvede bıle var çabuk buyusunler sureklı devır daım olsun satalım dıye mevsımınde bıle basıyolar hormonu ancak bahçen olacakta orda gözun önunde yetişicek ozaman içi rahat olur insanın ama istanbulda malesef biraz zor

CANIM danone lüleburgazda üretiliyo çok ta temiz bır fabrıka cok saglıklı ortamda üretiliyo meyvelerde aynı şekilde dıye anlatıyolardı ama bılemeyız tabı haklısın gerci yediğimiz hemen hemen herşeyde katkı maddesi hormon var mevsiminde üretilen sebze meyvede bıle var çabuk buyusunler sureklı devır daım olsun satalım dıye mevsımınde bıle basıyolar hormonu ancak bahçen olacakta orda gözun önunde yetişicek ozaman içi rahat olur insanın ama istanbulda malesef biraz zor

doğru ben öyle yapıyorum

köye gidip bahçelerden alıyorum.

artık böyle şeylere güveni kalmadı..hastalık dereceseindeyim yani..dışarda yemek yiyemiyorum.eşim çıkalım diyor sadece çay içmek için çıkıyoruz...oturup muhabbet etmek için.
marketlerden alacağım şeylerin ambalajlarını okuyorum...dondurulmuş şeyleri kesinlikle almıyorum.marketlerden et türü şeyleri de alamıyorum.tanıdık kasapları tercih ediyorum...her şeyi doğal yemeye çalışıyorum ve yapıyorum da...salça bile marketlerden almıyorum....tanıdıklarım yapıyor onlardan alıyorum.eşim baştan çok yadırgamıştı...ama o da alıştı...

güvenmiyorum satıcılara...hormonlu şeyler çok canımı sıkıyor

ay neyse kafa şişirdim....:1::1:

kızlar bazınız güldürdü bazınız hüzünlendirdi bazınızda şaşırttı beni süper muhabbetiniz allah bozmasın büyük keyifle okuyorum valla bende geçen haftadan beri aşeriyodum kırmızı meyveden bugün aldım dayanamadı bi kaç yiyince gözümden çektim bida gelmsin bi müddet doyunca sıkılıyorum o yiyecekten size bir bilgi vereyim o kırmızı meyve hakkında ilk tvde ben hamile kalmadan önce duydum dahi bir çocuk vardı annesine sordular ne yediniz hamilelikte diye bol bol o kırmızı meyveden yemiş o da başkasından duymuş bende uyguladım oğlumda boşuna 30 kilo almadım zaten :)) oğlumu merak ettiniz değilmi dr.u üstün zekalı olduğunu 10 aylıkken söyledi çünkü oğlum 9.ayda yürüdü şimdi 3 yaşını bile doldurmadı kendi adını gördüğü yerde okuyor tvde dizi isimleri yazar kenarda onları okuyor hangi diziyse söylüyor neyse fazla anlatmayım nazar değmesin ve bugün aldığım kırmızı meyveyi deli gibi yedi anne karnında alışmış herhalde çok seviyor yav isteyen denesin ama tabi mevsiminde yemekte fayda var ama canınız isteyince napıcaksın duramıyor insan olmadık şey çekiyor canımızda

kızlar bazınız güldürdü bazınız hüzünlendirdi bazınızda şaşırttı beni süper muhabbetiniz allah bozmasın büyük keyifle okuyorum valla bende geçen haftadan beri aşeriyodum kırmızı meyveden bugün aldım dayanamadı bi kaç yiyince gözümden çektim bida gelmsin bi müddet doyunca sıkılıyorum o yiyecekten size bir bilgi vereyim o kırmızı meyve hakkında ilk tvde ben hamile kalmadan önce duydum dahi bir çocuk vardı annesine sordular ne yediniz hamilelikte diye bol bol o kırmızı meyveden yemiş o da başkasından duymuş bende uyguladım oğlumda boşuna 30 kilo almadım zaten :)) oğlumu merak ettiniz değilmi dr.u üstün zekalı olduğunu 10 aylıkken söyledi çünkü oğlum 9.ayda yürüdü şimdi 3 yaşını bile doldurmadı kendi adını gördüğü yerde okuyor tvde dizi isimleri yazar kenarda onları okuyor hangi diziyse söylüyor neyse fazla anlatmayım nazar değmesin ve bugün aldığım kırmızı meyveyi deli gibi yedi anne karnında alışmış herhalde çok seviyor yav isteyen denesin ama tabi mevsiminde yemekte fayda var ama canınız isteyince napıcaksın duramıyor insan olmadık şey çekiyor canımızda

Maşallah oğlunaa ayşegülcümmmm :nazar:
Ben de anne ne çok seviyosa hamileliğinde ve neden tiksiniyosa çocuk da o şekilde diyye düşünüyorum.Benim de tecrübem annemle sabit,annem ne yediyse ve tiksindiyse,ben de o şeyi çok seviyorum ya tiksiniyorum.

