Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim böle karnımda ince bi ağrı var sanki ağarlık var üstünde sizede böle oluyomu
canım rahminden aşağı doğru taşla ezer gibi bir agri olmadigi surece diger agrilar normal dedi bana doktorum. Cok buyuk bir agri mi, dayanamıyomusun yoksa sızı gibi mi?
ayyynen öyle işte balon gibi gerçekten :) doğal tabi yadırgıcak bişi yok,
böle sızı gibi yani dayanılmıycak gıbı değil bide bacaklarmı karnıma doğru çekip oturursam oluyo
arkadaşlar benim böle karnımda ince bi ağrı var sanki ağarlık var üstünde sizede böle oluyomu
rahim büyüyor ya ondan oluyor heralde. Meraklanma telas yapma.
saol cnm içime su serptin dünde çıkarınca endişendım ama şimdi okudum evet dediğin gibi yukaı doğru ilerliyomuş bebek ondan olurmuş
mymel evet canım böle hafif sızı var orda
saol cnm içime su serptin dünde çıkarınca endişendım ama şimdi okudum evet dediğin gibi yukaı doğru ilerliyomuş bebek ondan olurmuş
mymel evet canım böle hafif sızı var orda
kızlar hepinize merhaba. Sabahtan beri uyukluyorum gözümü açamıyorum bugün. Kahvaltıdan sonra bulaşıkları koydum makinaya koltuga uzandım gözümü açamadan uyuyorum niye bu kadar uyuyorum ben? Normaldir değil mi? Tansiyonum falan normal,bi problemim de yok çok şükür ama çok uykucu oldum ben yaa ne iş yapabiliyorum ne yemek![]()
Cokcokcokcokcok normal, endişelenmeeeeeee.
ay sağol canım içimi rahatlattınsanki günlerdir uyumamışım gibi uyuyorum gerçi hamileliğin başından beri hep vardı bu uyku durumum ama özellikle bugün abarttı
Bir de eskilerin de dediği gibi uyku uykuyu mayalar, yani insanın uyudukça uyuyası geliiiir.
Kızlar uyuyakalmışım yaaa
göbek olayına cvp vereyim bn zaten kilolu hamile kaldım boy 1.61 olunca 65.5 ile hamile kaldım ilk öğrendiğimde yaptığım ilk şey göbeğimi rahat rahat salmak olmuştu artık karnımı içime çekmeye sonnnn gerçi şimdi 61.600 gibi bişiyim ama göbeğim duruor özellikle akşamları bacaklarımı yukarı doğru çektiğimde midemin bulantısı artıor göbeğime baskıda yapamıorum üstüne tabak koysam midem bulanıor.
buarada ces 1.83 boyu okudum dha kendime gelemedimo ne yaavvv senle karşılaşsak bana bakmak için baya bir eğilmen gerekecek ve tahminen sen şu sadece göbeği olan annelerden olcaksın uzun boyun avantajı olarak
![]()
ben bastan beri kilo almadim ama bu hafta gobusum cikti
insann gobusu ciktiginda bu kadar sevinecegini bilmezdim
gobusumu oksaya oksaya bebisimi seviyorum ayyyy kucaklarimiza alsak da koklaya koklaya sevsek![]()