2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy çok afedersin geyik olsun dedim ama...

1. ces1234
2. BelizBerkin
3. exporter
4. siya81
5. lila5
6. ESMA-22
7. kivim

yine herkes sustuuuu malesef ki.

Çok yoğunum kızlar ya dua edin çok yoruluyorum. amirime daha söylemedim hamile olduğumu o da iş verdikçe veriyor. Bittim ya

2 kilo 400 gram kilo almışım ama bakıyorumda nereme almışım bu kadar kilosyu diye. bi yer göremiyorum. sanırım göğüslerimde saklıyorum. 80 beden kullanmaya başladım. kafam kadar oldular

bende 2 kilo aldım ama hepsi göbeğime gidiyo bi şişti ki hatta bugün polisler sen 5 aylık oldun herhalde dediler 10 haftalık daha deyince çok şaşırdılar ya ben top gibi bişey olucam galiba

Bu gidişle bizim göbek topiği erken açılacak gibi geliyor kızlar,ne dersiniz

benim göbek 4 aylık gibi.....pantolonlarım olmuyor.şimdiden kıyafetlerimi değiştirdim.elbiseler taytlar hamilelik pantolonları felan aldım....montumun alttan iki düğmesi kapanmıyor.bu gidişle bi tane de mont alacam galiba.neden bu kadar şiş.bebek göbeği değil.kiloda almadım...:44:

arkadaşlar bi uyuymuşum bi uyumuşum aaaa
bıraksalar sabaha kadar uyurmuşum yani feci uyku yapıyo bana bebişim

Gaz olabilir canım,şişkinlik oluyormuş genelde..
Rahatsız etmiyorsa boşver,ilerleyen haftalarda düzelir..

oh yarasın bizim yerimize de uyu canım

:) canım benim çalışırken zor dimi çok iyi anlıyorum

ama hamile neye ihtiyacı varsa onu yaşarmış hamileyken bende senelerdir uyku düzenım mukemmel olmadığı için işimden dolayı sürekli uyuyorum tatlım

Kesinlikle katılıyorum begümcüm bende de aynen söylediğin gibi oldu önceki alışkanlıklarımın tam tersini yapıorum şuan uzun zamandır yemediğim şeyleri canım çekiyor hep uzanmak istiyorum ki çook hareketli biriydim...vs..bebişlerimiz sağlıklı gelsin inşallah önemli olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…