• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim böle karnımda ince bi ağrı var sanki ağarlık var üstünde sizede böle oluyomu

arkadaşlar benim böle karnımda ince bi ağrı var sanki ağarlık var üstünde sizede böle oluyomu

canım rahminden aşağı doğru taşla ezer gibi bir agri olmadigi surece diger agrilar normal dedi bana doktorum. Cok buyuk bir agri mi, dayanamıyomusun yoksa sızı gibi mi?

canım rahminden aşağı doğru taşla ezer gibi bir agri olmadigi surece diger agrilar normal dedi bana doktorum. Cok buyuk bir agri mi, dayanamıyomusun yoksa sızı gibi mi?

böle sızı gibi yani dayanılmıycak gıbı değil bide bacaklarmı karnıma doğru çekip oturursam oluyo

saol cnm içime su serptin dünde çıkarınca endişendım ama şimdi okudum evet dediğin gibi yukaı doğru ilerliyomuş bebek ondan olurmuş
mymel evet canım böle hafif sızı var orda

benim de şu anda sağ kasığım ağrıyor ama sallamıyorum hamilelikte böyle ağrılar olabiliyor....takma öyle şeyleri...her şey yolunda

kızlar hepinize merhaba. Sabahtan beri uyukluyorum gözümü açamıyorum bugün. Kahvaltıdan sonra bulaşıkları koydum makinaya koltuga uzandım gözümü açamadan uyuyorum niye bu kadar uyuyorum ben? Normaldir değil mi? Tansiyonum falan normal,bi problemim de yok çok şükür ama çok uykucu oldum ben yaa ne iş yapabiliyorum ne yemek :50:

kızlar hepinize merhaba. Sabahtan beri uyukluyorum gözümü açamıyorum bugün. Kahvaltıdan sonra bulaşıkları koydum makinaya koltuga uzandım gözümü açamadan uyuyorum niye bu kadar uyuyorum ben? Normaldir değil mi? Tansiyonum falan normal,bi problemim de yok çok şükür ama çok uykucu oldum ben yaa ne iş yapabiliyorum ne yemek :50:

Cokcokcokcokcok normal, endişelenmeeeeeee.

ay sağol canım içimi rahatlattın:71: sanki günlerdir uyumamışım gibi uyuyorum gerçi hamileliğin başından beri hep vardı bu uyku durumum ama özellikle bugün abarttı

Bir de eskilerin de dediği gibi uyku uykuyu mayalar, yani insanın uyudukça uyuyası geliiiir.

Kızlar uyuyakalmışım yaaa

göbek olayına cvp vereyim bn zaten kilolu hamile kaldım boy 1.61 olunca 65.5 ile hamile kaldım ilk öğrendiğimde yaptığım ilk şey göbeğimi rahat rahat salmak olmuştu artık karnımı içime çekmeye sonnnn gerçi şimdi 61.600 gibi bişiyim ama göbeğim duruor özellikle akşamları bacaklarımı yukarı doğru çektiğimde midemin bulantısı artıor göbeğime baskıda yapamıorum üstüne tabak koysam midem bulanıor.

buarada ces 1.83 boyu okudum dha kendime gelemedim:53::53::53: o ne yaavvv senle karşılaşsak bana bakmak için baya bir eğilmen gerekecek ve tahminen sen şu sadece göbeği olan annelerden olcaksın uzun boyun avantajı olarak:nazar:

Kızlar uyuyakalmışım yaaa

göbek olayına cvp vereyim bn zaten kilolu hamile kaldım boy 1.61 olunca 65.5 ile hamile kaldım ilk öğrendiğimde yaptığım ilk şey göbeğimi rahat rahat salmak olmuştu artık karnımı içime çekmeye sonnnn gerçi şimdi 61.600 gibi bişiyim ama göbeğim duruor özellikle akşamları bacaklarımı yukarı doğru çektiğimde midemin bulantısı artıor göbeğime baskıda yapamıorum üstüne tabak koysam midem bulanıor.

buarada ces 1.83 boyu okudum dha kendime gelemedim:53::53::53: o ne yaavvv senle karşılaşsak bana bakmak için baya bir eğilmen gerekecek ve tahminen sen şu sadece göbeği olan annelerden olcaksın uzun boyun avantajı olarak:nazar:

Sorma benim en yakın arkadaşımın boyu da 1.50, cok komik oluyoduk onla yanyana yüyürken, nokta ile unlem isareti gibi, muhtesem bir tablo ciziyoduk. bu kadar uzun olmaktan ben de memnun degilim zaten dogru dürüst kıyafet bulmak cok buyuk bir problem.

Sadece göbegi cikmis bir hamile olma amacinda degilim, buyuk bir ihtimal olmam zaten kilo almaya meyilliyim cunku normalde. 65 ile hamile kaldim su an 67 oldum bile.

arkadaşlar bebişlerimiz uyutuyo bizi
benimde ütüler duruyo camlar fena temizlik şart ama halim yok bide 5 ay önce ilk meleğimi kaybetmiştim eşim çok kızıyo iş yapınca valla allah razı olsun onda ömlekleri yıkıyorum ütüye veriyo yemek yapma sakın iş yapma diyo ama içim el vermıyo nolcak böle bılmıyorum ya ooofff ben ki hergun kapı baca silerdim şimdi böle oturmak zor ama napalım herşey bebişimiziçin

ben bastan beri kilo almadim ama bu hafta gobusum cikti:17:

insann gobusu ciktiginda bu kadar sevinecegini bilmezdim:1:
gobusumu oksaya oksaya bebisimi seviyorum ayyyy kucaklarimiza alsak da koklaya koklaya sevsek:52::52::52::emir_bebek:

ben bastan beri kilo almadim ama bu hafta gobusum cikti:17:

insann gobusu ciktiginda bu kadar sevinecegini bilmezdim:1:
gobusumu oksaya oksaya bebisimi seviyorum ayyyy kucaklarimiza alsak da koklaya koklaya sevsek:52::52::52::emir_bebek:

Kaç kilosun canım, zayıfmısın?

Back