• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün herkesler işleri erken bitirmiş, geömiş bilgisayarın başına, 16 kişiyiz online! Ne güzel!

Bu isim konusu 2 kez daha açıldı diye hatırlıyorum. Bizim kızımız olursa Beliz, oğlumuz olursa Berkin olacak. Beliz, belirli iz demek; dünyaya bırakacağımız en anlamlı iz diye düşündük. Berkin de güçlü kuvvetli adam demekmiş.

isimleride anlamları da çok güzel bence

Bugün herkesler işleri erken bitirmiş, geömiş bilgisayarın başına, 16 kişiyiz online! Ne güzel!

Bu isim konusu 2 kez daha açıldı diye hatırlıyorum. Bizim kızımız olursa Beliz, oğlumuz olursa Berkin olacak. Beliz, belirli iz demek; dünyaya bırakacağımız en anlamlı iz diye düşündük. Berkin de güçlü kuvvetli adam demekmiş.

ne güzel isimlermiş benim etrafımdakiler genelde doga afet isimleri konulmamasından yana bora tufan rüzgar gibi adına çekermiş öyle diyorlar

Evet daha önce de konuşmuştuk.
Senin isimlerimi hatırlıyorum.
Zaten unutmak da mümkün değil,hep gözümüzün önünde:1:

2 kilo 400 gram kilo almışım:52: ama bakıyorumda nereme almışım bu kadar kilosyu diye. bi yer göremiyorum. sanırım göğüslerimde saklıyorum. 80 beden kullanmaya başladım. kafam kadar oldular :1:

2 kilo 400 gram kilo almışım:52: ama bakıyorumda nereme almışım bu kadar kilosyu diye. bi yer göremiyorum. sanırım göğüslerimde saklıyorum. 80 beden kullanmaya başladım. kafam kadar oldular :1:

Vücudun su da toplamış olabilir canım.
Yoksa biraz fazla gibi:17:
Kaç kilosun normalde?

arkadaşlar selam
ben bugun ilk defa cıkardım hep mıdem bulanırdı ama hıc cıkartmamıstım
sizlerdede oylemi

selam kızlar, bende çok şişim. ve gaz değil bu eminim :60:
rahat 1,5 kilo fark ediyor kilom. gögüsler zaten 80 di... bu ayın sonunda sıkı alışveriş gerekecek bana...:1::nazar:

Ayyy bende çok almışım.1,5 kg offf daha şimdiden böyle olursam yandım.
Ne yapcam ben ya :43:
İlk hamileliğimde 43kg hamile kalıp 60kg doğum yaptım.
Şimdi hamiş kaldığımda 69 kg düşünün şişkoyum :53:

Vücudun su da toplamış olabilir canım.
Yoksa biraz fazla gibi:17:
Kaç kilosun normalde?

57.300 gram. bana bakan sen hamilesin diyor zaten. baya baya belli yani. nasıl oldu anlamadım. ikizmi yoksa diyorum. çarşamba günü kontrol var. 2. kontrol bu. bakalım doktor ne diyecek. çok almışım kiloyu ya. o değil eşimde benle birlikte alıyor kiloyu. 2 kiloda o almış. o bide perhiz yapıyo sözüm ona :)

Son düzenleme:
57.300 gramdım 15 gün önce. çarşamba günü randevum var doktorla. bakalım ne diyecek. çekicek kulağımı yaramazlık yapmışsın diye :1:

Neyse ki zayıfmışsın canım.
Çok da sorun etme ama tabii dikkat et:)

Ayyy bende çok almışım.1,5 kg offf daha şimdiden böyle olursam yandım.
Ne yapcam ben ya :43:
İlk hamileliğimde 43kg hamile kalıp 60kg doğum yaptım.
Şimdi hamiş kaldığımda 69 kg düşünün şişkoyum :53:

Ben de 69 ile kaldığım için çok dikkat ediyorum açıkçası:17:

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 0 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. feyruka
3. phuket79
4. esrant+
5. pembedana
6. derus
7. MLSFB
8. begummmm
9. mymel
10. MERSA16
11. ces1234
12. kivim
13. aryamina
14. kdeniz
15. simenia35
16. sbecit
17. f.ebrar
18. puiko
19. yasemincicegi

Maşallah bu gün herkez burada :nazar:

ben şimdi tartıldım aynı kilodayım

hep sebze yiyorum pilav ve ekmek kesinlikle tüketmiyorum.

arada çavdar ekmeği o da çok az.

hamur işi bi pazarları yiyorum o da çok az.....

elma çok tüketiyorum

bakalım nezamn başlayacam kilo almaya

Back