2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

vauuvv anneye bak güçlü kadınmış

Benimde bir kızım var eşimle kızıma hamileyken anlaştık,
kız olursa ben erkek olursa o isim koyacaktı kız olunca adını ben koydum.
Ne benim ailem nede eşimin ailesi isim konusunda müdahil olmadı,olamaz.
Şimdi bebeğimin cinsiyeti belli olunca isim düşünmeye başlayacağız
ama her halükarda eşim ve kızım ortak koyacak ismi.

ohhh ne güzeell bnm kayın validede kendi annesinin ismini koymak istedi ki kadın ölene kadar bnm hayatımı zindan etmiş biridir allahtan eşim dayanamam canım acırdedide kurtuldukk bnm adım melis kadın kesilcek hayvanlara melis derdi kesimi kolay olsun diyee bu en azı

kızlar

hamilelikte manikür pedikür makyaj olaylarına nasıl bakıyorsunuz.zararları olabileceğini düşünüyorum siz ne dersiniz.....

ay ne fenaymış sinir oldum

Ne değişik insanlar var ya eziyet edince ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Erkek çocuk annesi falan olursam ins gelinine eziyet eden bir yaratığa dönüşmem

vay anasına çok fenaymış kız....

sonra sevgi saygı bekliyorlar ben olsam hiç umrumda olmaz.kim darılırsa darılsın.

haklısın ben sahil koycam diorum millet 2. çocuğada güvenlik koy sahil güvenlik olsun diorlar ahahahah

kızlar

hamilelikte manikür pedikür makyaj olaylarına nasıl bakıyorsunuz.zararları olabileceğini düşünüyorum siz ne dersiniz.....

çok temiz ve steril çalışan yerler var.. güvendiğin bir yerde manikür ve pedikürünü yaptırabilirsin.
ya da doktorların çözüm önerisi kendine bir manikür seti al ve gittiğin yerde bununla yaptır işlemini, hiçbir zararı olmaz..

makyajın nasıl bir zararı var sence?

Ay kızlar koptum yorumlarınıza
Benim eşim düşünmez öyle benden habersiz isim koymayı falan
Söyleyip de aklına sokmayayım şimdi
İsim konusunda baskın olan benim şimdilik.
E ne yapayım ama o da hiç güzel isimler söylemiyor

Kuaförde manikür pedikür yaptırmam ben normalde de..
Kendim hallederim.
Ama makyaj yapılıyor illa ki..
Çok abartılmadığı ve temizlendiği müddetçe sorun olmaz bence

doğru haklısın makyajın bir zararı olmaz.manikü pedikür en iyisi doğuma kadar yaptırmayayım.ne olur ne olmaz

yerin kulağı vardır.kız duyar şimdi tutturur ben koyacam diye aman ha.....
şimdilik güç kadınlar da...bizim istediğimiz olacak sonuçta biliyorum

Bugün herkesler işleri erken bitirmiş, geömiş bilgisayarın başına, 16 kişiyiz online! Ne güzel!

Bu isim konusu 2 kez daha açıldı diye hatırlıyorum. Bizim kızımız olursa Beliz, oğlumuz olursa Berkin olacak. Beliz, belirli iz demek; dünyaya bırakacağımız en anlamlı iz diye düşündük. Berkin de güçlü kuvvetli adam demekmiş.

hımmm

ne güzelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…