Gerçektenmiiiii
öğrenmek istemiormusunnnnvalla helal olsun ne diyim sana
esrantcım ben ilk gebeliğim 28.haftada sonlandırıldı.bebeğimin her şeyini almıştım.a dan z ye.doğuma hazırlanırken ölümle karşılaştım.nbeler almamıştım ki.düşün alışveriş için istanbula bile gidildi.cinsiyetini de biliyordum.sonra onlara hiç bakamadım.hepsini dağıttım.bu bebeğimde hiçbir şey almayacağım doğuma 15 gün kala annem hastane için gerekli olanları alacak.onlar cinsiyetini bilecekler eşim öğrenecek yani.ben doğduktan sonra her şeyini alacam.odasını felan kendi ellerimle yapacak.
korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan esrantcım....
:44: Allah tekrarını yaşatmasın cnm evladını sağlıklı sıhhatli bağışlasın sana
Nasııllll
9 ay cinsiyetini öğrenmeden durabilecek misin
esrantcım ben ilk gebeliğim 28.haftada sonlandırıldı.bebeğimin her şeyini almıştım.a dan z ye.doğuma hazırlanırken ölümle karşılaştım.nbeler almamıştım ki.düşün alışveriş için istanbula bile gidildi.cinsiyetini de biliyordum.sonra onlara hiç bakamadım.hepsini dağıttım.bu bebeğimde hiçbir şey almayacağım doğuma 15 gün kala annem hastane için gerekli olanları alacak.onlar cinsiyetini bilecekler eşim öğrenecek yani.ben doğduktan sonra her şeyini alacam.odasını felan kendi ellerimle yapacak.
evet mymel nasıl sabrediceksin?ama güzel süpriz olurdu kucağına aldığında öğrenmek
Anlıyorum canım benim..
Bu kez çok daha güzel olacak her şey inşallah..
Sen hep güzel düşün
o bana süpriz yaptı bu hamileliğimde hiç beklemediğimiz bir anda merhaba ben burdayım dedi.
süprizini bozmayacağım minoşumun.allahım sağlık versin o bana yeter......
amin inşallah hep birlikte alırız kucağımıza minşleri..
sağlıklı olması ilk öncelik zaten ama ne bilim eşyaları odası derken insan merak ediyo kalıplaşmış ya hep kıza pembe erkeğe mavi..
tabiki de ben yapmak istemezmiyim.şimdiden bebek reyonlarının önünden ayrılmıyorum.hep kız geçiyor aklımdan.tabiki de kız ya da erkek olursa neler neler yapacağımın planını yapıyorum.doğunca çok zorlayanmayacağim.her ikisi için odasında ki renkler hazır şimdiden.
yüce rabbim bi daha yaşatmasın böyle şeyler. zaman geçtikçe nasılda aramızdaki bağ pekişiyor. birbirimizle ilgili daha derin şeyler öğreniyoruz.
anlamıyorum hiç eskiler nasıl doğurmuş 8-10 çocuk?hele o doğudaki hanımlar?hemde arka arkaya hepsi boy boy..o bünye nasıl bir bünye?
geçenlerde bulantılarımdan yakınırken anneme telefonda dedim ne zormuş anne olmak söylemediniz bana bunları diye..annem de daha ne gördün ki demez mi?
arkadaşlar sigara kullanan varmı aranızda. dün yeni bir reklam gördüm adam hem gırtlak kanseri hemde akciğer kanseri olmuş. bu nasıl benim başıma geldi diyordu. elinde bi cihaz vardı boğazına tuttuğunda ne dediği anlaşılıyordu. ne eşim ne de ben sigara kullanmıyoruz. ama içenlerede bişey demiyoruz tabiki bebk ouncaya kadar. şimdi ewmizide sigara içilmesi yasak. balkona çıkıyorlar. kayınbabam bu konuda asi aldırış etmiyor bu benim canımı çok sıkıyor. nerdeyse görüşmeyelim diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?