2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben öğleden sonraları yalnız oluyorum genelde...uyuyorum valla...yarım saat uyusam yetiyor.ama işyerine hamileliğini söylemen lazım....fazla üstüne gelmesinler....

Yok canım ben proje mimarı oldugum icin en fazla butun gun proje cizme isim olur o yuzden henuz aciklamak istemiyorum. daha dogrusu patronlarım erkek oldugu icin cikip da ben hamileyim demek çok sacma. eninde sonunda karnım çıkınca anlıcaklar zaten. kendiliginden anlamalarını beklicem ben.

Sen de doğumdan sonra verince yaparsın nispetini, belki de o zaman o kilo almış olur kim bilir. yaşlarımız ilerliyor.

ay evet..
ya gerçi sorun yapmıyor...hatta böyle olması gerekiyor fazla takma kafana diyor....destekçi saolsun..ama o yemiyor ben de uyuz oluyorum işte..:84:

Sen de doğumdan sonra verince yaparsın nispetini, belki de o zaman o kilo almış olur kim bilir. yaşlarımız ilerliyor.

ay evet..
ya gerçi sorun yapmıyor...hatta böyle olması gerekiyor fazla takma kafana diyor....destekçi saolsun..ama o yemiyor ben de uyuz oluyorum işte..:84:

benim patronlayım da erkek ama zor olsa da ben söledim iyi oldu.geçen kendimi kötü hissediyodum masada uyuklarken müdür gördü rahatsızmısın dedi biraz deyince git eve dinlen dedi. ertesi gün aradım iyi değilim dedim iyi olana kadar gelme evde yat dedi. 4 gün yattım evde salı gitmiştim ertesi hafta p.tesine kadar işe gitmedim

Ben izin alma haklarımı migren krizlerime saklıyorum biraz. Cok sık ve şiddetli tutuyor da benimkileer sagolsun. NEyse ben yine de kendilerinin anlamasını beklicem, bakalım hayırlısı.

bizim şirket aile ortamı gibi...

eşlerimiz de birbirlerini tanırlar...iş harici de görüşürüz....o yüzden söylememe gerek kalmıyor bile...eşler dolayısyla.

Ben de daha söylemedim amirime. Ben de karnım büyüsün görsün diye bekliyorum Daracık falan mı giyinsem görsün diye

ya ben utanıyorum. 3-4 ay sonra nasıl işe geleceğim bilmiyorum. belli olsun istemmiyorum göbeğim.

niye ki.....

utanılacak bir şey yok bence....gayet güzel oluyor....

sevimli penguen gibi dolaşırsın ortalıkta....bana öyel derlerdi..

bende özluyorum çalıştığım gunleri ama evde olmak zor gercı oyalanıcak bırsuru sey var fransızca çalısıyorum
benım bı arkadaşım 3.5 ayına kadar uçmuştu çok komıktı yolcular göbeğine bakıp şaşırıyolardı

bilmiyorum şirkette tek bayanım. herkes biliyo hamile olduğumu ama yine de garip oluyorum

bir şey olmaz.....

gayet güzel bir olay....alışırsın zamanla...sen bile alışacaksın....benim ilk hamileliğimde kamera kayıtlarına bakar gülerlerdi iş arkadaşlarım.penguen gibi yürüyordum..herkes alışıyor merak etme...

Bence de alışırız. dünyanın en güzel şeyi çünkü içinde bir insan taşımak. Kutsal bir durum yani.

inşallah dediğiniz gibidr arkadaşlar, ben de alışırım. şimdiden göbeğimi nasıl saklasam diye uğraşıyorum. sürekli de stres yapıyorum. göbeğim büyüyecek nasıl işe gelcem diye.

inşallah dediğiniz gibidr arkadaşlar, ben de alışırım. şimdiden göbeğimi nasıl saklasam diye uğraşıyorum. sürekli de stres yapıyorum. göbeğim büyüyecek nasıl işe gelcem diye.

Bizim stres yapmamamız lazım. bak karnın biraz daha belirgin olunca kadınların yüzündeki tebessüümü goruceksin, yolda yürürken bir hamile gordugunde gayri ihtiyari birbirinize gülümseyeceksiniz, cok guzel tepkiler alacak, cok guzel konusmalar yasayacaksin insanlarla. hayatımızın en güzel dönemine girdik yahu ötesi var mı, sıkma canını stres yok.

valla ben saklamıyorum gerine gerine gösteriyorum...sonuçta herkes ordan geldi.kimse gökten zembille inmedi...utanacak çekinecek bir durum değil gayet doğal bir durum...

valla ben saklamıyorum gerine gerine gösteriyorum...sonuçta herkes ordan geldi.kimse gökten zembille inmedi...utanacak çekinecek bir durum değil gayet doğal bir durum...

çıktı mı o kadar karnın peki? benim akşamları gazdan dolayı çıkıyor bir tek.

çıktı mı o kadar karnın peki? benim akşamları gazdan dolayı çıkıyor bir tek.

çıktı yaa

ben hamile kaldım mı hemen çıkar.....

gaz tabiki biliyorum ama ben çekinmiyorum....benim akşama kadar şişiyor sabaha kadar iniyor balon gibiyim yahu

ama ben utanmıyorum...gayet doğal geliyor bana

inşallah dediğin gibi olur canım. belki de tam alışamadığımdan böyle hissediyorum. 1-2 ay sonra gerçekten mutlu olurum inşallah

ayyynen öyle işte balon gibi gerçekten :) doğal tabi yadırgıcak bişi yok,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…