2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

karnımızda bebişimize bişey olursa bunu nasıl bilebiliriz arkadaşlar...

olmasın inşallah.

aklına öyle şeyler getirme
ama ben 9 haftalık kalbi durduğunda alt karnım sanki aşağıya düşecek gibi oldu.bir de sağ kasığımda uyuşma oldu.belki doğru değildir ama ben böyle yaşadım

Vermedim canım..
Bugün eşime de bahsettim,belki ona da veririm bir tane diye bekliyorum.
Hoşuna gitti fikir.
Doktor kontrolü bi geçsin diyorum,iyice sinsin içime..
Sen ne yaptın?

Ben eşimin doğumgünü için sipariş verecektim, ona bir süper baba tişörtü aldım, kendime de süper anne. Sonra sipariş verirken şu akdarlık daha alırsanız kargo ücretsiz dedi, dayanamadım, kendime bi tane daha aldım. Ne zaman gelir acaba? Meraklanıyorum...

umarım geçer hepimizinki biraz daha bekleyelim bakalım.

bende bulantı kokma ve buna bağlı iştahsızlık vardı su bile içemiordum dün hastanede serum verdiler biraz kendime geldimmm vücut susuz kalmış tansiyon8/5 4 kilo kaybettim dün briaz kendime geldim haftalardan sonra ilkdefa bu sabah kahvaltı yptım komşumda hala kendi evimde yiyemiorum o ayrı

3 gün içinde gelir diyordu sitede.
Umarım daha uzun sürmez,çok merak ediyorum ben de..

Aynı durumda eşim de
Azcık göbeği olsa komplekse giriyor
Ama evlendikten sonra toparlandı,önce çok daha zayıftı
Sevmiyorum erkekte o kadar zayıflığı

bende sevmiyorum canım

trabzonda bi tabir var bilmem sizde de var mı

dikdigina kuşu derler zayıf olana.eşime dedim o ne dedi benim eşim aslen gümüşhaneli.

azcık kilo alsan diyorum olmaz diyor.

ben böyle iyiyim diyor.ama ben kilo alıyorum diyorum sen manken gibisin diyor.aslında hiç sevmez kırmıyor garibim.

karnımızda bebişimize bişey olursa bunu nasıl bilebiliriz arkadaşlar...

Mrb kızlar...Ben nisan annesiyim kısmetse.Arada böyle diğer hamişlerin topiklerine sızıyorum Ne dicem canım ben bugün benim bağlı olduğum en yakın aile hekimliği merkezine gittim.Orada sana bebişin kalp seslerini dinletiyorlar.Ben böyle birşey yapıldığını bilmiyordum o kadar mutlu oldum ki.Keşke ilk 3 ayımda da bunu bilseydim dedim.Çünkü sizin sıkıntılarınızı, korkularınızı bizler de yaşadık.Hemşire ne zaman istersen gel ben sana dinletirim dedi.Bilenleriniz vardır mutlaka ama bilmeyenleriniz için yazayım dedim.İçinde korku olduğu zaman taa hastaneye gidip randevu almak yerine direkt sağlık ocağında ücretsiz hemen dinleyebilirsin

Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...

3 gün içinde gelir diyordu sitede.
Umarım daha uzun sürmez,çok merak ediyorum ben de..

Gelince ben haber veririm sana canım, gerçi daha giyemem ama yine de bedeni olacak mı onu merak ediyorum. Normalde M giyiyorum ama L aldım, bazen omuzlar dar geliyor çünkü...

çok geçmiş olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun.

peki çalışan anneler ne yapsın?

peki çalışan anneler ne yapsın?

Cnm izin alamaz mısın yarım saat mesela? Yada öğle tatillerinde orda oluyolar genelde. Kontrollere giderken alıyoruz nasılsa.Ama benimki sadece bir öneriydi tabi, benim gibi evhamlı anne adayları varsa aranızda diye.Ben bunu bugün öğrendim paylaşmak istedim sizlerle de.Hatta bu alet kaç liraymış eve alsak dedim de güldü hemşire:) Sen her istediğinde gel ben dinletirim sana dedi.

Ne kadar güzel çok şanslısın
Bizim burda da yok sanırım

kızlar bu listelere hiç beni yazmıosunuz küsücem ama

kızlar bu listelere hiç beni yazmıosunuz küsücem ama

online olanlarin ismini kopyalayınca bu liste oluşuyor, o an için online gorunmuyorsan ismin o sebeple yoktur canm merak etme kişisel oldugunu dusunmuyorum.

Son düzenleme:
Canım iştahsızlık için kivi yemeni öneririm mide yanmasına ve bulantıya iyi geliyor. Bende de iştahsızlık ve inanılmaz bulantı vardı baya iyi geldi.

Evet kızlar kesinlikle kivi çok iyi geliyor bulantıya bende yeni keşfettim....Hemde çok güzel tadı hiç bu kadar dikkatimi çekmemişti önceden, bu aralar favori meyvem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…