2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ne münasebet ya, hamile kadının evinde sigara mı içilirmiş. Ama sen ona birşey diyemezsin onu uyarmak eşine düşer zaten. Sen bişey dersen saygisizlik olarak alırlar. illa içmeye devam ederse onun oldugu mekani terket bence anlayacaktr heralde.

eskiden her şey doğaldı canım.şimdi her şey hormonlu.buna bağlı olarak düşük çoğalmakta.annem anlatır.eskiden dr hiç gitmezmişler.3-4 aya kadar hep lekelenme olurdum.korkmazdım diyor.her işi yapardık kimse yardımcı olmazdı diyor.bir de kendime bakıyorum...sürekli yatıyorum...işlerimi birileri yapıyor...yemeğimi annem ve akrabalarım...(ev saklama kabından geçilmiyor)böyle olmasına rağmen yine de bütün sorunlar biz de bir yer de bir yanlışlık var ama nerde çözemedim.....

bende eşimde içmeyiz sigara evlendiğimden beri balkonda içirtirim herkesede

ama o reklam beni çok etkiledi inş sigara kullananlarıda etkilerde bırakırlar ama bu öğle pis bişiki annem eşini akciğer kanserinden kaybetti dedikki artık korkudan bırakır sigarayı ama iyice tersleşti bana kimse karışamaz dedi ve çoğalttı sigarayı

eşim kullanıyor ama kesinlikle evin içinde kullanmıyor.kokusu midemi buladırıyor.

eşimde keşke bırakabilse...çok isterdim

1. ces1234
2. f.ebrar
3. esrant
4. kivim
5. mymel
6. adamavi
7. MLSFB
8. eminesevde
9. kdeniz
10. BelizBerkin
11. exporter

Kimse konuşmuyorrrrrrr

1. ces1234
2. f.ebrar
3. esrant
4. kivim
5. mymel
6. adamavi
7. MLSFB
8. eminesevde
9. kdeniz
10. BelizBerkin
11. exporter

Kimse konuşmuyorrrrrrr

haklısın canım....

işyerinde olduğum için işleri de bırakamıyorum....ara ara yokluyorum ben canım

Ben de bakıyorum da yazan olmayınca yazamıyorum ben de..

Bir konu belirlesek ondan devam ederiz:)

Son düzenleme:
Ne iş yapıyorsun bu arada?

özel şirkette muhasebe işi yapıyorum.yoğun bir işim var bu haldeyken bile iyi takip ediyorum canım.inşaat ve mimarlık üzerine.iç ve dış dekorasyon işiyle alakalı.muhasebe harici az çok mimarlık da var...her işe koşturuyorum.yoruldum ama artık

Ben de mimarım :) ne iş yaptırıyolatr ki sana mimarlıkla ilgili yahu? inşaat muhasebesi zordur bu arada bilirim.

Ben de mimarım :) ne iş yaptırıyolatr ki sana mimarlıkla ilgili yahu? inşaat muhasebesi zordur bu arada bilirim.

aaa ne güzel...

eşyalara biz karışmayız.evin genel şekliyle alakalı her türlü dizaynını yapıyoruz.çizimler felan müşterilerimize önceden nasıl olacağıyla alakalı gösteriyoruz.hangi dekoratif malzemeleri kullanacağımızı.şirketin her şeyile ben ilgileniyorum.a dan z ye...muhasebe işi çok zor.karışık bir masam var...ne kadar toplasamda olmuyor...çok evrak çok belge...bıktım artık

bende tanıtayım kendimi. adım deniz. adana da yaşıyorum. 27 yaşındayım. radyoda spikerlik yapıyorum. yarım gün çalışıyorum . sabah müzik dinleyen bebkler zeki oluyor diye bi yazı okumuştum burda bi arkadaş paylaşmıştı. çok güldüm onaa. benimki ooo hep müzik dinliyor

Anladım, Allah kolaylık versin, daha cok icmimari anladigim kadariyla şirketin temeli.

kızım olursa Sahil koycaz inşallah

erkektede ben eşimin adını 1. isim olarak istiyorum yasin eşim gibi yumuşak huylu yardımsever vicdanlı ve zeki olsun diye 2. isminide rüzgar itedim ama eşimden veto yedim belki Demir de ortak karar alabiliriz ama erkeği netleştiremiyoruz ne kadar erkek karşıtı aileyiz yahu

ooo çok eğlenceli....ne güzel...

zevk alınacak bir meslek...

ben hep eğlenceli meslekler istemişimdir.olmadı olmadı ne zaman olacak diye bekliyorum

bakalım planlarım var ne zaman faaliyete geçer bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…