ikili ikili olanlardanmııı:52:

begüümmmmm ben aldım o yoğurtlardan ama henüz yemedim cnm istemior ama elimin altında bulunsun dedim ne olur ne olmaz onuda eşim düşünmüş e bunu bebekelre çocuklara yediriorlarsa sende yiyebilirsin dedi aferin onaaaa:16:

evet çocukken küpe yaptıklarımızdan:52:,ben de dondurulmuşlarından alayım onun diorum ,mevsiminde dondurulmuştur bari diye düşündüm

onalr sağlıklı mı sizce

haklısın ama bnm yeme konusunda pek seçeneğim yok malum bulantılardan gerçi bunuda yiyemedim henüz ama

buarada organik beslenmeni takdir ettim keşke bizimde elimizde olsa istanbulda zor öle şeyler bende salça yapan yerlerden salça alıorum biraz pahalı oluor ama işte elimden gelen ve ulaşabildiğim şey okdr

:nazar::nazar::nazar: oğluna cnmm inşallah 2. çocuğunda öle olur kırmızı meyva dediğin tepesinde yeşil otu olan dimi kulağa küpe gibi takılan deil

kızlar bu arada aklıma geldi kabızlığı olanlar kendimde dahil bugün salak gibi marketede gittim aklıma gelmedi prebiyotik yoğurtlar var ya onlar iyi gelebilir hem kalsiyum hemde bağırsaklara faydalı

kızlar bu arada cok kötü ökşürük oldum. neler yapabılırım kendımı sıkmaktan karnım arıyo artık. tavsıyelerınızı bekliyorum.

merhaba arkadaşlar...

malesefki ben bebeğimi kaybettim..
bitanemin, minik bebeğimin kalbi durmuş.. 11. haftasında bebeğimi benden ayırdılar..
Allah kimseye yaşatmasın.. yaşadığım acı tarif edilemez.
o kadar zor sahip olabilmiştim ki ona.. ağır bir infertilite tedavisi sonucu aşılamayla kavuşmuştum yavruma...
ben sizler gibi eylül annesi olamayacağım ama ben bir melek annesiyim artık..
Rabbim onu benden daha çok seviyormuş ki yanına aldı.. Bir kez veren Allahım yine verir diyorum ve isyan etmiyorum

umarım hepiniz çok sağlıklı bir hamilelik süreci geçirir ve benim yaşadıklarımı yaşamazsınız

canım üzüldüm canını sıkma allah bi daha veriri inş. bellie bi sebebi varmı boyle olmasının

canım doktor olabilir dedi.. bilmiyorum ki ayrıntılı konuşamadım hemen ameliyathaneye aldılar genel anestezi altında narkoz aldım zaten sonrasını hatırlamıyorum.. kendime geldiğimde ise doktoru göremedim.. bir hafta sonraya çağırdı kontrol için.. o zaman soracaklarımı ayrıntılı sorabilirim..

canım doktor olabilir dedi.. bilmiyorum ki ayrıntılı konuşamadım hemen ameliyathaneye aldılar genel anestezi altında narkoz aldım zaten sonrasını hatırlamıyorum.. kendime geldiğimde ise doktoru göremedim.. bir hafta sonraya çağırdı kontrol için.. o zaman soracaklarımı ayrıntılı sorabilirim..
Çok geçmiş olsun canım...gerçekten çok üzüldüm...hayırlısı olsun ne denir..çok zor....Allah en kısa zamanda inşallah tekrardan sağlıcakla yaşatır aynı duyguları anneliği sana...Bşy sorcam haliyle 11. haftanda bebeğini kaybetmen endişelendirdi bizleri...başından beri herşey normalmiydi birden nasıl oldu nasıl anlaşıldı ters giden ne oldu bizi bilgilendirebilirmisin....

merhaba arkadaşlar...

bitanemin, minik bebeğimin kalbi durmuş.. 11. haftasında bebeğimi benden ayırdılar..
o kadar zor sahip olabilmiştim ki ona.. ağır bir infertilite tedavisi sonucu aşılamayla kavuşmuştum yavruma...
Rabbim onu benden daha çok seviyormuş ki yanına aldı.. Bir kez veren Allahım yine verir diyorum ve isyan etmiyorum

umarım hepiniz çok sağlıklı bir hamilelik süreci geçirir ve benim yaşadıklarımı yaşamazsınız

Allahım sabrını versin canımm.. en kısa zamanda sağlıkla kucağına bi bebiş versin Allahım inşallah.. çook üzüldüüm:(

kızlar bu arada cok kötü ökşürük oldum. neler yapabılırım kendımı sıkmaktan karnım arıyo artık. tavsıyelerınızı bekliyorum.

sorma arkadaşım tam bulantılar hafifliyor galiba derken, durduk yerde bir öksürük bir faranjit şimdi de bademciklerim balon oldu inşalllah ateşim çıkmaz, şaşırdım kaldım vicks bile süremiyorum korkudan ay nerden çıktı şimdi bu yaaaaaaaa, nassı geçircez, ıhlamur içtim, nane limon zencefil çayı yaptım içtim, siyah turbun içini oyup bal ile damıtıp içtim hiç biri banamısın demedi, şişti de şişti bademcikler....

merhaba arkadaşlar...

arkadaşım afedersin acı kaybını şimdi okudum. çok üzüldüm. Allahım hayırlısını versin inşallah acını paylaşıyorum inşallah en kısa zamanda umutlarına tutunarak hayata yeniden sarılman ve çiçekler açman dileğiyle....

merhaba arkadaşlar...

arkadaşım, çok büyük geçmiş olsun..
Allahım sana güç, kuvvet ve sabır versin.
inşallah yine güzel haberlerle aramıza dönersin.

Back