benim eşimde geçen gün bir isim konusunda diretirken bana sen hastanede narkoz etkisiyle boğuşurken ben nüfus müdürlüğünde tek başıma olucam unutma deditehdite bakk
Biz daha isim düşünmedik ama kız ismi olarak elif ve zeynebi ben de çok seviyorum bakalım seçicez bi tane güzel isim :) erkek olursa ne koyarız onu hiç bilmiyoruz. Kız istediğimiz çok mu belli oluyo ne
benim eşimde geçen gün bir isim konusunda diretirken bana sen hastanede narkoz etkisiyle boğuşurken ben nüfus müdürlüğünde tek başıma olucam unutma deditehdite bakk
benim eşim de aynı şeyi sölüyo, sen hastanedeyken ben kimliğini çıkartırım bişi yapamazsın diyo. bu erkekler neden böleler anlamıyorum. sanki kendileri doğuruyolar. herşeyi çeken biziz onlar yattıkları yerden baba oluyolar bir de isim hakkını kendilerinde görüyolar
benim eşim mesela niye hep seni arıorlar nie üstüne düşüorlar dior sonuçta o çocuğu oraya bırakan benim dior(kibarca söledim)birde bana diorki kız ismini sen koydun dior e ama o ismi kayınvalidem koydu gerçi beğenmesem olmazdı ama ben koymadım yani ordan çamura yatıorumdaa yemior
bizdede öle eşim erkek için beynimi yoramam dior değerliymiş onun beyni
sen olmazsan nereye bırakacakmış söylesedin....
dışarda çok var ama doğurmu bırakacağı şeyi bilmem.
Bizimkisi erkek olma olasılığını bile değerlendirmiyorne tuhaf bu erkekler bazısı takar erkek olsun diye bazısı bebek erkek olunca eşini kıskanır. Benim Kayınpederim kıskanmış eşimi ilk doğduğu zamanlar ne garip ya aman sen de erkek olursa kıskanayım falan deme dedim baştan tavrımı koydum
aaaa çok ilginçmiş buuu çokta hoş benceee anne ile oğlun arasında özelbir bağ olurmuş
e kızlarda babalarına düşkün olurmuş bak şimdi bnde kıskandımm okdr bulantı ağrı çekeyim doğurayım bakayım kız babasını sevsinn bu olmadı ama
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda foruma giremedim hastaydım baya ilerlemiş sayfalar ne güzel çok da merak ediyorum yazılanları.Umarım hepiniz iyisinizdir
kızlar bu isim muahbbeti ahrika olmuş gerçekten
ben çok güsl bir çözüm buldum aileden insanlar şunu koy bunu koy diyorlar kimseyi kırmamak için güsel bir yalan buldum ilk çocugumuz inş babası koycak bana söylemeyin diorum başımdan atıyorumeve gelincede gözlerimi pörtletip ben koycam gebertirim diyorum garibim şaşkoloz gibi bakıo suratıma garibim
kızlar babaya tabi düşkün olur. benim arkadaşım 8 aylık hamileydi. 3 gün eşi gece çalıştı. arkadaşımda gündüz kursa gitti. yani 3 gün boyunca çok az karşılaşabildiler. 3 gün akşamı çok sancısı olmuş yatırmamış arkadaşımı. sabah eşi gelmiş. elini karnına koymuş oyy benim kızım deyip sevmeye başlamış bebek sakinleşmiş durulmuş. arkadaşımda uyumuş. demekki bebek özledi babasını, noluyo bişey var dedi 2 gün sesini duymayınca huysuzluk yaptı diyo arkadaşım.. doğuncada ilk bababsının parmağını tutup uyumuş. kız çok babacı yaaaa. bu arada KARİN koydular adını
Geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın? bulantı falan var ama elhamdülillah iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?