ben öğleden sonraları yalnız oluyorum genelde...uyuyorum valla...yarım saat uyusam yetiyor.ama işyerine hamileliğini söylemen lazım....fazla üstüne gelmesinler....
Sen de doğumdan sonra verince yaparsın nispetini, belki de o zaman o kilo almış olur kim bilir. yaşlarımız ilerliyor.
Sen de doğumdan sonra verince yaparsın nispetini, belki de o zaman o kilo almış olur kim bilir. yaşlarımız ilerliyor.
Yok canım ben proje mimarı oldugum icin en fazla butun gun proje cizme isim olur o yuzden henuz aciklamak istemiyorum. daha dogrusu patronlarım erkek oldugu icin cikip da ben hamileyim demek çok sacma. eninde sonunda karnım çıkınca anlıcaklar zaten. kendiliginden anlamalarını beklicem ben.
benim patronlayım da erkek ama zor olsa da ben söledim iyi oldu.geçen kendimi kötü hissediyodum masada uyuklarken müdür gördü rahatsızmısın dedi biraz deyince git eve dinlen dedi. ertesi gün aradım iyi değilim dedim iyi olana kadar gelme evde yat dedi.4 gün yattım evde salı gitmiştim ertesi hafta p.tesine kadar işe gitmedim
Yok canım ben proje mimarı oldugum icin en fazla butun gun proje cizme isim olur o yuzden henuz aciklamak istemiyorum. daha dogrusu patronlarım erkek oldugu icin cikip da ben hamileyim demek çok sacma. eninde sonunda karnım çıkınca anlıcaklar zaten. kendiliginden anlamalarını beklicem ben.
ya ben utanıyorum. 3-4 ay sonra nasıl işe geleceğim bilmiyorum. belli olsun istemmiyorum göbeğim.
niye ki.....
utanılacak bir şey yok bence....gayet güzel oluyor....
sevimli penguen gibi dolaşırsın ortalıkta....bana öyel derlerdi..
bilmiyorum şirkette tek bayanım. herkes biliyo hamile olduğumu ama yine de garip oluyorum
bir şey olmaz.....
gayet güzel bir olay....alışırsın zamanla...sen bile alışacaksın....benim ilk hamileliğimde kamera kayıtlarına bakar gülerlerdi iş arkadaşlarım.penguen gibi yürüyordum..herkes alışıyor merak etme...
inşallah dediğiniz gibidr arkadaşlar, ben de alışırım. şimdiden göbeğimi nasıl saklasam diye uğraşıyorum. sürekli de stres yapıyorum. göbeğim büyüyecek nasıl işe gelcem diye.
inşallah dediğiniz gibidr arkadaşlar, ben de alışırım. şimdiden göbeğimi nasıl saklasam diye uğraşıyorum. sürekli de stres yapıyorum. göbeğim büyüyecek nasıl işe gelcem diye.
valla ben saklamıyorum gerine gerine gösteriyorum...sonuçta herkes ordan geldi.kimse gökten zembille inmedi...utanacak çekinecek bir durum değil gayet doğal bir durum...
çıktı mı o kadar karnın peki? benim akşamları gazdan dolayı çıkıyor bir tek.
Bizim stres yapmamamız lazım. bak karnın biraz daha belirgin olunca kadınların yüzündeki tebessüümü goruceksin, yolda yürürken bir hamile gordugunde gayri ihtiyari birbirinize gülümseyeceksiniz, cok guzel tepkiler alacak, cok guzel konusmalar yasayacaksin insanlarla. hayatımızın en güzel dönemine girdik yahu ötesi var mı, sıkma canını stres yok.
çıktı yaa
ben hamile kaldım mı hemen çıkar.....
gaz tabiki biliyorum ama ben çekinmiyorum....benim akşama kadar şişiyor sabaha kadar iniyor balon gibiyim yahu
ama ben utanmıyorum...gayet doğal geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?