2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşimde geçen gün bir isim konusunda diretirken bana sen hastanede narkoz etkisiyle boğuşurken ben nüfus müdürlüğünde tek başıma olucam unutma dedi tehdite bakk

benim eşim de aynı şeyi sölüyo, sen hastanedeyken ben kimliğini çıkartırım bişi yapamazsın diyo. bu erkekler neden böleler anlamıyorum. sanki kendileri doğuruyolar. herşeyi çeken biziz onlar yattıkları yerden baba oluyolar bir de isim hakkını kendilerinde görüyolar

Biz daha isim düşünmedik ama kız ismi olarak elif ve zeynebi ben de çok seviyorum bakalım seçicez bi tane güzel isim :) erkek olursa ne koyarız onu hiç bilmiyoruz. Kız istediğimiz çok mu belli oluyo ne

bizdede öle eşim erkek için beynimi yoramam dior değerliymiş onun beyni

benim eşimde geçen gün bir isim konusunda diretirken bana sen hastanede narkoz etkisiyle boğuşurken ben nüfus müdürlüğünde tek başıma olucam unutma dedi tehdite bakk

bak sen eşine deki baglı oldugunuz saglık ocagından topuk kanı alınacak ve bir evrak verilecek o evrak olmadan vermezlermiş de o kan alındıgında bebek 3 günlük olucak ve narkozun etkisi kalmayacak nasıl plan ama bu arada başka yerleri bilmem ama hatayda bu böyle

beksen neler düşünülüyor.

kız ben olsam normal doğum yaparım.,

yeni bir şey var galiba artık nüfus müdürlüğü babanın yanında annenin de olmasını istiyor.böyle bir şey duymuştum.araştırırız.

benim eşim mesela niye hep seni arıorlar nie üstüne düşüorlar dior sonuçta o çocuğu oraya bırakan benim dior(kibarca söledim) birde bana diorki kız ismini sen koydun dior e ama o ismi kayınvalidem koydu gerçi beğenmesem olmazdı ama ben koymadım yani ordan çamura yatıorumdaa yemior

sen olmazsan nereye bırakacakmış söylesedin....

dışarda çok var ama doğurmu bırakacağı şeyi bilmem.

benim arkadaşta doğana kadar kızlarına naz dediler nüfus kağıdı bir geldi zeyno naz olmuş ve naz ismi güme gitti herkes zeyno dior kızda pes etti zeyno dio birde eşi faacebookta albüm yapıor zeynom diye naz asla yok erkekler çok fena yaa

birde şu eski kız erkek ark. mevzusunda aklıma şu geldi

çağla şıkelle emre altuğ çocuğa isim ararlarken kimseyi çağrıştırmamasını istemişler ve çok zorlanmışlar eşim derdki e ikiside türkiyenin yarısı ile çıktılar zorlanmaları doğal

bizdede öle eşim erkek için beynimi yoramam dior değerliymiş onun beyni

Bizimkisi erkek olma olasılığını bile değerlendirmiyor ne tuhaf bu erkekler bazısı takar erkek olsun diye bazısı bebek erkek olunca eşini kıskanır. Benim Kayınpederim kıskanmış eşimi ilk doğduğu zamanlar ne garip ya aman sen de erkek olursa kıskanayım falan deme dedim baştan tavrımı koydum

sen olmazsan nereye bırakacakmış söylesedin....

dışarda çok var ama doğurmu bırakacağı şeyi bilmem.

yaa doğru vallaaa birde aklıma ne geldi itiraf.com da hamilelere büyülü bahçe diye bir sim takmışlardı ne hoş bir isim dimi bizlerde büyülü bahçeyizz

kızlar bu isim muahbbeti ahrika olmuş gerçekten

ben çok güsl bir çözüm buldum aileden insanlar şunu koy bunu koy diyorlar kimseyi kırmamak için güsel bir yalan buldum ilk çocugumuz inş babası koycak bana söylemeyin diorum başımdan atıyorum eve gelincede gözlerimi pörtletip ben koycam gebertirim diyorum garibim şaşkoloz gibi bakıo suratıma garibim

cevap vermediğinize göre herkes iyi anlaşılan aman öyle olsun tabi. bizde isim düşünmedik daha temkinli gidiyoruz bakalım cinsiyeti belli olsunda düşünmeye başlarız artık

aaaa çok ilginçmiş buuu çokta hoş benceee anne ile oğlun arasında özelbir bağ olurmuş

e kızlarda babalarına düşkün olurmuş bak şimdi bnde kıskandımm okdr bulantı ağrı çekeyim doğurayım bakayım kız babasını sevsinn bu olmadı ama

kızlar bwnim minoş acıktı ...

ben mutfak tarafına yol alayım...iş arkadaşım yemeği pişiriyor....

bir saate gelirim

hoşçakalın

ben izmirde yaşıyorum kamuda elektrik mühendisiyim..malesef evimle işim arası epey uzak..istemiyorum ama duruma göre lojmana taşınabilirim..bebeğe muhtemelen k.validem bakıcak bunada pek sıcak değilim ama kendi ailem uzakta..
oda konusunda çok kararsızız biz..evimiz müsait aslında ama her yer dolu ağzına kadar ve yeni eşyalar..alırken hiç düşünmemişiz bebişi..
misafir odası ya da oturma odasından birini yapsak mı?
ismi ise biz kız olursa zeynep çınar erkek olursa eymen çınar düşünüyoruz her halükarda bi çınar var yani

Bak o kısmı hiç düşünmemiştim

kızlar babaya tabi düşkün olur. benim arkadaşım 8 aylık hamileydi. 3 gün eşi gece çalıştı. arkadaşımda gündüz kursa gitti. yani 3 gün boyunca çok az karşılaşabildiler. 3 gün akşamı çok sancısı olmuş yatırmamış arkadaşımı. sabah eşi gelmiş. elini karnına koymuş oyy benim kızım deyip sevmeye başlamış bebek sakinleşmiş durulmuş. arkadaşımda uyumuş. demekki bebek özledi babasını, noluyo bişey var dedi 2 gün sesini duymayınca huysuzluk yaptı diyo arkadaşım.. doğuncada ilk bababsının parmağını tutup uyumuş. kız çok babacı yaaaa. bu arada KARİN koydular adını

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda foruma giremedim hastaydım baya ilerlemiş sayfalar ne güzel çok da merak ediyorum yazılanları.Umarım hepiniz iyisinizdir

Geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın? bulantı falan var ama elhamdülillah iyiyim

Son düzenleme:

bizdede eşim öle bir taktik buldu bnm ailem bnm ne cadı olduğumu bilir ondan karışmazda eşimin ailesi çok müdaheleci ben koycam ilk çocuum bu diyip susturuor annesi kızın ismini buldu zaten hala ne diyee karışıorlar anlasamm

karin ne güzel bir isimmiş yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…