• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende tanıtayım kendimi. adım deniz. adana da yaşıyorum. 27 yaşındayım. radyoda spikerlik yapıyorum. yarım gün çalışıyorum . sabah müzik dinleyen bebkler zeki oluyor diye bi yazı okumuştum burda bi arkadaş paylaşmıştı. çok güldüm onaa. benimki ooo hep müzik dinliyor :1:

Değişik bir işin varmış, Allah başarılar versin. Seninki pek zeki olacak desene.

ooo çok eğlenceli....ne güzel...

zevk alınacak bir meslek...

ben hep eğlenceli meslekler istemişimdir.olmadı olmadı ne zaman olacak diye bekliyorum

bakalım planlarım var ne zaman faaliyete geçer bilmem.

eğlenceli ama streslide. saniyelerle savaşıyoruz. sürekli şarkı seçip duruyorum ama zamn çok çabuk geçiyor. üstelik çokda rahatım. mesela bebeğimi 3-4 aydan sonra yanımda getirebilirimde. hem çalışıp hemde bebğime bakabilirim burda.

bende tanıtayım kendimi. adım deniz. adana da yaşıyorum. 27 yaşındayım. radyoda spikerlik yapıyorum. yarım gün çalışıyorum . sabah müzik dinleyen bebkler zeki oluyor diye bi yazı okumuştum burda bi arkadaş paylaşmıştı. çok güldüm onaa. benimki ooo hep müzik dinliyor :1:

Ben de Adanalıyım aslen ama Antalyada yaşıyorum:)
Yerel bir radyoda mısın ?

eğlenceli ama streslide. saniyelerle savaşıyoruz. sürekli şarkı seçip duruyorum ama zamn çok çabuk geçiyor. üstelik çokda rahatım. mesela bebeğimi 3-4 aydan sonra yanımda getirebilirimde. hem çalışıp hemde bebğime bakabilirim burda.

Seni internetten dinleyebilirsek bir gün bizlere şarkı hediye edersinnn:62::66:

eşimle zeynep ismini çok severdik...kızımız olursa koyarız dedik.şimdi fikrimiz değişti.

eşim asya diyor....

erkek olursa daha henüz düşünmedik ama ben hakan ismini çok severim .çok asil geliyor

bir de eşimin türkçe karekterli isim koymaya hiç niyeti yok.çocuk ilerde bilgisayar ortamında zorluk yaşamasın diyor.

bakalım hayırlısı

ne güzel....

benim patronum da burda bir oda yapalım diyor doğurur buraya gelirsin diyor.

ben de tabi tabiiiiii

:60:

eşimle zeynep ismini çok severdik...kızımız olursa koyarız dedik.şimdi fikrimiz değişti.

eşim asya diyor....

erkek olursa daha henüz düşünmedik ama ben hakan ismini çok severim .çok asil geliyor

bir de eşimin türkçe karekterli isim koymaya hiç niyeti yok.çocuk ilerde bilgisayar ortamında zorluk yaşamasın diyor.

bakalım hayırlısı

eşin çok haklı ona bizde dikkat ediyorz birde şöle bir durum var ben yasini istiorum ama benim eşimin adı yasin ve esmer işi nedeniyle çok sık yurt dışına çıkıyor ama almanya amerika ve japonyaya ne zmn gitse sorun yaşatıyorlar eşime mutlaka bir odada bekeltiorlar hep zor luk çekior

direk terörist muamelesi yapıyor ve bnm eşim yönetici iyi bir mevkide yabancı dili çok iyi eğitimi çok iyi biri ama isim din ve esmerlik olayı bitirior ne kadar acıklı dimi

ne güzel....

benim patronum da burda bir oda yapalım diyor doğurur buraya gelirsin diyor.

ben de tabi tabiiiiii

:60:

aklım çok kalıcak işe her geldiğimde. kayınvalideme bırakalım diyoruz ama yok yani rahat edemem. burda yanımda olsun. hem onuda çekirdekten yetiştireyim benden devralır bu mesleği :1:

eşin çok haklı ona bizde dikkat ediyorz birde şöle bir durum var ben yasini istiorum ama benim eşimin adı yasin ve esmer işi nedeniyle çok sık yurt dışına çıkıyor ama almanya amerika ve japonyaya ne zmn gitse sorun yaşatıyorlar eşime mutlaka bir odada bekeltiorlar hep zor luk çekior

direk terörist muamelesi yapıyor ve bnm eşim yönetici iyi bir mevkide yabancı dili çok iyi eğitimi çok iyi biri ama isim din ve esmerlik olayı bitirior ne kadar acıklı dimi

esinle ayni ismi mi koymak istiyosun yani? bir ben varım zannederdim unu yapmak isteyen.

haklısın canım...

küçük kesim çoğunluğu etkiliyor işte.ne kadar saçma olduğunu bilsekte...

gerçekten çok acıklı ve inanılmaz....

Merkez ama ben ilkokula burda başladım.
Şimdi Adana'ya gitsem kaybolurum:78:

adana da merkez diye bi yerleşim alanaı kalmadı. çook eski olsa gerek. burda mezkezde olanlar çoktan yukarılara taşındı. turgut özal, 100 yıl. süleyman demirel bulvarına falan. merkezde. iş yerleri mağazlar var. barajyolunda oturuyorum bende

aklım çok kalıcak işe her geldiğimde. kayınvalideme bırakalım diyoruz ama yok yani rahat edemem. burda yanımda olsun. hem onuda çekirdekten yetiştireyim benden devralır bu mesleği :1:

benim evim işime çok yakın...annem de karşı apartmanda oturuyor.bebeğimi annem bakıcak.iki dk.geçip emzirecem bebeğimi öyle düşünüyorum.asla işyerimde olmaz.bakalım kendime bi araba alayım diyorum.zaman kaybı olmaz.dolmuşlarda uğraşmam diyorum

Back