bende bulantı hiç olmadı ama aşırı iştahsızlık mevcut
Aynı durumdayım
selam kızlar, bende çok şişim. ve gaz değil bu eminim
rahat 1,5 kilo fark ediyor kilom. gögüsler zaten 80 di... bu ayın sonunda sıkı alışveriş gerekecek bana...
Evet daha önce de konuşmuştuk.
Senin isimlerimi hatırlıyorum.
Zaten unutmak da mümkün değil,hep gözümüzün önünde
57.300 gram. bana bakan sen hamilesin diyor zaten. baya baya belli yani. nasıl oldu anlamadım. ikizmi yoksa diyorum. çarşamba günü kontrol var. 2. kontrol bu. bakalım doktor ne diyecek. çok almışım kiloyu ya. o değil eşimde benle birlikte alıyor kiloyu. 2 kiloda o almış. o bide perhiz yapıyo sözüm ona :)
esracım ne olacak bu iştahsızlığımız ailemde çok kızıyor zorla yiyeceksin diyorlar.Zaten zayıf ve yemek yemeği sevmeyen birisiyimdir hep.Ama böyle devam ederse bebeğimi besleyememekten korkuyorum
dr olur dıyo ama gun içinde ıkı kez falan olursa hbrım olsun dedı ama endışelenıyo ınsan ister istemez
bende ılk basta 3 kılo aldım ama hepsi gıttı 52 kıloyum şimdi hiçbişey yıyemıyom ama karnım baya şiş
esracım ne olacak bu iştahsızlığımız ailemde çok kızıyor zorla yiyeceksin diyorlar.Zaten zayıf ve yemek yemeği sevmeyen birisiyimdir hep.Ama böyle devam ederse bebeğimi besleyememekten korkuyorum
manikür pedikürü geçtimde ben geçen hafta kaş bıyık aldırdım offf o ne acıydı öle yaaa okadar canım yandıkiiii özelliklee kaşş berbattııı
3 ay boyunca katlanmak zorundayız sanırım
Ağzımın hiç tadı yok..
1 aydır falan şöyle severek hiçbir şey yemedim inan ki
Çok gıcık bir durum..
:))) İsimlerin insanların kişilikleri üzerinde etkili olduğunu ben de görüyorum. Mesela siz hiç akıllı uslu oturan bir Can gördünüz mü? Can'lar hep muzurdur. Banu'lar biraz saftırlar. Benim tanıdığım bir Beliz var, acayip tatlı ve saygılı bir kız. Berkin'i ise hiç duymadım, eşim Türk Dil Kurumu'nun isim sözlüğünden bulmuştu.
Aaa zaten öyle derler, eşlerin daha çok dikkat etmesi gerekirmiş, kilolar birlikte alınırmış, sonra anne doğum sonrası verirmiş, babanınkiler kalırmış:)
ilk 1 ayım kötüydü ondan sonra yemek felan baya iyi yiyorum ağzımın tadı yerinde çok kilo alacağa benziyorum.
Esrant tişört siparişi vermiş miydin dün sen?
Benim eşim alsa hiç de şikayet etmem
Boy 186,kilo en fazla 82 falan.
İncecik duruyor zaten
evet zorla ye dıyolar banada ama ne mumkun et zaten bugune kadar hıc yemedim tavuk yıyodum simdı o da kokuyo bol bol sebze meyve yıyorum nolucak böle ooofff oofff
gecen gun bır arkadasım yeme sen bır kılo doğar cocuk görursun dedi sinir oldum
arkadaşlar sizler ne düşünüyosunuz isim?
biz erkekte emir harun ama kız olursa arıoruz daha
benim eşimde 180 boyunda senelerdir 75 kilo kilo almasını çok istiyorum ama istemiyor.azcık göbeği çıksa rejime giriyor.düşünsenize ben şimdi 69 kiloyum o dkkat ediyor ben etmiyorum sadece hamilelikte bu kiloyu koruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?