• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi hep yeni yeni kontroller yeni yeni haberler alacağız..
inşallah tüm haberler güzel ve hakkımızda hayırlısı olur.
dualarım hep tüm anne adayları için.

bu arada eminesevde, esma_22 çok teşekkürler..

kivim çok sağol ama kocam duymasın ölecek kız aşkından :))

Kız çocukları kendilerini pek sevdiriyor küçükken ama ben oğlum olsa, şöyle delikanlılığında onunla dolaşmaya çıksam da cok isterim. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize. Vatanına milletine saygılı olsunlar, ailelerini sevsinler saysınlar inşallah.

Kız çocukları kendilerini pek sevdiriyor küçükken ama ben oğlum olsa, şöyle delikanlılığında onunla dolaşmaya çıksam da cok isterim. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize. Vatanına milletine saygılı olsunlar, ailelerini sevsinler saysınlar inşallah.

canım ben de erkek çocuklarına karşı daha fazla ilgiliyim.eşim kız olsun diyor

hayal kurarken sonra uyanıyoruz sağlıklı olsun ne olursa olsun diyoruz.

allahım sağlık versin meleklerimize

Hoşgeldinnnnn! Ben tişörtlerin derdine düştüm bi an:) Ankara'da hangi hastanede bu doktor? Özel mi? Ben de Ankara'dayım:)

:) Canım özel doktor. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Muayene ücreti fazla azcık 200 lira. Doktorun yoksa bir görüş derim fiyat konusu yardımcı olur diye düşünüyorum. Eğer veremem o kadar diyorsan Lina Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezini öneririm çok temiz bir yer. Memur ve sigortalıya muayene ücreti 35 tl :34: Ben hala karar veremedim hangisine devam edeyim diye :60: çok kararsızım bu aralar.

Eki Görüntüle 139433 kızlar merhaba,
biz 3 haftalık kocaman aradan sonra kontroldeydik, Allahıma binlerce şükürler olsun ki herşey çok güzeldi..
darısı tüm iyi haber bekleyen arkadaşlarıma..
maşallahı var elleri kolları oynuyor, geriniyor, hopluyor hiç hareketsiz durmadı.
usg'ye göre 11+3 olmuş önden gidiyor yani.
yüz kemikleri oluşmuş burnunu gösterdi bunun oluşması iyiymiş down sendromu açısından..
daha detaylar var yazarım..

Maşallah :nazar: Allah nazarlardan saklasın bebeğini canım

puiko MAŞALLAH ALLAH TAMINA ERDİRSİN CANIM RESMİNİ GÖRÜNCE BANADA ERKEKMİŞ GİBİ GELDİ AMA ALLAH BİLİR SAĞLIKLI HAYITLI OLSUNDA......

puiko MAŞALLAH ALLAH TAMINA ERDİRSİN CANIM RESMİNİ GÖRÜNCE BANADA ERKEKMİŞ GİBİ GELDİ AMA ALLAH BİLİR SAĞLIKLI HAYITLI OLSUNDA......

Ben de daha cok heyecanlandım şimdi. cumartesi randevum var 11+2 olmus olucaz. ben de gorurur insallah hareketlerini. offff süper bir duygu. izmire bahar da geldi gibi oldu, içim kıpır kıpır.

Ben de daha cok heyecanlandım şimdi. cumartesi randevum var 11+2 olmus olucaz. ben de gorurur insallah hareketlerini. offff süper bir duygu. izmire bahar da geldi gibi oldu, içim kıpır kıpır.

ces senin bebişte kocaman olmuştur artık. Insallah görürsün hareketlerini.Test yapılıcak mı bu hafta?

ces senin bebişte kocaman olmuştur artık. Insallah görürsün hareketlerini.Test yapılıcak mı bu hafta?

Evet ikili test yapicagini soyledi bu cumartesi icin. en son 3 hafta once gitmistim. bir dahaki sefere bu kadar ara vermem. aklim hep bebegimde. bundan sonra buyuk bir ihtimal ayda 1 randevu verecek ama ben 2 haftada 1 de kontrol istiycem. Catlicam meraktan , insallah iyidir sagliklidir.

Doktor bana da 3 martta gel dedi. Napıcam ben çatlarım o zamana kadar :9: maşallah ya kolları bacakları görünmüş bebeklerinizin :nazar::nazar:. Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder ins :)

lila bende 2 kilo aldım ama doktor çok olduğunun söyledi hatta 3 hafta sonra kontrole geldiğinde hiç almamış olmalısın dedi bunu nasıl yapıcam bilmiyorum hep açım ben :56:

Sen yine acikinca yemek ye ama meselai hamur işi, pilav makarna çikolata tatlı onları yeme. ama skaın kilo almıcam diye de yemek yememezlik yapma.

lila bende 2 kilo aldım ama doktor çok olduğunun söyledi hatta 3 hafta sonra kontrole geldiğinde hiç almamış olmalısın dedi bunu nasıl yapıcam bilmiyorum hep açım ben :56:

Ben de 2 kilo aldım. Doktor şimdiden böyle alırsan işimiz var dedi :60: aç da değilim nasıl aldım hiç bilmiyorum. Mide bulantısı falan var ona ragmen almışım maşallah bana ya :9:

Evet ikili test yapicagini soyledi bu cumartesi icin. en son 3 hafta once gitmistim. bir dahaki sefere bu kadar ara vermem. aklim hep bebegimde. bundan sonra buyuk bir ihtimal ayda 1 randevu verecek ama ben 2 haftada 1 de kontrol istiycem. Catlicam meraktan , insallah iyidir sagliklidir.

haklısın insan çok merak ediyor görmeyince..Herşey yolundadır Allahın izniyle sen meraklanma. El sallıycak annesine cumartesi:46:

Ben de 2 kilo aldım. Doktor şimdiden böyle alırsan işimiz var dedi :60: aç da değilim nasıl aldım hiç bilmiyorum. Mide bulantısı falan var ona ragmen almışım maşallah bana ya :9:

ben de aldım 2 kilo ama doktor bir sınır koymadı, nasılsa zayıfsız yemek istedgin kadar ye dedi ama heralde simdilik :):):)

benim minoş nasıldır acaba şimdi normalde benim dün gitmem lazımdı ama 1 hafta erteledim biraz daha büyüsün diye.sizleri görünce keşke gitsemiydim diyorum.......

Back