Bugün herkesler işleri erken bitirmiş, geömiş bilgisayarın başına, 16 kişiyiz online! Ne güzel!
Bu isim konusu 2 kez daha açıldı diye hatırlıyorum. Bizim kızımız olursa Beliz, oğlumuz olursa Berkin olacak. Beliz, belirli iz demek; dünyaya bırakacağımız en anlamlı iz diye düşündük. Berkin de güçlü kuvvetli adam demekmiş.
Bugün herkesler işleri erken bitirmiş, geömiş bilgisayarın başına, 16 kişiyiz online! Ne güzel!
Bu isim konusu 2 kez daha açıldı diye hatırlıyorum. Bizim kızımız olursa Beliz, oğlumuz olursa Berkin olacak. Beliz, belirli iz demek; dünyaya bırakacağımız en anlamlı iz diye düşündük. Berkin de güçlü kuvvetli adam demekmiş.
2 kilo 400 gram kilo almışımama bakıyorumda nereme almışım bu kadar kilosyu diye. bi yer göremiyorum. sanırım göğüslerimde saklıyorum. 80 beden kullanmaya başladım. kafam kadar oldular
Vücudun su da toplamış olabilir canım.
Yoksa biraz fazla gibi
Kaç kilosun normalde?
2 kilo 400 gram kilo almışımama bakıyorumda nereme almışım bu kadar kilosyu diye. bi yer göremiyorum. sanırım göğüslerimde saklıyorum. 80 beden kullanmaya başladım. kafam kadar oldular
ilk hamileliğim korkuyorum telaşlıyım hep doktora gidesim var acaba bişey oldu mu diye, hala şaşkınımşuan 10 haftalık
Vücudun su da toplamış olabilir canım.
Yoksa biraz fazla gibi
Kaç kilosun normalde?
57.300 gramdım 15 gün önce. çarşamba günü randevum var doktorla. bakalım ne diyecek. çekicek kulağımı yaramazlık yapmışsın diye
Ayyy bende çok almışım.1,5 kg offf daha şimdiden böyle olursam yandım.
Ne yapcam ben ya
İlk hamileliğimde 43kg hamile kalıp 60kg doğum yaptım.
Şimdi hamiş kaldığımda 69 kg düşünün şişkoyum
arkadaşlar selam
ben bugun ilk defa cıkardım hep mıdem bulanırdı ama hıc cıkartmamıstım
sizlerdede oylemi
Neyse ki zayıfmışsın canım.
Çok da sorun etme ama tabii dikkat et:)
Ben de 69 ile kaldığım için çok dikkat ediyorum açıkçası
bende bulantı hiç olmadı ama aşırı iştahsızlık mevcut
Offf hamile iken ne kadar dikkat edilirki
ilk hamileliğim korkuyorum telaşlıyım hep doktora gidesim var acaba bişey oldu mu diye, hala şaşkınımşuan 10 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?