acaba kaçıncı aydan itibaren krem kullanmamız lazım?
internetten baktığım kadarıyla 3 aydan itibaren kullanın diyor kremi,badem yağı,kakao yağı bide bebe yağı iyi geliyomuş
slm hamişşşşler.2-3 haftaya kadar ikili testleri yaptirmaya basliycaz.istanbulda fıyat arastırması yapan varmı ne kadarmış bu testler?
aktarlar bu işin kurdu olmuşlar artık. gidip hamileyim çatlak önleyici derseniz. pat pat ne lazımsa karıştırıp yağları veriyolar size. üstelik çook uygun fiyatlarıda. ben deniz yağımı aktardan hazırlatmıştım. 10 liraya üstelik. 7-8 çeşit yağ karıştırdılar
İnşallah gorücem canım, ikili testim de var yarın zaten. ense kalinligi ve burun kemigi olcumu yapilacak ultrasondan. inşşallah normal cikar. cok telasliyim.
Denize girmekte bir sakinca yok, mumkunse yedek bir mayo lazim, mayoyu degistirerek usutmeyi engelleyebiliriz. ama havuz kesinlikle yasak. şahsi havuz varsa bilemem tabe
Telaş etme canım hiç birşey olmayacak allahın izni ile canım herşey gayet normal olacak.
Sagol canım inşallah hepimizini sorunsuz gitsin. saglikli olsunlaar, saglikli dogsunlar.
ces yarın kaçta randevu ona göre bekleyelim güzel haberlerini
11:30'da ama aksamustu anca girebilirim. kendime bir pantolon alayım diyorum artık cünkü sabahları uzerime olan pantolonlarım aksamustu belimden cok rahatsız ediyo karnıma baskı yapıyolar. onun icin alışveriş yaparım azıcık.
tamam canım
her şey yolunda gidecek allahın izniyle.....selam söyle bizden minoşa..
slm arkadaşlar bende allah nasip ederse eylül annesi olacam benı de aranıza alır mısınız
slm arkadaşlar bende allah nasip ederse eylül annesi olacam benı de aranıza alır mısınız
kızlar çatlakların oluşmaması için göbeğinizi sakın kaşımayın.ben ilk hamileliğimde krem sürdüm ama kesinlikle kaşımadım.hiç çatlağım olmadı....
eklemeden geçemedim....
ben kaşıdım valla dayanamadım çok kaşınıyor büyürken karın yağda sürmedim doğru dürüst banyodan banyoya bebek yağı sürüyodum ama çatlamadı diyorum ya genetik bişey bu yapıyla alakalı bazısında oluyor bazısında olmuyor çatlasa bende çatlardı ben 30 kilo almıştım hamileliğimde şimdi ne göğsümde nede göbeğimde hiç birşey yok ama selülitim çok olmuştu malum 30 kilo bu yapmazmı ama doğumdan sonra terlemeyle baya attım gitti hepsi bide oğlumu ayağımda salladım kalçalar bacaklar eridi iyice 80le doğuma girdim doğumdan 1sene sonra 53e düştüm şimdi 56la hamile kaldım 3 kilo aldım ekimdeki düşüğüm aldırdı o kiloyuda hemen devreye girdi hormon lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?