vauuvv anneye bak güçlü kadınmışee konunun dewamınıda getireyim. ben doğmuşum annem hastanede babm gitmiş kimliği çıkarmış dedemin istediği isim olmuş. ölmüş kız kardeşinin adı kiraz. annem nasıl içerlediyse hiç ses çıkarmamış. benim ilk okul bitti sonra tuutu elimden açtık davayı ismimizi değiştik deniz olarak. bu olay 14 yıl önce oldu. babm benim bi küçük kardeşimde yine aynı şeyi yaptı. dedimin istediği ismi koydu. üçüncüye annemin tepesi attı bu seferde o babasının adını koydu. anlayacağınız bu isim durumu pekbi çekişmeli. bebeğin cinsiyeti belli olsun görelim hep beraber şamatayı. ama asla kaynana kayınbabalar karışamaz isme bu konuda kattiiyim yani
tşk ederim canım şimdi iyiyim şükür.Tek sorunum iştahsızlığım
benim ki iyi olmuş ya ne kayınpeder var ne kaynana şanslıyım yani.ilk bebeğimde eşime istersen babanın ismini koyalım dedim.hayır dedi.sevmezmiş ölenlerin ismini takmayı benimde ekmeğime yağ sürüldü canıma minnet dedim.çok şanslımıyım ne
ohhh ne güzeell bnm kayın validede kendi annesinin ismini koymak istedi ki kadın ölene kadar bnm hayatımı zindan etmiş biridir allahtan eşim dayanamam canım acırdedide kurtuldukk bnm adım melis kadın kesilcek hayvanlara melis derdi kesimi kolay olsun diyee bu en azı
ohhh ne güzeell bnm kayın validede kendi annesinin ismini koymak istedi ki kadın ölene kadar bnm hayatımı zindan etmiş biridir allahtan eşim dayanamam canım acırdedide kurtuldukk bnm adım melis kadın kesilcek hayvanlara melis derdi kesimi kolay olsun diyee bu en azı
evet, herkes benzer olumlu şeyler söyleyince karar verdim. Bakalım 2. de de aynı taktiği uygularım herhalde. ama ilk kez anne olacaklara benden bir tavsiye: aklınızdaki ismi herkese hemen söylemeyin. Öyle şeyler söylüyorlarki insanı o isimden soğutuyorlar. Deneyin başka bir ismi söyleyin, bakın nelr duyacaksınız.
haklısın ben sahil koycam diorum millet 2. çocuğada güvenlik koy sahil güvenlik olsun diorlar ahahahah
kızlar
hamilelikte manikür pedikür makyaj olaylarına nasıl bakıyorsunuz.zararları olabileceğini düşünüyorum siz ne dersiniz.....
Canım iştahsızlık için kivi yemeni öneririmmide yanmasına ve bulantıya iyi geliyor. Bende de iştahsızlık ve inanılmaz bulantı vardı baya iyi geldi.
çok temiz ve steril çalışan yerler var.. güvendiğin bir yerde manikür ve pedikürünü yaptırabilirsin.
ya da doktorların çözüm önerisi kendine bir manikür seti al ve gittiğin yerde bununla yaptır işlemini, hiçbir zararı olmaz..
makyajın nasıl bir zararı var sence?
Ay kızlar koptum yorumlarınıza
Benim eşim düşünmez öyle benden habersiz isim koymayı falan
Söyleyip de aklına sokmayayım şimdi
İsim konusunda baskın olan benim şimdilik.
E ne yapayım ama o da hiç güzel isimler söylemiyor
yerin kulağı vardır.kız duyar şimdi tutturur ben koyacam diye aman ha.....
şimdilik güç kadınlar da...bizim istediğimiz olacak sonuçta biliyorum
Bugün herkesler işleri erken bitirmiş, geömiş bilgisayarın başına, 16 kişiyiz online! Ne güzel!
Bu isim konusu 2 kez daha açıldı diye hatırlıyorum. Bizim kızımız olursa Beliz, oğlumuz olursa Berkin olacak. Beliz, belirli iz demek; dünyaya bırakacağımız en anlamlı iz diye düşündük. Berkin de güçlü kuvvetli adam demekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?