arkadaşlar sigara kullanan varmı aranızda. dün yeni bir reklam gördüm adam hem gırtlak kanseri hemde akciğer kanseri olmuş. bu nasıl benim başıma geldi diyordu. elinde bi cihaz vardı boğazına tuttuğunda ne dediği anlaşılıyordu. ne eşim ne de ben sigara kullanmıyoruz. ama içenlerede bişey demiyoruz tabiki bebk ouncaya kadar. şimdi ewmizide sigara içilmesi yasak. balkona çıkıyorlar. kayınbabam bu konuda asi aldırış etmiyor bu benim canımı çok sıkıyor. nerdeyse görüşmeyelim diycem
anlamıyorum hiç eskiler nasıl doğurmuş 8-10 çocuk?hele o doğudaki hanımlar?hemde arka arkaya hepsi boy boy..o bünye nasıl bir bünye?
geçenlerde bulantılarımdan yakınırken anneme telefonda dedim ne zormuş anne olmak söylemediniz bana bunları diye..annem de daha ne gördün ki demez mi?
arkadaşlar sigara kullanan varmı aranızda. dün yeni bir reklam gördüm adam hem gırtlak kanseri hemde akciğer kanseri olmuş. bu nasıl benim başıma geldi diyordu. elinde bi cihaz vardı boğazına tuttuğunda ne dediği anlaşılıyordu. ne eşim ne de ben sigara kullanmıyoruz. ama içenlerede bişey demiyoruz tabiki bebk ouncaya kadar. şimdi ewmizide sigara içilmesi yasak. balkona çıkıyorlar. kayınbabam bu konuda asi aldırış etmiyor bu benim canımı çok sıkıyor. nerdeyse görüşmeyelim diycem
1. ces1234
2. f.ebrar
3. esrant
4. kivim
5. mymel
6. adamavi
7. MLSFB
8. eminesevde
9. kdeniz
10. BelizBerkin
11. exporter
Kimse konuşmuyorrrrrrr
1. ces1234
2. f.ebrar
3. esrant
4. kivim
5. mymel
6. adamavi
7. MLSFB
8. eminesevde
9. kdeniz
10. BelizBerkin
11. exporter
Kimse konuşmuyorrrrrrr
haklısın canım....
işyerinde olduğum için işleri de bırakamıyorum....ara ara yokluyorum ben canım
Ben de bakıyorum da yazan olmayınca yazamıyorum ben de..
Bir konu belirlesek ondan devam ederiz:)
Ne iş yapıyorsun bu arada?
özel şirkette muhasebe işi yapıyorum.yoğun bir işim var bu haldeyken bile iyi takip ediyorum canım.inşaat ve mimarlık üzerine.iç ve dış dekorasyon işiyle alakalı.muhasebe harici az çok mimarlık da var...her işe koşturuyorum.yoruldum ama artık
isim konusu konuşulmuşmuydu kız olursa ne erkek olursa ne düşünüorsunuz diye?
Ben de mimarım :) ne iş yaptırıyolatr ki sana mimarlıkla ilgili yahu? inşaat muhasebesi zordur bu arada bilirim.
aaa ne güzel...
eşyalara biz karışmayız.evin genel şekliyle alakalı her türlü dizaynını yapıyoruz.çizimler felan müşterilerimize önceden nasıl olacağıyla alakalı gösteriyoruz.hangi dekoratif malzemeleri kullanacağımızı.şirketin her şeyile ben ilgileniyorum.a dan z ye...muhasebe işi çok zor.karışık bir masam var...ne kadar toplasamda olmuyor...çok evrak çok belge...bıktım artık
bende tanıtayım kendimi. adım deniz. adana da yaşıyorum. 27 yaşındayım. radyoda spikerlik yapıyorum. yarım gün çalışıyorum . sabah müzik dinleyen bebkler zeki oluyor diye bi yazı okumuştum burda bi arkadaş paylaşmıştı. çok güldüm onaa. benimki ooo hep müzik dinliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?