karnımızda bebişimize bişey olursa bunu nasıl bilebiliriz arkadaşlar...
Vermedim canım..
Bugün eşime de bahsettim,belki ona da veririm bir tane diye bekliyorum.
Hoşuna gitti fikir.
Doktor kontrolü bi geçsin diyorum,iyice sinsin içime..
Sen ne yaptın?
umarım geçer hepimizinki biraz daha bekleyelim bakalım.
Ben eşimin doğumgünü için sipariş verecektim, ona bir süper baba tişörtü aldım, kendime de süper anne. Sonra sipariş verirken şu akdarlık daha alırsanız kargo ücretsiz dedi, dayanamadım, kendime bi tane daha aldım. Ne zaman gelir acaba? Meraklanıyorum...
Aynı durumda eşim de
Azcık göbeği olsa komplekse giriyor
Ama evlendikten sonra toparlandı,önce çok daha zayıftı
Sevmiyorum erkekte o kadar zayıflığı
karnımızda bebişimize bişey olursa bunu nasıl bilebiliriz arkadaşlar...
3 gün içinde gelir diyordu sitede.
Umarım daha uzun sürmez,çok merak ediyorum ben de..
bende bulantı kokma ve buna bağlı iştahsızlık vardı su bile içemiordum dün hastanede serum verdiler biraz kendime geldimmm vücut susuz kalmış tansiyon8/5 4 kilo kaybettim dün briaz kendime geldim haftalardan sonra ilkdefa bu sabah kahvaltı yptım komşumda hala kendi evimde yiyemiorum o ayrı
Mrb kızlar...Ben nisan annesiyim kısmetse.Arada böyle diğer hamişlerin topiklerine sızıyorumNe dicem canım ben bugün benim bağlı olduğum en yakın aile hekimliği merkezine gittim.Orada sana bebişin kalp seslerini dinletiyorlar.Ben böyle birşey yapıldığını bilmiyordum o kadar mutlu oldum ki.Keşke ilk 3 ayımda da bunu bilseydim dedim.Çünkü sizin sıkıntılarınızı, korkularınızı bizler de yaşadık.Hemşire ne zaman istersen gel ben sana dinletirim dedi.Bilenleriniz vardır mutlaka ama bilmeyenleriniz için yazayım dedim.İçinde korku olduğu zaman taa hastaneye gidip randevu almak yerine direkt sağlık ocağında ücretsiz hemen dinleyebilirsin
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...
peki çalışan anneler ne yapsın?
peki çalışan anneler ne yapsın?
Her saglik ocaginda o cihazdan yok zaten malesef. benimkinde ultrason bile yok.
Gelince ben haber veririm sana canım, gerçi daha giyemem ama yine de bedeni olacak mı onu merak ediyorum. Normalde M giyiyorum ama L aldım, bazen omuzlar dar geliyor çünkü...
Cnm izin alamaz mısın yarım saat mesela? Yada öğle tatillerinde orda oluyolar genelde. Kontrollere giderken alıyoruz nasılsa.Ama benimki sadece bir öneriydi tabi, benim gibi evhamlı anne adayları varsa aranızda diye.Ben bunu bugün öğrendim paylaşmak istedim sizlerle de.Hatta bu alet kaç liraymış eve alsak dedim de güldü hemşire:) Sen her istediğinde gel ben dinletirim sana dedi.
toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 0 ziyaretçi)
1. Kk pro üyeelmakurdumusun
2. Feyruka
3. Phuket79
4. Esrant+
5. Pembedana
6. Derus
7. Mlsfb
8. Begummmm
9. Mymel
10. Mersa16
11. Ces1234
12. Kivim
13. Aryamina
14. Kdeniz
15. Simenia35
16. Sbecit
17. F.ebrar
18. Puiko
19. Yasemincicegi
maşallah bu gün herkez burada
kızlar bu listelere hiç beni yazmıosunuz küsücem ama
kızlar bu listelere hiç beni yazmıosunuz küsücem ama
Canım iştahsızlık için kivi yemeni öneririmmide yanmasına ve bulantıya iyi geliyor. Bende de iştahsızlık ve inanılmaz bulantı vardı baya iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?