Ben de 2 kilo aldım. Doktor şimdiden böyle alırsan işimiz var dediaç da değilim nasıl aldım hiç bilmiyorum. Mide bulantısı falan var ona ragmen almışım maşallah bana ya
Hepinize iyi günler kızlar,ben kaçıyorum.
Hava harika,biraz dolaşıp alışveriş yapalım
uzun araştırmalar sonrasında doktorumuzu bulduk efendim. adana da doktor arayanlara tavsiyede edebiliirm. özel ortadoğu hastanesinde doç. dr. türkan cengiz yılmaz. geçen seçimlerde kadın başhekimlikten istifa edip bir partiden millet vekili adayı bile olmuş. haftaya çarşamba ya yer bulduk. muayene sonrasında daha ayrıntılı bilgi veririm.
Eki Görüntüle 139433 kızlar merhaba,
biz 3 haftalık kocaman aradan sonra kontroldeydik, Allahıma binlerce şükürler olsun ki herşey çok güzeldi..
darısı tüm iyi haber bekleyen arkadaşlarıma..
maşallahı var elleri kolları oynuyor, geriniyor, hopluyor hiç hareketsiz durmadı.
usg'ye göre 11+3 olmuş önden gidiyor yani.
yüz kemikleri oluşmuş burnunu gösterdi bunun oluşması iyiymiş down sendromu açısından..
daha detaylar var yazarım..
canım bende tuzlu yemeğe başladım 3 günde izin aldım işten bol bol dinleniyorum kaya tuzunu nerden aldın??
lila bende 2 kilo aldım ama doktor çok olduğunun söyledi hatta 3 hafta sonra kontrole geldiğinde hiç almamış olmalısın dedi bunu nasıl yapıcam bilmiyorum hep açım ben
Ne güzel, yap tabi alışverişini, izmirde de hava harika ama iş yerinden çıkmak ne mümkün. Hafyasonu gezicez biz de artıkın napalım :) hoşçakaaaaaal.
mrb bende eskişehirliyim, acıbademde hangi doktora gidiyorsun?
ya kıslarr bende koca bi göbüş oluştu kilo da almadım ama hiçbirşeyim olmuyo karnım hep şiş dahada çok erken varmı böyle olan annem erken çıkacak senin göbüş diyor
evet benim öyle gündüz akşama kadar gaz doluyor ondan bence.
sabah daha az oluyor bende....
gazdan dolayı canım şişkinlik oluyor...benim 4 aylık gibi diyorlar
ya çok zor oluyo tabiki saklamak ama daha önce böyle bi acı yaşadım oyüzden söylemiyorum 8 haftalıkken kalbi durmuştu yapılan testlerde pıhtılaşma çıktı şimdi hergün iğne oluyorum ama çok şükür hiçbi sorun yok sonuna kadarda böyle gider hepimizin
Ces
bende cumartesi gidecem ne yapıyor yavrularımız acaba????
Bide 2 haftade bir gir ultrasona zararlı, avrupa gebelik boyunca sadece 3 yada 4 kere giriliyormuş.
siyacım merhaba, sen de iğne oluyormuşsun sanırım geçmiş olsun. ben de oluyorum ama son zamanlarda acaip zorluk çekiyorum, göbeğimde hep bezeler ve morluklar oluştu, nerdeyse iğne vuracak yer bulamıyorum. ayrıca çok zor iğneyi batırsam da iğnenin içindeki sıvıyı enjekte ederken çok zorlanıyorum sanırım bezeler yüzünden ileri gitmiyo, dün iğnenin yarısını ancak vurabildim, sen nerden ve nasıl vuruyosun, bacaklarımdan denedim çok acıdı, bilmiyorum daha az acıyan neresi var
canım benim düşük tehlikesi vardı biara 2-3 günde bi kontrole gidip ultrasona giriyordum..ultrasonun bir zararı yok. sadece ses dalgalrıyla görüntü alıyorlar çünkü. Tr'deki tıp ile avrupadaki tıp birbirine hic benzemiyor, karşılaştırmamak lazım. zararlı olsa doktorlarımız soyler zaten. ben merak edip kendimi uzerek dolayli olarak bebegimi uzecegime, 2 hafta bir nasıl olduguna bakmayı tercih ederim. Ama dedigini yine de doktoruma soracagim bir zarar olur mu diye. Yine de tesekkur ederim hassasiyetin icin. dayanamiyyorum ben merak icindeyim napiyim.
canım benim düşük tehlikesi vardı biara 2-3 günde bi kontrole gidip ultrasona giriyordum..
dr.um bana kendi dedi senin şimdi için rahat etmez bu kadar ultrasona giriyorum bebeğime zarar vermez mi dersin dedi. bende evet öyle dedim. korkma hhiiçbir zararı yok diye kendi dedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?