• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 1 ziyaretçi)

1. lightlife
2. mymel
3. MLSFB
4. derus
5. lila5
6. kivim
7. simenia35
8. begummmm
9. sevgilisevgim
10. nhlkpr
11. sbecit
12. puiko
13. ayşegül çelik
14. esrant
15. pembedana

bak şuan varsın :1:

1-mymel
2- lila5
3-derus
4-kivim
5-MLSFB
6-ces1234
7-simenia35
8-begummmm
9-lightlife
10-sevgilisevgim
11-nhlkpr
12-sbecit
13-puiko
14-ayşegül çelik
15-esrant
16-pembedana
17-tiancu

bak şimdi çıktı tatlım :61:

Evet kızlar kesinlikle kivi çok iyi geliyor bulantıya bende yeni keşfettim....Hemde çok güzel tadı hiç bu kadar dikkatimi çekmemişti önceden, bu aralar favori meyvem....

Çok da faydalı bol bol yemek lazımdı zaten iyi olmuş sizin icin.

Bu da kiwi kusu. ne kadar cok benziyo de mi kiviye :1::1::1:
$kiwi.webp

Evet kızlar kesinlikle kivi çok iyi geliyor bulantıya bende yeni keşfettim....Hemde çok güzel tadı hiç bu kadar dikkatimi çekmemişti önceden, bu aralar favori meyvem....

ıyy bende aldırdım geçenlerde eşime ama hepsi çöpe gitti.. tadı çok garip geldi hamileyim diye ağız tadım değişti çok fena yaa..
koroplast çöp torbası reklamı bile miğdemi bulandırmaya yetiyor."hımm dün akşam burda balık yenmiş" diyorya kapıcı işte o an bende film kopuyo :25:

Kızlar,
Özellikle sırt üstü yatarken sağ kolumda dirsekten elime doğru uyuşma oluyor. Bunu yaşayanlar var mı? Merak eden olursa aşağıdaki linki bi inceleyin derim.

Gebelikte Hamilelikte Karncalanma Uyuma Gebelerde Hamilelerde Uyuukluk Kramp Kaslma ikayeti likide Ellerde Kollarda Vcutta Karncalanma Uyuma Kramp Kaslma

Bu sayfada da bebeğinizin hangi ayda hangi boyutta ve konumda olacağını animasyondan görebilirsiniz:)
Hafta Hafta Gebelik (Hamilelik) Takibi.Sorunsuz (Problemsiz) Gebelik. Gebe Hamile Resimleri,Resimlerle Doum Sezeryan Resimleri

Ben de takip ediyorum bunları,teşekkürler canım:34:

ıyy bende aldırdım geçenlerde eşime ama hepsi çöpe gitti.. tadı çok garip geldi hamileyim diye ağız tadım değişti çok fena yaa..
koroplast çöp torbası reklamı bile miğdemi bulandırmaya yetiyor."hımm dün akşam burda balık yenmiş" diyorya kapıcı işte o an bende film kopuyo :25:

Ama bazı kiviler gerçekten iğrenç olabiliyo. belki öylesi denk geldi sana. bir de baska yerden alıp dene bakalım, faydalı bişi sonucta.

o reklamı görünce mahvoluorumm bende okdr çok öğürüorumki eşim reklamlar çıktığında hemen kanal deiştirior gerçi artık yemek tarifi verilen şeylerde izlemiorum yemekteyizi açmıorum bile transit geçiorum sabahları seda sayana ahmet maranki çıkıor yaa oda beni kusturuor hemen deiştiriorummm

o reklamı görünce mahvoluorumm bende okdr çok öğürüorumki eşim reklamlar çıktığında hemen kanal deiştirior gerçi artık yemek tarifi verilen şeylerde izlemiorum yemekteyizi açmıorum bile transit geçiorum sabahları seda sayana ahmet maranki çıkıor yaa oda beni kusturuor hemen deiştiriorummm

benim üst komşu hamileliğinde herşeyden iğreniyordu.hamilelik boyunca serumlarla beslendi.bir gün çaya gelmişti.sarı leblebiden koydum çayın yanına bir yedi ki mide bulantıma iyi geldi demişti.bi deneyin kızlar belki iii gelir.

Kivi kuşu çok tatlıymış,tadı da kivi gibi midir:9:

Milletin midesi bulancak şimdi :18::18: Yenmez o yenmez, senin iştah yerinde galiba kuşunu bile yemeye kaltın kiwinin. Bu arada arkadaşlar tam olarak 11. haftadayım ve bütün iştahım oldugu gibi yerine geldi cok MESUDUM. darısı başlarınıza. iştah ne güzel şeymiş yahuuu.

Son düzenleme:
Milletin midesi bulancak şimdi :18::18: Yenmez o yenmez, senin iştah yerinde galiba kuşunu bile yemeye kaltın kiwinin. Bu arada arkadaşlar tam olarak 11. haftadayım ve bütün iştahım oldugu gibi yerine geldi cok MESUDUM. darısı başlarınıza. iştah ne güzel şeymiş yahuuu.

Ahh ahhh nerdeee:59:
1 aydır ağız tadı olmayınca insan böyle deliriyor işte:59:

Çok da faydalı bol bol yemek lazımdı zaten iyi olmuş sizin icin.

Bu da kiwi kusu. ne kadar cok benziyo de mi kiviye :1::1::1:
Eki Görüntüle 140019

Yaaaaa yapma arkadaşım yaaaaaa............huylandım bak kividen şimdi:)))))))zaten dün akşam yerken bu böyle tüylü tüylü dedim eşime bebeşimde tüylü olmaz diye aklıma takıldı:)))saçma ama ne bileyim öyle şeyler vardır yaaa...sen bide bana bu kuşu gösterdin üstüne birden tiksindim yaaaaaaaa:((((:27::27::27:

Back