• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin. ay benimde çarşamba günü randevum var. ilk kez gidip kalp atışlarını dinliycem. acayip heyecanlıyım. ilk kalp atışalrı anneyi ağlatıyor diyolar. sen naptın duyduğunda. eşinde yanındamıydı:49:

ben ağlamadım ama bir ağlamadım diyeyim çok etkilendim tabii ki çook mutlu oldum şuzamana kadar duyduğum en güzel sesti...:16:

:nazar:

canım benim ne şanslısın:nazar: benim annem- babam yok eşiminkilerde hiç ilgilenmiyorlar hatta bi ara abartıp bebeği istemiyoruz deme cesaretini bile gösterdiler üstelik 4 yıllık evliyim daha ne zaman olacak acaba ? böyle aileleri duyunca çok özeniyorum:14:

nasıl anne babalar ya. ciğerleri hiç mi sızlamıyor. sen ve eşin öyle güzel anne baba olucaksınızki, nasıl ana-baba olunuyor sizden öğrenecekler. allahım en kısa zmanda vicdan ve sevgi denen duyguları onların kalbine yerleştirsin

canım benim ne şanslısın:nazar: benim annem- babam yok eşiminkilerde hiç ilgilenmiyorlar hatta bi ara abartıp bebeği istemiyoruz deme cesaretini bile gösterdiler üstelik 4 yıllık evliyim daha ne zaman olacak acaba ? böyle aileleri duyunca çok özeniyorum:14:

cnm üzülme benzer şeyler yaşıoruz bnmde kendi ailem pek sallamadı eşimin aileside öle hatta erkek olursa bebek yüzüne bile bakmazlar kız olsun diye bir baskı var ama mesela kalbi attı diye aradık kayınvalideyi beton gibi bir sesle hıı ii dedi sonra başladı ay bnmde başım dönüor vs... demeye:41:

hani derler ya denizden babam çıksa yerim. kız torunmu erkek torunmu diye soruyolar anneme oda '' denizden ne çıksa yerim ve çok sewerim '' diyo.ilk torunları ya. babamda durup durup ilgnç şeyler getiriyo. dünde kabak tatlısı almış gelmiş. bide gizlice mutfağa bırakıyo. belki utanırım diye. ama ben aşermiyorumki daha.

benim baba yok olsa çok üstüme düşerdi sanırım.annem saolsun torun hasretiyle yanıyor...
biz iki kardeşiz...babam olmadığı için annem evde tek....
torun olursa ona eğlence çıkacak...annanesiyle arkadaş olacak benim bebeğim....ben size vermem onu diyor...korkuyorum anneme anne diyecek:60::60:

endişee yookkk helede sana bizlerin 3 katı yasak endişelenmekkkkkkkkkk olumlu düşüncezzzzz

tamam endişe etmiyorum

mymel poiztif düşün diye diye zaten herkes bana deli diyecek...işe daldığım zaman acaba sesli mi düşünüyorum diye tereddüt ediyorum....

her şey güzel olacak...allahın izniyle:64:

Son düzenleme:
benim baba yok olsa çok üstüme düşerdi sanırım.annem saolsun torun hasretiyle yanıyor...
biz iki kardeşiz...babam olmadığı için annem evde tek....
torun olursa ona eğlence çıkacak...annanesiyle arkadaş olacak benim bebeğim....ben size vermem onu diyor...korkuyorum anneme anne diyecek:60::60:

ona da anne demesi muhtemel bi durum. hatta sana kızdıkça oraya gitmek isteyecek

buda rus cinsiyet takvimi ....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
aboyka : kız demek manynk : erkek demekmiş. çıkan kutulara. ilk eşinizin doğum tarihini sonra sizin doğum tarihini en sonki kutucuklara en sonki sat ı yazın. benim yine kız çıktı

ay benim pc nin çevirisi yok diye site adıda rusça çıktı http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html burdan buldum

bnmde kız çıktı dün yapmıştımmm:64::62::66:

buda rus cinsiyet takvimi ....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
aboyka : kız demek manynk : erkek demekmiş. çıkan kutulara. ilk eşinizin doğum tarihini sonra sizin doğum tarihini en sonki kutucuklara en sonki sat ı yazın. benim yine kız çıktı

ay benim pc nin çevirisi yok diye site adıda rusça çıktı http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html burdan buldum

bana ilk kez erkek çıktı ay karıştım şimdi....

doğduğunda öğreniriz artık.yapılacak bir şey yok

ona da anne demesi muhtemel bi durum. hatta sana kızdıkça oraya gitmek isteyecek

evet kesinlikle...

ama yetiştirme konusunda hiç bir şüphem yok..

benden daha iyi yetiştireceğine eminim.zaten çogu zamanını annemle geçirecek...ben çılıracam onun hasretiyle...

mütemadiyen 26 yıl boyunca '' anne olunca anlarsın '' lafını duyup aaaa anne yapma diye cewap verdim.. canım annem rahmine ilk düştüğüm günden beri yaşadıklarını anlama zamanım geldi çattı. uyutmadım seni, yiyip içmene engel oldum. hayatında pek çok şeyden mahrum bıraktım seni. gerçekten şimdi anlıyorum seni. anne olunca anlarsın cümlesi ne kadarda büyük geniş bir cümleymiş. acayip çok sewiyorum annem.. (( ay sabahtan bağladım kendimi duygusala:43:
Yaaaaaaaaa bende ağlıycam şimdiiiiiiii..........çok etkilendim walla gözlerim dolu dolu oldu okurken....bende annemi çooooooooooookkkkkk ama çooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum....herşeyim benimmmmmmmm..........

canım sıkma canını boşver....bak senin çok güzel bi bebeğin olacak ve o hayatta senin herşeyin olacak....onun ve kocanın sevgisi sana yeter....

Kızlar Selam
Biz de dün tekrar minişimizi gördük,büyümüş,ama bana çok tombik geldi:)
Geriden geliyodu benimki ama bu kontrolde arayı kapattığını gördük çok mutlu oldum:nazar:

bu konuyla ilgili pek çok sohpet geçmişti. hatta aramızda uygulayan bile oldu bugünkü gazetede görüncede paylaşmak istedim.
Elinizde varsa mutlaka iade edin - Sabah

ben de geçen gün kontroldeyken doktoruma sordum bu ürünlerin kesin sonuç veremeyeceğini bu testteki gibi %80'lik sonucu kendilerinin de 12. haftada verebileceğini söyledi..
ki geçen hamileliğimde 12. haftadayken büyük bir ihtimalle kız demişti, 16.haftda kız olduğu kesinleşti.

Maşallah yiğenimizeeee:nazar:

teşekkür ederiz :)

Benim de dünkü kontrole kadar hep kız geçiyodu içimden,ama dün ilk defa öyle tombik görünce,erkek bu diye geçti içimden.
Şimdi de rus takviminde erkek çıktı :) Çin de kız çıkıyodu halbuki:)
Biz de kız olursa LEYLA,erkek olursa METE diye düşünüyoruz.

Back