kızlar bide bişi sorucam aranızda yaşayan var mı bilmiyorum. Geçen gece yattım sırtüstü bi süre sonra içimde kanat çırpması gibi,seyirme gibi bişi hissettim aralıklarla.Herhalde gaz yüzünden oluyo dedim kendi kendime ama sonra anneme anlattım bebişi hissetmişsin bende başlarda öyle hissediyodum sonra tekmeleriniz geldi dedi bunu hisseden oldu mu hiç?
kızlar bide bişi sorucam aranızda yaşayan var mı bilmiyorum. Geçen gece yattım sırtüstü bi süre sonra içimde kanat çırpması gibi,seyirme gibi bişi hissettim aralıklarla.Herhalde gaz yüzünden oluyo dedim kendi kendime ama sonra anneme anlattım bebişi hissetmişsin bende başlarda öyle hissediyodum sonra tekmeleriniz geldi dedi bunu hisseden oldu mu hiç?
kızlar ya sızede doktorunuz salam sucuk yemeyin dedımı bana dedı ama yemekteyızı ızlerken acayıp sucuk cektı canım
ve ben kendımı bıldım bıleı et ve et urunlerını agzıma sokmamıştım
çok enteresan
kızlar ya sızede doktorunuz salam sucuk yemeyin dedımı bana dedı ama yemekteyızı ızlerken acayıp sucuk cektı canım
çok enteresan
Kaç kilosun canım, zayıfmısın?
çok enteresan
cok iyi pismisse az az tuketebilirsin ama yememek daha iyi tabi de, ben de dayanamayıp 2-3 parça yiyorum sucuk. ben de gizli gizli izliyorum su an ofiste yemekteyizi :) online tv'de :)
çok enteresan
birde bilenler bilir ikeanın ucuz sosislisi vardır yaaa ondan çok istiorum yaaaa ölüorum onu yemek içinnnn hardalıda ketçap mayonezle sıkıyım üstüneee offff ölorummm resmeennnn
ayyy doğruu sizde hamileydiniz dimiiiiikız sus anlatma öyle canımız çekicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?